Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adammmm

dziewczyny nie malujcie sie!

Polecane posty

Gość adammmm

mnie sie podobaja naturalne!

ja tez wole jak dziewczyna nie ma makijażu :) (no dobra usta i powieki może mieć umalowane ładnie ;) )

Gość 79888888888888888888
A puder i korektor może być ?:O

naturalne?? hmmm,... prosze cie.....mialbys naturalna a spotklabys wymalowana tapeciare na ktorej widok by ci szczeka opadla polecialbys do niej na bank a naturalna zostawil w pizd....u!

Gość lolka ta od bolka
ja tez maluje sie dla siebie i dlatego ze to lubie

Gość adammmm
najlepiej wyglądaja rano po przebudzeniu! mnie sie nie podoba makijaż

Gość kokota8
A mnie właśnie przeraża to, że niektóre niebrzydkie dziewczyny wcale się nie malują. To nie wygląda ładnie. Wystarczy parę kosmetyków- tusz do rzęs, pomadka, korektor- i kobieta od razu wygląda lepiej. Widziałam wiele przypadków kobiet, która bez makijażu wyglądały bardzo szaro i nijako, a w lekkim makijażu prezentowały się o wiele lepiej, bo podkreślił zalety ich twarzy i ukrył mankamenty. Dlatego apeluję: Dziewczyny, malujcie się, byle lekko! :)

Gość a ja sie zastanawiam
heh ogladalam kiedys program do ktorego udzialu zaprosili blizniaczki- jedna miala zrobiony lekki, naturalny makijaz, druga nie miala go wcale... do ich oceny zaproszono mezczyzn ktorzy uwaga-lubia kobiety naturalne nie malujace sie na co dzien... i co sie okazalo-ze za ladniejsza uchodzila ta lekko umalowana... dowodzi to tego ze m,ezczyzni lubia umalowane kobiety ale lekko-czyli dobrze dobrany puder, lekko wytuszowane rzesy i blyszczyk :)

Gość mofo
ma w doopie co ci sie podoba

"ja tez wole jak dziewczyna nie ma makijażu (no dobra usta i powieki może mieć umalowane ładnie" hehe, to sie nazywa stalosc opinii

a ja maluje tylko rzesy i błyszczyk na usta.Dla siebie bo lepiej sie czuje:P Poprawia mi sie jakos humor:P

Gość adammmm
Trafiłem raz na jedną, co sobie umalowała szminką wargi. Ale sromowe....

Gość blondynkaaaa
a ja znam takiego ,który lubi jak kobiety sie nie malują! ciekawe czy kłamie czy chce kogoś zezłościć? ja nie wyobrazam sobie kobiety bez makijazu ,odpowiednio dobranego do swojej urody, bo nie ma kobiet brzydkich ,sa tylko przecietne

wiecie a ja maluje sie ostro-daje kryjacy podklad na to puder brazujacy do tego ideealnie umalowane oczy i blyszczyk na usta-nigdy takie makijaz nie jest ani lekki ani malo widoczny ale wtedy moja cera jest naprawde "idealna' i wiem ze z tym wygladam super i mimo opinii wiem ze to sie podoba facetom

Gość blondynkaaaa
madein france-to jest standartowy makijaż(widac ze pisze to facet), a tak w ogole wrazenie mocnego to tylko przykład cery z problemami,żle leczonej przez lekarzy,na kazdej ten sam makijaz trzyma sie inaczej

Gość mimi1203194134
ja podkreślam tylko oczy tuszem i kredką bo są takie nijakie bez makijażu.. Ale dla siebie, a nie dla facetów:D Bez przesady...

Gość karminowaa
Oj, teraz nagle żadna się nie maluje, a jeśli nawet to tylko dla siebie. Hipokrytki okropne! A ja się maluję. Rzęsy, lekko powieki, usta błyszczykiem, podkład, korektor, puder, trochę różu. Żeby podobać się mojemu Ukochanemu, mimo iż przeciez widzi mnie też bez makijażu.

BLONDYNKAAA nie facet :) podklad kryjacy czyli dermacol? uzywalas kiedys? jest b.ciezki,uzywam go bo mam popekane naczynka na twarzy-troche jest tej tapety jak przypudruje brazujacym pudrem.A oczy zawsze na ciemno robie wiem jest troche ostry ten makijaz :)

Gość mimi1203194134
Ale .. faceci się nie malują, a i tak ich kochamy i nam się podobają..... Więc bez sensu jest się DLA nich malować.. phi:P

Gość gadzina za gadziną
dermacol jest mocny:) zanabyłam sobie allegrowo i szok- dokłądnie kryje wszelkie niedoskonałosći! zazwyczaj używam lekkich kosmetyków, odrobiny pudru, trochę cieni- ale ten dermacol jest bosssski :)

Gość karminowaa
Czemu bez sensu jest się malować dla faceta? A kupowanie ładnej bielizny czy sukienki żeby mu się podobać też jest bez sensu? :O

problem w tym, że większośc facetów jest tak zadufanych w sobie, że jeszcze trochę i zaczną wymyślac, że kobiety się myją tylko po to, by im przyjemnośc sprawic... dajcie se spokój chłopy... jest niewiele sytuacji w których kobieta robi coś ze swoim wyglądem tylko dlatego, żeby jakiemuś facetowi to się podobało, czy żeby był zadowolony... taka jest prawda i tego nie zmienicie chocbyście się zapluli nad swoimi klawiaturami na śmierc :D :P