Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haneczka2287

a moze by tak samobojstewko?

Polecane posty

Gość haneczka2287

nic mi sie nie uklada:( nie mam sily:( na prawde nie mam na nic ochoty ani sily...:(

Gość s.p.i.
Takiego zdrobnienia jeszcze nie słyszłam:D

Gość haneczka2287
ale ja nie chcialam Was rozsmieszyc... :(

Gość łohoho_
A moze by tak do lekarza ? !!

Gość haneczka2287
ja piernicze, ja autentycznie czesto o tym mysle..Myslalam ze tylko nastolatki maja takie mysli no ale nie tylko....czlowiek ma taka slaba psychike, myslalam ze nigdy mnie taki stan nie dopadnie...ciezki zywot..

Gość a moę by tak
główeczka w ścianeczke? Ze co ? że nic ci sie nie układa?- a samo sie ma układać? zrobiłaś coś żeby porządek nastał?

Gość motyla renka
Samobójstewko- brzmi jak nazwa winiacza z Żabki za 4,50 :)

Gość haneczka2287
do lekarza owszem pojde ale za jakis czas bo jestem teraz za granica...a myslicie ze pomoze? ze nie bede miala takich mysli??bo ja watpie...nie sadze zeby po rozmowie z nim nagle zycie mi sie ulozylo...:o

Gość już po tytule widze że
jesteś żałosna :O Jak w ogóle można o tym myśleć i pisać w taki sposób :O Albo jesteś głupim dzieciakiem albo naprawdę potrzebujesz psychiatry :O

Gość haneczka2287
oczywiscie ze robilam! i robie caly czas...!

Gość łohoho_
Psychiatra moze jakies leki dac a nie tylko rozmowa.... na rozmowe to do psychologa ;p

Gość haneczka2287
powiedz mi,,,,w jaki sposob? bo nie bardzo rozumiem...

Jasne, zbierz trzy gówniary dla animuszu i jazda. sama sobie to rób, po co ci towarzystwo!????? Nie nasz odwagi, wypierdalaj dziadówo. Do piachu, ale solo!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fedsbvfcv gh
a moze by...... tez mam takie mysli od dwoch miesiecy ostatnio niczego innego nie robie jak tylko leze i mysle o samobojstwie..... ale ja juz wiem, ze wtorek ide do lekarza;/ podobno samobojstwo to nie wybor;/ nie wiem pojde to sie dowiem o co chodzi... no i nie jest to prowokacja

Gość łohoho_
Dupa jasiu karuzela. Co to qrwa jak przekupki na rynku.

Gość lsankdQW
życie jest cudem, codziennie miliony ludzi zmagaja sie z chorobą a Ty na pewno możesz oddychać, chodzić, widzieć to jest piękne, życie jest piekne, myślisz, robisz... śmierć nie jest czymś co bym sama sobie zrobiła i Ty na pewno tez nie

Gość a moę by tak
często słusze -sie układa ,sie robi ,nie robi -to wszędobylskie się -usprawiedliwiajace często nasze błędy ,zaniedbania, .Się ,które daje poczucie że nic zrobić nie mogę bo -sie nieda-nie prawda

to juz było...w kółko ktoś chce sie wieszać, itd... Nudzi Wam się??

Gość haneczka2287
no widzisz....ile ludzi zbladzilo....szkoda mi tych ludzi bo wiem jak sie czuja...

Gość a mo
swoja drogą jak tekst o samobójstwie przyciąga ludzi ,w kilka minut taki ruch-ciekawe czy jak ktos wpisze -jestem szczęśliwy -bedzie podobnie

Gość nat.toy
To raczej kryzys wieku dorastania... albo coś...innego a jest tyle możliwości popełnienia samobójstwa... większość raczej mało przyjemnych...

Gość kiedyscieznajde
ja kiedys tez o tym myslalam. Ale ulozylo sie jakos i juz te mysli nie wracaja :) Mam nadzieje ze i tobie sie ulozy... , musisz poznac kogos fajnego, lub kilka fajnych osob przy ktorych nie bedziesz sie nudzic, i znalesc sobie chlopa, to ci sie odechce samobojstw :)

Film dokumentalny, o niesamowitym odkryciu, którego dokonał japoński naukowiec Masaru Emoto. Udowodnił bowiem naukowo, iż woda może magazynować nie tylko informacje, ale również uczucia i stany świadomości. Jej struktura krystaliczna zmienia się pod wpływem otoczenia, wypowiadanych słów, a nawet myśli! Negatywne myśli dają brzydki kryształ (lub wcale), pozytywne myśli - piękny kryształ. Warto zobaczyć! http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=5973768289576180843&hl=pl&fs=true 517strony http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761&start=15630