Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alycja

czy kastrat może uprawiac seks?

Polecane posty

Gość wyginam śmiało_ciało

jak przed dojrzewaniem , to niestety, po zawodach, po dojrzewaniu bez problemów, dlatego sułtan kastrował eunuchów do pilnowania seraju na gładko . :P

Gość elmostwo
mowa o kocie? ;)

Założyłam się. ja uważam,że nie.Nie wiem jak to wytłumaczyc,że sterylizacja to co innego niż kastracja

Gość łohoho_
Starylizacja to pewnie podwiazanie nasieniowodów (u kota) a kastracja to wyciecie jaj poprostu , bez hormonow ciezko oj ciezko ;p

Gość bez jaj chyba sie nie da
ale pewności nie mam :-D

Gość chyba może
chyba może...tylko nie zapłodni...bo przecie penis staje pod wpływem ''buzowania'' krwi a do tego jądra nie sa potrzebne...ale na 100% to nie wiem :P

Gość deborah g
Absolutnie nie. Przecież nie ma hormonów, to jak mu stanie? ;)

Gość dziadostwo z tym
jedną z metod walki z pedofilią jest kastrowanie pedofilów właśnie... więc chyba musi działać, przede wszystkim zanika produkcja hormonów, poza tym nie ma gdzie następować produkcja ciał jamistych, przy czym nie ma erekcji. proste

Gość ojejejejejejes
oralnie może

Gość deborah g
alycja, ośmieszasz się.

Gość chyba może
co do pedofilów to ja ludzie mówią zeby ich wykastrowac maja na myśli penisa a nie jadra...duzo ludzi tak własnie myśli

Gość łohoho_
Bo jajniki wytwarzają tez testosteron , widze ze biologi sie nie umie :P

Gość elmostwo
ojjjjjj.... ktoś się podpiął pod niewinne elmostwo :)

Gość deborah g
Kastracja oznacza pozbawienie jąder. Tylko jąder.

Znajomy z którym się założyłam,twierdzi tak: Moja rodzina hodowała krowy,byki kastrowano,żeby mięso nie miało specyficznego zapachu. A potem te samce robiły swoje

Gość łohoho_
Wykastrowane to swojego nie zrobily.... chyba ze jakies byki z marsa.

Gość deborah g
Nie ma takiej możliwości. Zwierzęta, które kastrowano aby mięso było lepsze, nie mogły się później rozmnażać ani nawet nie mogło dochodzić do aktu płciowego.

Właśnie chodzi o akt płciowy...Po usunięciu jąder wydaje się nie możliwy,ale może się myliłam

pytanie jest czy kastrat może uprawiać seks. Jeśli mamy na myśli męzczyznę, jeśli zostanie wykastrowany przed dojrzewaniem płciowym, nie przejawia cech męskich, a więc wzwodu i uprawiać seksu z przyczyn naturalnych nie może. Jeśli zostanie wykastrowany po okresie dojrzewania, do wzwodu dochodzi, choć z pewnymi trudnościami i seks może uprawiać, ale spłodzić już potomstwa nie może. Zauważył to zjawisko sułtan i strażników haremu, zwanych eunuchami, pozbawiano męskości dokładnie, jądra z penisem. Znane są opowieści , szczególnie włoskie o chłopcach śpiewających w chórach , których kastrowano przed mutacją, ale już po okresie dojrzewania, zachowali zdolność wzwodu penisa i możliwość uprawiania seksu. Wykorzystywali to bogate hrabianki i używali ich jako bezpiecznych kochanków, bez możliwości niechcianej ciąży.

Tzn że zakład przegrałam... A co z pedofilami i kastracją chemiczną?

prawdopodobnie terminem kastracja chemiczna polega na zmiejszeniu do minimum popędu płciowego męzczyzm mających jakieś problemy typu pedofilia, choć w 100% pewien nie jestem

Gość kastrat
kastrat może uprawiać sex tak samo jak zdrowy mężczyzna tyle że musi systematycznie przyjmować testosteron który normalnie produkują jądra.

Zydowscy kupcy Radanici kastrowali kiedys poganskich Slowian bo ci uprawiali dosc swawolny seks a to bulwersowalo Zydow, a wiec aby zmniejszyc lub zlikwidowac ich poped seksualny usuwali Slowianom jadra, a robili to poprzez obciecie lub miazdzenie, o usuwaniu czlonkow nie wiem nic ale jadra napewno im usuwali.

Gość Androgenid
Tak , moźe i do tego gama środków rozwija się w miarę zdobywania doświadczeń. Istotą jest ogólny wygląd a nie posiadanie jąder czy teź penisa. Osoby pozbawione penisa i jąder (znane mi przypadki ) uprawiają sekos.oralny i analny i miewają wytryski płyny produkowanego przez prostatę. Przypomina to nieco osoby transsexualne po SRS ale na innym podłoźu . Jest to zupełnie inny typ przypadków - odosobnionych - lecz , istniejących. Genetyczne problemy rozwojowe stanowią z kolei inną dalszą sferę rozgraniczeń przypafdków . Jednym słowem - nie ma dwóch takich samych przypadków, zawsze są odmienne uwarunkowania i odmienne nastzepstwa kastracji , penoctomii itd.....