Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukienkowaaaaa

Co do prostej skromnej sukienki?... jak ją zarobic glamour?

Polecane posty

Gość sukienkowaaaaa

mam prostą czarna kiecke do kolan, dekolt v, rekaw do lokcia z miekkiego materialu. do tego szpilki takie "koronkowe" z srebrnym podbiciem pod koronka. jakie dodatki? help

Gość sukienkowaaaaa
myslalam o srebrnej delikatnej bizuterii. ale kazdy mi mowi ze to za smutno.. ale jakbym do tego przyszalała z fryzura?

Gość sukienkowaaaaa
nie mam niestety. w necie tez nie ma bo to z lumpexu... dodam ze nie jestem drobną, raczej mocno zbudowana. sukienka ma dekolt v, rekaw do lokcia i jest do kolan. jest megaprosta.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeee
o fu, w żyicu bym nie dotknęła niczego z lumpeksu

Gość sukienkowaaaaa
nie mam talii....... to na wieczorową okazje ma byc

Gość jacobs
Może błyszczący szal albo wielka biżuteria,albo długie rękawiczki np fioletowe i do tego fioletowe kryjące rajstopy

Gość sukienkowaaaaa
ale jak ja mam kawalek brzucha, nie mam plaskiego ladnego:( myslalam tez wlasnie o duzej bizuterii typu szeroka bransoletka cos jak kolia na szyje z takich sztucznych kamyczkow takich niby-diamentow;) tylko wlasnie przydaloby sie sama sukienke ozywic... ona ma wiazana wstazke ale tez taka nieozdobna, moze jak ja jakos ozdobie... ale to zwroci uwage na brzucxh:(

Gość rege
jak to nie masz talii? Ale mnie więcej wiesz gdzie powinna być, tam daj pasek raczej szerszy jeśli nie jesteś smukła. Jesli coś na szyję to albo krótkie ale gęste, kilka warstw koralików albo coś zupełnie długiego dyndającego.

Gość Fiołek1111
Bardzo podoba mi się kombinacja kolorów: fiolet i czerń. Może subtelne ozdoby w kolorze fioletu? Na przykład fioletowa róża?

Gość rege
pasek może być ciemny ale wyróżnijacy się na tle sukni, tak myslę że koniecznie go założ żeby nie wyglądać jak wałek.

Gość sukienkowaaaaa
tak chyba wlasnie zrobie.. ozdobie te wstazke jakimis blyskotkami. w pasmanterii na pewno cos dostane. nie wiem jak to przymocuje ale to mniejszy problem:D i w takim wypadku juz bizuteria nie musi byc szalona chyba, zeby nie przesadzic.

Gość sukienkowaaaaa
dzieki Wam za rady. ten pasek to chyba najlepszy pomysl. zeby bylo dosc skromnie a z klasa i widocznie:) dziekuje

do czarnej sukienki czerwony szeroki pasek w talii i czerwone buty albo mała torebeczka i jest rewelka pasek w talii bez wzgledu czy jestes huda czy gruba