Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yassminelka

czy 7 tygodniowa cieze da sie potwierdzic bez usg? pytanie do przyszłych mam

Polecane posty

Witam Panie. mam pytanie, biore yasminelle kawał czasu, mialakm juz 2 razy krwawienie z odstawienia, kochalam sie z chlopakiem 7 tygodni temu. ale teraz ciagle chodze sieku i w ogole. bylam 4 dni temu u gina. badała mnie. nie usg tylko tak normalnie. myślice ze gdybym byla w ciąży to by to rozpoznala bez usg? nie krzyczcie na mnie, poprostu sie boje i rozne rzeczy mi do glowy przychodza:( a nie wiem jak to jest, kiedy lekarz rozpoznaje ciaze:((

rozpozna bez usg. Ja miałam pierwsze usg dopiero w 12 tygodniu. W mojej klinice tak sie robi. www.invicta.pl

Skoro się kochałaś 7 tygodni temu, to ciąża ma 9 tygodni (liczy się od pierwszego dnia miesiączki). 9-tygodniową ciążę lekarz spokojnie by już zauważył bez USG.

Gość alfabetagama
po co zakladasz tyle watkow?juz ludzie ci tyle razy mowili ze nie jestes w ciazy!!! naprawde nie jestes.to ze chodzisz siku moze bycspowodowane nawet przeziebieniem. jesli sie tak boisz to idz do lekarza niech cie to uspokoi bo inaczej popadniesz w ciaze ale urojona.wiem co mowie.tez tak mialam.4testy,2 okresy a i tak sie balam.idz do lekarza.

Mój lekarz przy badaniu stwierdził 8-mio tygodniową ciążę - więc myślę, że tak.

nie wiem co sie ze mna dzieje. popalam w jakas paranoje. od tych 7 tygodni nie uprawiam seksu. zrezygnowalam zniego. i ciagle to trwea. zrobilam juz z 8 tesow....wiem ze was mecze...ale nie umiem sobie z tym poradzic;(

Gość stwierdzilby na pewno
Moj stwierdzila w 7 tygodniu ciazy: szyjka byla wysoko i mocno zamknieta, a macica powiekszona i rozpulchniona, takze NA PEWNO nie jestes w ciazy.