Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ni chce_-

Nie chce rodzić

Polecane posty

Gość Ni chce_-

Mój facet 28 jest żołnierzem zawodowym jeździ na misje. Ja mam 25 lat. I od jakiegoś czasu mówi mi że jak wróci to się "zabiera do roboty" bo nie ma czasu. Nie wiem czemu ale chyba on mi obrzydza macierzyństwo. Boje się tej całej ciązy, porodu połogu i tego że on sobie będzie gdzies tam daleko a ja sama z noworodkiem. Nawet nie chce o tym myśleć. NIe chce jeszzce dziecka, czy on tego nie może zrozumiec??

ehs moj tez jest zawodowym teraz po jego powrocie z misjii postralismy sie o dzidzie i jestem w cviazy i ja juz mu powiedzialam ze mnie to nie interesuje ale nigdzie nie pojedzie bynajmniej narazie bo moze pozniej go puszcze ale teraz to ja sobie tego nie wyobrazam zgodzil sie bo nie mial wyjscia ..

Gość Ni chce_-
Mówiłam mu , że jeszzce jest czas. że chciałabym mieć lepszą pracę. A on że nie będzie chciał wyglądać jak dziadek jak mu się dziecko urodzi. Jest mi przykro że sprowadza to do takiego problemu:( Tłumaczy się że będzie wyjeżdzął na misje, żeby niczego w domu nie brakowało, dla rodziny ..... A ja już sobie wyobrażam siebie samą i z dzieckiem poł roku albo rok. Jak zachoruje to zamiast do lekarza z mężem będe z teściową chodzić.....:(((

Witam wszystkich;)Grunt to rozmowa, jeżeli nie bedziecie ze soba rozmawiać nigdy się nie dowiesz jak to będzie wyglądać.6 miesięcy temu urodziłam i szczerze Ci powiem, że patrząc z perspektywy tego okresu liczy się dla mnie tylko synek;) Mąż zmienił się po porodzie szaleje za małym i nawet nie zostaje po godzinach w pracy.A czemu nie może zmienić pracy???

to nie wyobrażaj sobie a pomysl.. przeciez nie zostawi Cie i nie pojedzie na misje jak bedziesz w ciazy albo bedziesz miala rodzic,,, wyobraz sobie co przezywaja kobiety jak ich mezowie za granica pracuja i co nie ma ich non topa w domu wiec,,,

Gość bababy
no wlasnie musisz porozmawiac z mezem. ale jaknam zycie to i tak maz bedzie nalegal na dziecko. moj namawia mnie juz od kilku miesiecy na drugie jak narazie -bezskutecznie.

Gość Jessy27
chce ci dzieciaka zrobić żeby ci sie nie nudziło. co za chłop, z resztą jak każdy zołnież, idiota.

Gość bababy
:) ale jej napisalaś;)

Ten Twój facet chyba nie wie, co gada. Faktycznie chce Ci dziecko zrobić, żeby Ci się nie nudziło albo żebyś sobie innego nie znalazła. A dziecku potrzebny będzie ojciec a nie kupa kasy... Zresztą takie związki na odległość nie wróżą nic dobrego, zwłaszcza, że to wojskowy-Zryty beret będzie miał.