Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzidka232

czy to wpadka?? pomocy....

Polecane posty

Gość dzidka232

kobitki kochane-wczoraj kochałam sie z mezem...gumka pekła okres miałam 24 grudnia,cykle co0 35-36 dni... nie chce brac postinoru,mam juz 43 lata i boje sie,ze mi namiesza w organizmie z drugiej strony,obserwujac siebie,wydaje mi sie,ze jestem juz po jajeczkowaniu... powiedzcie,jak to widzicie

Gość moim skromnym
zdaniem trafiłaś w dni płaodne. a jajeczkowanie przed tobą.Tak ja uważam,ale moze sie mylę

Gość aga0222
o rany nie wiedzialam ze w malzenstwie uzywaja prezerwatyw

Gość dzidka232
aga...nie moge zazywac tabsow,wiec pozostaja gumki,a jak widac i te sa zawodne

Gość aga0222
aha--no to przepraszam. kurcze moze idz do ginekologa powinien ci cos doradzic. kurcze bo jakbys wpadła to co zrobicie???

Gość moim skromnym
teoretycznie to był twój ostatni niepłodny dzień licząc cykle 35 dniowe.To był 17dc twojego---18dc to już pierwszy płodny dzień ale to wszystko teoria:)

Gość dzidka232
gdzie ja teraz znajde ginekologa? jasne,ze pojde,ale w pon...jeszcze w razie czego zdaze zazyc ten postinor

Gość dzidka232
moim skromnym....czyli,wiem....ze to teorie....dni płodne,myslisz,zaczynaja sie dzis u mnie?

Gość dzidka232
no...gdyby było ta,to moze byc niefajnie...bo plemniki zyja ok 72 godz,czyli ze sie ''załapie''

Gość moim skromnym
tak dzisiaj przy cyklu 35 dniowym.Od dzisiaj do 16.01. a szczyt plodnosci ok 14. 01 niech ktoś jeszcze sie wypowie,bo może głupoty gadam:)

Gość moim skromnym
a przy cyklu 36 dni wszystko się przesuwa o jeden dzień,czyli jeszcze dzisiaj jest dzień niepłodny.Ale musisz brać pod uwagę ten krótszy chyba w takiej sytuacji:)

Gość dzidka232
nie,nie..to raczej nie głupoty..to bardzo mozliwe z tym,ze u mnie te cylkle to roznie,nawet 38 dniowe no coz,pojde w pon do gina,moze nie bedzie za pozno,zeby w razie czego zazyc ten postinor

Gość moim skromnym
przy takich wahaniach cyklu to diabli wiedzą właściwie kiedy ty masz owulację i czy w ogóle masz.38 dni to już spore odstępstwo od normy.Chyba bym zaryzykowała;)

Gość dzidka232
własnie:) ja tez tak mysle,bo co innego,jak masz te cykle co prawda 35-cio dniowe,ale regularnie...ale ja zawsze miałam takie wachajace sie...wiec wiem,ze przy tak duzych wachaniach,trudno te dni wyliczyc tak mysle i ja,zeby zaryzykowac zreszta,czytałam tu gdzies temat babki,ktora kochała sie przy 35-cio dniowym cyklu,w 18 dniu,i nie zaliczyła wpadki moze i mnie sie uda..ech,zycie dzieki ci za pomoc:)

Gość moim skromnym
pomyśl o czymśinnym niż gumki,albo coś dodatkowo jeszcze:) po żeby jeszcze z mężem mieć stracha to przesada;)może globulki,kapturki albo spiralka?

Gość dzidka232
tak,masz racje,mysle jeszcze o globulkach dodatkowo bo ze wzgl zdrowotnych nie moge brac tabl anty..