Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka28

Jak powiedzieć ciekawe i orginalne pomysły

Polecane posty

Witajcie Dziewczyny No i jest nas trójka tylko że tatuś jeszcze nie wie a mama się zastanawia jak w ciekawy i orginalny sposób mu o mnie powiedzieć. Proszę o jakieś pomysły. Fasolka

Gość luizjaannnaaa
poszukaj juz byly takie tematy wiele razy, wyszukiwarka gryzie czy jak???

od dawna wiesz? jesli to 1 miesiac, to poczekaj do walentynek, zrob kolacje, kup malenkie skarpetki, ladnie zapakuj, dolacz karteczke"dla kochanego tatusia" i oprocz tego daj oczywiscie prezent od siebie. a ten od fasolki bedzie "od nieznajomego" ;)

Gość juz wiem juz wiemmm
jakie dzieciuchyyyy

Jaki bezsens:( jak nie wie to i tak bedzie zaskoczony,nie ważne jak mu to powiesz. A juz wogule bezsensu czekać ponad miesiąc z taką wiadomościa dla własniej radochy:(

Szlachcianko 4 tydzień wiadomość na 100% pewna test a potem wizyta u gina. Podoba mi się Twój pomysł:)

Gość spiewam wlasnie jaaaaa
no tak bardzo oryginalny pomysł ze skarpetkami, naprawde niesamowity, jeszcze nikt na to nie wpadł, nie spodziewałam sie takiej propozycji... wszystkiego ale nie skarpetki:( SZOK

mój mąż wiedział, że mam rano robić test. Jak do 9.30 do niego nie zadzwoniłam, to sam zadzwonił i tylko się zapytał, czy pozytywny :D nie czekaj do walentynek, bo to głupota. A skoro masz tyle zimnej krwi, żeby nie wypalić mu od razu, to może rzeczywiście ta kolacja i jakiś słodziutki ciuszek ;)

a rodzinie to nic nie mówiliśmy i jak na święta przyjechaliśmy to już nie musieliśmy nic mówić ;)

zrob obiad, na dnie talerza namaluj np lakierem do paznokci cokolwiek co bedzie sugerowalo, ze oczekujesz dziecka. Jak zje, to sie domysli :classic_cool:

ja zrobiłam zdjęcie pozytywnego testu wraz z karteczką \"będziesz tatą\" i wrzuciłam tą fotkę jako tapetę na ekran... on przyszedł z pracki, odpalił kompa a tu surprise!!! pomysł ze skarpetkami czy bucikami wydawał mi się zbyt banalny, oklepany na maxa! Chciałam zrobić to oryginalnie i mi bardzooooo wyszło :)

ja zrobiłam zdjęcie pozytywnego testu wraz z karteczką "będziesz tatą" i wrzuciłam tą fotkę jako tapetę na ekran... on przyszedł z pracki, odpalił kompa a tu surprise!!!

Chinka Czikuczikulinka dlaczego twierdzisz że jestem nie dojrzałą babą. To jak wg Ciebie się powinnam o mojej fasolce mówić.

Gość juz wiem juz wieeemmm
\"się powinnas o swojej fasolce mówić\" najlepiej ciąża, dziecko. Infantylizm az bije po oczach z Twojej wypowiedzi, ze o stylistyce nie wspomne.

Gość juwentuuuusssuuss
Myszko czy ty naprawde potrzebowałaś aż kaffe żeby wpaść na pomysł o tych oklepanych skarpetkach.......

Gość wiecie co kobieta sie cieszy
a wy jej psujecie ta radosc. ona chciala zapytac o cos, jesli was temat nie dotyczy badz nie interesuje to po prostu nic nie piszcie. ot, polska kultura :O

juwentuuuusssuuss a czy ja napisałam że z tego pomysłu skorzystam wydaje mi sie że napisałam że mi sie podoba. wiecie co kobieta sie cieszy masz racje te dziewczy których nie interesuje ten post powinny się nie wypowiadać. A ja sie poprostu niesamowicie ciesze :) Najchętniej to bym pojechała na największy plac u mnie w mieście i wykrzyczała to całemu miastu

a jaki to tydzien ciąży? Może idź na usg i daj mu w kopercie zdjecia Twojej 'fasoli'. Włożysz do skrzynki, niech od odbierze a tam list do taty:)

To po co chcesz robić z tego tajemnice :( Ja też się cieszyłam i nadal się cieszę,ale nie zakładałam topiku,zeby wiedzieć jak mam o tym powiedzieć mężowi:( Skoro on nie ma o tym pojęcia,to nieważne jak mu to powiesz i tak bedzie zaskoczony, nie uważasz??????

no ale ona sie cieszy i moze poprostu tak tez chciala na kaffe sie pochwalić, ja juz załapuje baze powoli chyba:)

Wiecie co szlak mnie normalnie trafił człowiek chce normalnie porozmawiać poradzić się a tu takie ataki. Wypałujcie się wszystkie te co negatywnie na mój post pisały oczywiście

Gość uupp uupp uupp

Ja zadzwoniłam do mojego męża od razu i zapytalam, czy miał dobry czy zły dzien, bo jak zły to mu zaraz poprawie humor :D