Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaA

moja chorobliwa zazdrosc

Polecane posty

Gość zazdrosnicaA

Jestem chorobliwie zazdrosna o chlopaka,zawsze cos węsze,buszuje w jego telefonie,by znalezc chociazby jakis szczegolik swiadzacy o zdradzie.On nie daje mi najmniejszych podstaw do tego,bym mogla byc zazdrosna.wlasnie jestesmy po ostrej klotni,to mnie przerasta ,jestem zla sama na siebie.to jest silniejsze ode mnie?czy ktoras z was tez tak ma?Jak wyleczyc sie z tej chorobliwej zazdrosci?

Gość zazdrośnica2
ja też tak mam ale tylko dlatego że kiedyś mój facet wielokrotnie wypierał się pewnych faktów a gdy mu udowadniałam że kłamie wtedy próbował odwrócić kota ogonem...powiedziałam że mu wybaczę ale jeśli mam z nim być to niech liczy się ze sprawdzaniem telefonu,emaili itd i że nie wiem czy to wytrzyma.Odparł że wytrzyma i tym sposobem nie umiem się z tego wyleczyć bo mam na to pozwolenie...

Gość zazdrosnicaA
podnosze

Gość zazdrośnica2
a tak poza tym to wiem że nie należy nikomu ufać więc zawsze jakieś niedomówienia się pojawiają i wątpliwości...eh życie poprostu

Gość kroka
i co wam to da to sprawdzanie , kontrolowanie ? jak facet chce zdradzić to zdradzi !

Gość zazdrośnica2
jeśli zdradzi to pożegnam się i tyle.Potrafię powiedzieć dość i nie pozwolę na to by ktoś mnie oszukiwał jeśli jestem fair.Po cichu swoje wycierpię cóż...

Gość zazdrosnicaA
usprawiedliwiam to sobie tym ,ze kiedys zostalam zdradzona przez ex narzeczonego i od tamtej chwili stalam sie podejrzliwa.obecny chlopak w klotni wykrzyczal mi ,ze powinnam sie leczyc,bo wkrecam sobie jakies niestworzone historie i ze ma juz tego dosc

Gość zazdrośnica2
tak mój czasem też tak mówi a ja wtedy odpowiadam, że przecież to nie ja spowodowałam moją zazdrość i wątpliwości...

Złośnico, rzeczywiście, coś niedobrego w Tobie siedzi. Może stracic swojego chłopaka. Nie ma się co usprawiedliwiac. Znam taki przypadek, jak Ty ze studiów. Ostatnio często się o nim słyszy. A nazywa się nerwica. I, możliwe, że się mylę, ale spotkałam się już wielokrotnie z takimi objawami. Uwierz, że po kilku tygodniach, niektóre z tych kobiet, patrząc wstecz, nie poznawały siebie. Chociaż nie do końca wierzyły w nerwicę, to po leczeniu farmakologicznym, zazdrosc, awantury i nieporozumienia wyprowadziły się z ich związków. Ale, oczywiście nie znam Twojego przypadku. Zastanów się, czy nie ma w Twoim samopoczuciu innych, alarmujący stanów.

Gość zazdrośnica2
a może zadajmy sobie pytanie czy w ogóle jest na świecie związek bez zdrady i jakiegokolwiek kłamstwa a dopiero potem mówmy o dobrym związku...

Gość zazdrośnica2
pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć i co się ma stać to się zawsze stanie, ale warto wiedzieć tyle by być świadomym co się dzieje w danym związku

Gość Nie warto
po piewrsze: możesz sama doprowadzić do sytuacji, kiedy kontrolowoany zdradzi doprowadzony do ostateczności Twoją podejrzliwością lub po prostu Cię zostawi, bo totalna inwigilacja jest bardzo męcząca Po drugie: wie, że go kontrolujesz, więc będzie się bardzo pilnował i będziesz tą która ostatnia dowie się po latach Po trzecie wreszcie: to sytuacja upokarzająca dla niego, ale i dla Ciebie Ergo: z wielu powodów nie warto

Gość zazdrośnica2
najgorsze jest to że wiem ,że nie warto ale ciężko z tym skończyć gdy ma się na to przyzwolenie...:(

witam wszystkich. jestem chorobliwie zazdrosna, jestem z chłopakiem, który mnie kocha, jest mi wierny, a ja mimo wszystko boję się, że może znaleźć sobie kogoś. jestem atrakcyjną dziewczyną, jest nam również dobrze w łóżku. chcę wiedzieć co się z nim dzieje, gdzie jest, z kim, itd. jestem zazdrosna nawet o wspomnienie jakiejkolwiek dziewczyny, np. o to, że jakaś dziewczyna siedziała obok niego na wykładach... wiem, to chore, ale nie umiem sobie z tym poradzić, wiem, że jeśli czegoś ze sobą nie zrobię to ten związek się rozpadnie... błagam pomóżcie