Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pękająca

Moje odchudzanie

Polecane posty

ale ja sie czuje taka pelna i ciezka.. fatalnie..:( jakby mi te wszystkie kg wrocily:( jutro wracam do 1300 kcal i bede trzymac ten limit.. teraz sesja, bede jeszcze cwiczyc, powinnam byc ok co? po sesji zmniejsze kalorie..

Napewno będzie dobrze :) Nie przejmuj się tak kochana strasznie , bo to normalne jest ,że czasem człowiek zje więcej :* A w jeden dzień nie wrócą wszytskie kilogramy :)) Trzymaj się dalej dietki i ćwicz :* Ja miałam poćwiczyć na steperku ,ale nie mam sił :( Cały dzień śpie ... nie dam rady.

ja tez padnieta ale niestety po takim obzarstwie musze pocwiczyc:( buzia😘 i dzieki za wsparcie ale ja od piatku mam takiego gloda;/

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! zajechalam rowerek!!! przetarlam pasek!! :(:(:(:( zagnilam meza zeby cos zrobil :(

adziam i co naprawione?:( kochane dzisiaj zjem malo zeby wyrownac rachunek, po wczoraj dalej czuje sie mega pelna:( dzisiaj na sniadanko zjem jogurt, na obiad warzywa chinskie na patelni, a na kolacje jablko.. i koniec..:( musze wyrowna a od jutro bede juz na 1200..:) nie pozwole zeby mi 75 ucieklo!

czuje sie fatalnie ciezko i w ogole ostatnio sie troszke zapomnialam od dzisiaj znowu podejmuje rozsadna walke wczoraj strasznie mnie ten rowerek zawiodl jak skonczylam jezdzic to bylam niezadowolona bo jechalam na 2 razy i efekt nie ten no i... wczoraj zjadlam stanowczo stanowczo za duzo :(

Gość pivonka
hello :D ja tez sie odchudzam cwicze sobie 10 min dziennie mam zajefajny zestaw cwiczen i wystarczy tylko te 10 min oprocz tego dieta 1000 kcal i biore jeszcze therm line 2 i juz schudlam 1 kg :D mam 172 cm wzrostu i waze 62 kg chce schudnac jeszcze 6 kg i napewno mi sie uda :D a co tam u was dziewczyny?? ;)

ja tez wczoraj zjadlam więcej - tak ok. 1600 kcal no ale to jeszcze nie tragedia dzisiaj jestem juz po sniadaniu i nawet po takim wczesnym obiedzie do tego zjadlam dwa herbatniki bez cukru - pyszne dzisiaj zamierzam sie troche poaerobikowac :)) no i oczywiscie brzuszki itp.

cholera dziewczyny jestem wsciekla.. znalazlam sobie buty w sklepie, idealne na mnie, za 300 zl z 500 mowie musze je sobie kupic, przymierzylam, wszystko super biore, ona mi mowi ta w kasie ze nie ma ich w systemie ale to zajmie 15 minut i bede mogla zaplacic to mowie ze wroce zaraz i spoko wracam a ona mi mowi ze nie moze mi sprzedac tych butow, ze bede musiala czekac kolo 7 dni o ile sa na innym sklepie bo musi je zamowic... no wysmialam... w drogim sklepie takie jaja!? to po co one na wystawie byly? takie cudowne, idealne na mnie i co?:( zalamalam sie kompletnie..:(

Gość Kasiutka44
no włąsnie kiedys tez miałam podobną sytuację z butami. Odchudzanie idzie pełną parą ważę już 2 kg mniej nie wiem jakim cudem skoro teraz nie trzymałam się diety dokładnie :)

Hej ;) Ja nie lubei Primy ... ale faktycznie czesto maja fajne buty :)) U mnie dietka spokoo , ide na zupe :)

u mnie humor o niebo lepszy bo... kupilam sobie spodnie GAP-a.....rozmiar 10!!!!!! czyli 38... jestem w szoku :)

