Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 9, 2009 :O właśnie mi się przypomniał sen na jakimś jarmarku miałam swój stragan i na nim z wielką wprawą i zapałem oprawiałam świnię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waterflow Napisano Styczeń 9, 2009 Ale Ty się nudzisz Milagros :-D W pracy jesteś, czy co? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 9, 2009 wolne mam ;) i sprzątam i rozbieram choinkę z przerwami na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Styczeń 9, 2009 { rozbieram choinkę } Zrób to na wiosnę.. teraz za zimno.. chyba. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 9, 2009 :P ależ mi się nie chce..... :O może kawkę strzelę pod tą tuszę? czy jak mięso to nie dobrze? ale było świeże i czyste... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waterflow Napisano Styczeń 9, 2009 No cóż, myślałam, że z przerwami ma kaWę... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Housewife from Wisteria Lane 0 Napisano Styczeń 9, 2009 A czemu już rozbierasz choinkę? Nie poczekasz do Św. Marii?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 9, 2009 bo jak rozbiorę to przyjdzie wiosna :( czyż nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.slowo.osdw.pl 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Ktoś Ci podłoży świnię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 9, 2009 no to muszę spiąć pośladki i uważać... :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Housewife from Wisteria Lane 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Nie sądzę, by wiośnie zbytnio się do nas spieszyło, ale może na Żoliborzu będzie pierwsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 9, 2009 :D idę kontynuować jazdę na odkurzaczu pomyślę o tej swini :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach