Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna arogancka

dzisiaj jest chyba dzień oziębłych facetów...

Polecane posty

Gość hehe...---
new lis -- skoro rozdzielnia w glowie a punkt g 2 cm od wejscia to poco im taaaaaakie kutasy w otworach sie marza ?

Gość Sindbad
Tak naprawdę jak kobieta chce i ma to coś w sobie to facet prędzej czy później wymięknie.

Gość hehe...---
a pochwa na 3 palce i wiecej to naprawde rozklapicha studnia wiadro :p

Gość Sindbad
Nie to że chce urazić ale nie masz pojęcia o czym mówisz he.Najpierw doświadcz a dopiero pisz.

chyba ze należy do bardzo ostatnio popularnej i domagajacej sie praw kolejnej orientacji- aseksualistów choćby sobie kobietka żyły wypruwała- to se ne da

Gość Roland
NIe przesadzajcie dziewczyny, że jesteśmy oziębli - chetnie moge pogadac z Wami na czacie, zeby Was przekonac :)

Gość hehe...---
nie bede sie wywnetrznial i opisywal ilosci doswiadczen i tak nie uwierzycie , powiem tylko ze mialem kobiety po 4 i po 3 dzieciach.... i po 2 i po 1, bezdzietne i takie po cesarce .... i stwierdzam- to wy nie wiecie o czym piszecie , naczytaliscie sie artykulow ktore pisza sobie same panie ktore chca wasz rodzaj podniesc na duchu ale JA WIEM jak wyglada rzeczywistosc.... i powiem ze panny bezdzietne i po cesarce gora ....

Gość Roland
Po prostu chcialem jakas skusic :) a tematow wiele :)

Gość hehe...---
kwestia temperamentu to inna sprawa ..... nie nalezy tego mylic...... a ja lubie waskie i juz ...... a od rozjachanych wulkanow uciekam...... wcale mnie to nie podnieca

Ach, czyli wczesniej bylo ze szerokie od zabawek a teraz ze od dzieci? Trochę mi ciebie żal prawdę powiedziawszy, hehe. Nie udalo ci sie jeszcze zauwazyc ze kiedy w gre wchodzi prawdziwa namietnosc od ktorej elektryzuje sie powietrze a kazdy dotyk prowadzi cie po krawedzi orgazmu, takie rzeczy jak 2 cm w te czy wewte nie robią różnicy...?

Gość Sindbad
Twoje zdanie he.Ale Ty nie masz pojęcia o czym My tu piszemy.Jest taki post to po co tu się chwalisz.

Gość hehe...---
rzeczywiscie nie mam pojecia o czym wy tutaj piszecie i co staracie sie udowodnic ...... faktow nie zmienicie .... a ta elektryzacja o ktorej piszesz to przejsciowa sprawa ...... i nie chwale sie tylko mam skale porownawcza .... ale jak juz pisalem, nie oczekuje zeby ktos tu w cos wierzyl ..... wyznajecie jedna zasade - kto nie jest z nami ten jest przeciwko nam.. wiec niema co liczyc na godziwa wymiane pogladow...

Gość Sindbad
Gorsze są problemy z głową a z c..ką jaka by nie była można zaradzić.Ale trzeba mieć wyobraźnię.

teraz to przesadzasz:) a czy post: "a pochwa na 3 palce i wiecej to naprawde rozklapicha studnia wiadro " jest godną wymianą poglądów i czystym obiektywizmem? W moim związku elektryzuje już kilka dobrych lat więc Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA- tak jak i ty, mówię że to możliwe:)

Gość Sindbad
Wychodzi na to że najlepszy sex jest z komarem bo ciasno?

Gość hehe...---
wiec nie jestes rozklapicha .... i nie wiesz o czym piszesz.... ciesze sie ze u ciebie elektryzuje .... wniosek z tego taki ze jestes wiele mlodsza odemnie i masz niewiele doswiadczen wiec pozostaw to tak jak jest bo warto..... czeste zmiany doprowadzaja do stepienia doznan i coraz czestszych zmian......

Gość hehe...---
sindbad , dla mnie optimum to niecale 2 palce i nie piehdol o komarach dzieciaku...

Faceci są oziębli dla kogo chcą ,jedna działa odpychająco ,druga przyciągająco.Idla takiej człowiek jest ciepły i nie liczy jej c na palce.