Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna arogancka

dzisiaj jest chyba dzień oziębłych facetów...

Polecane posty

Gość nie tylko dzisiaj
oni są zawsze oziębli, no chyba, ze czegos od nas chcą...

Gość errg
moj nigdy nie jest oziebly.. ja za to jestem....

ale większość kobiet na forum twierdzi że facetowi bez dużego kootasa żadne umiejętności i chęci nie pomogą

Gość sokolica777
bo kobiety w końcu nie muszą udawać cnotliwych:P a jak nie muszą udawać, to i wychodzą z nas demony seksu:P a fiutk*i facetów nie są w stanie temu sprostać :D kiedyś byli kozacy, dzisiaj cieniasy :P

a ja sie z nimi nie zgadzam:) monstrualny ptak i umiejetności brak to podwójna żałość: nici z seksu i dobry material sie marnuje za to sredni ale wariat:)miodzio jak dla mnie

Gość Sindbad
Przecież sex to nie tylko samo rżnięcie

Gość Sindbad
Z pewnością to nie dotyczy wszystkich ale zależy co komu potrzeba do satysfakcji.Ludzie są różni.Jednym wystarcza sama technika a inni potrzebują czegoś więcej.Pewnie że najlepiej mieć dużego i do tego być zmysłowym , pięknym z dużą fantazją.Ale jak ktoś nie ma tego wszystkiego razem to niczemu nie przeszkadza aby było cudownie.

Wpychanie kawałka ciała do dziury to profanacja i zwykła fizjologia a nie seks :-) który jest sztuką :-) Kto w to nie wierzy wiele traci :-) No bo cóż moze zastapić arsenały pieszczot rąk języka i inne fantazje :-)

Gość Sindbad
Pisze jak myślę i czuje,każdy ma swoje poglądy.Ty widać że masz rozwiniętą wyobraźnię i wiesz co to chemia między partnerami.

Gość Sindbad
To było do panny ale z przedmówcą też się zgadzam.

Ja wlasciwie to nie wierze ze w dobie kafeterii(!) , trąbieniu o ars amandi i waznosci orgazmu dla zdrowia psychicznego:) ktos jeszcze praktykuje ordynarne romotanie;) no chyba ze taka wlasnie ma fantazję, ale to juz zupelnie inna sprawa...

Gość hehe...---
do krzaken--- to nie wymagania panien rosna tylko ich pochwy , po tym jak tam pchaja coraz wieksze wibratory a potem takim kazda pyta zbyt mala :p

hehe majaczysz :-( punkt G i rozdzielnia rozkoszy u kobiet jest w głowie a tam żadnego wibratora nie wsadzisz :-( Po za tym nie mozna nie doceniać arcy ważnej chemii ,dotyku,smaku i rozkoszy z dawania komuś przyjemnosci :-)

Gość Sindbad
Na to jest rada,trzeba tylko wyobraźni i akceptacji ze strony partnerki.Ale jak ona chce tylko dużym i stroi fochy to lepiej dać sobie spokój z taką.

Najsmutniejsze jest to ze facetom jest latwiej pisac ze ich kobiety maja pochwy jak studnie i odwrotnie- babkom wyśmiewaać niby niedostatki niby kochanków, zamiat wziąć sie do roboty i wypracowac swoje seksualne zadowolenie... Nikt za nas tego nie zrobi. A proces poznawczy jest baaaaardzo bardzo przyjemny:) To tak jak z jedzeniem:) jesli raz spróbujemy czegoś cudownie finezyjnego już nam dieta dla bezglutenówców nie wystarczy:)