Gość Kasiutka44
Adziam a 10 to nie 40 ? tak się pytam bo nie wiem dokładnie ale tak mi się zdawało. ja w Spring buty dostałam za jakieś 4 dni,m dałam ekspedientce swój numer i zadzwoniła do mnie i problem z głowy.

witajcie..... czytam od poczatku, podobną waga, wzrost i ten sam problem,........ zaczełam w zeszły piątek Cwicze na orbitreku 60 minut dziennie i zrezygnowałam z węglowodanów...mam mniej wzdęty / okrągły :)/ brzuch jak narazie idzie mi w miare dobrze tylko pełno pokus wokoło , mąz ciagle je słodkosci ....mam nadzieje ze wytrwam bo wygladam fatalnie, ubrania pekają w szwach, niby 38 ale pewnie 40 byłoby ledwo dobre w obecnej chwili :(

Kasiutka - hmm moze angielska jest inna? pewnie w polsce to rozmiar 12 ja mam napisane na spodniach 38

Gość Kasiutka44
adziam... nie wiem po prostu się pytam :P bo mi się inaczej zdawało ;p

;) u mnie jako tako :) moje menu : Sniadanie – kromka ciemnego chleba posmarowana cienko maslem + 100g bialego twrogu(poltlusty) II Sniadanie - Platki owsiane + 180ml mleka + banan Obiad – zupa jarzynowa (ziemniaczek, kalafior, brokul, cebulka, marchewka, pol piersi kurczaka) Batonik truskawkowo-jogurtowy z platkow owsianych (Alpen) + po cwiczeniach bedzie pomarancza cwiczenia : 8min abs + 200x skakanka (4min) + 8min arms + 10min hula hoop = 30min cwiczen - to juz za mna a przede mna - godzina cwiczen jeszcze:) do pozniej :)

a oto moj jadlospis: sn. jogurt gruszkowy obiad: warzywka na patelnie- pol opakowania tych chinskich paskow, 2 kanapki czarnego chleba i buraczki tarte z chrzanem kol: 2 jogurty homogenizowane+ 3 paletki ryzowe dla rozgrzania zrobilam sobie zupke pieczarkowa z proszku:) mysle ze ok:) do 1200 sie zamknelam:) przede mna 30 min na orbim, abs na brzuch i 3 x 8 pompek:) przestalam wierzyc w 75 za 2 tyg ale zaczynam patrzec na swoj wyglad a nie na wage i juz:) bo zeswiruje- wypije za duzo wody i juz czuje sie obrzydliwie ciezka:(

berta_kasia :) wierze w to poniewaz cwiczysz, jesz i jestes pozytywnie nastawiona:) poza tym juz masz 76:D oczywiscie ze podniose na duchu! ale tylko wtedy kiedy w to sama wierze :D wstawac spioszki!!! ja od 5 na nogach z piecioma pobudkami w nocy (zábki corci ida) i za mna juz 30 minut cwiczen, prysznic i sprzatanie domku :D

za mna juz sniadanie i spacer ps. nie moge sie doczekac wazenia w sobotę

Gość Kasiutka44
oo ja dziś wstałam o 12 :))) leniuchuję sobie równo :)))) na śniadanie o 12 ;p kanapeczka (chleb pełnoziarnisty)z wędlinka Obiadek 14 godiznka 3 paluszki rybne i surówka no i i chyba dziś już nic do jezdnia chyba ze jabłko o 17 :)

Gość Pekającaa
Hej dziewczyny :) Ja od 6 na nogach ,ale naszczescie bez pobudek ;)) Dzisiaj zjdłam dużo jakoś eh , dzien dobroci hehee : - 2 kromki WASA i jajko gotowane - 4 mandarynki - Zupa jarzynowa z ryżem - KAWA ( moje pragnienie hehe ) - 200 ml maślanki truskawkowej ( przyszna i tylko 52 kcal w 100 ml ) No i nachodziłam się sporo :) Jeszcze steper ;)) COdziennie robie tak około 800 powtórzeń ... na wiecej sił nie mam ;)

ja to dzisiaj mam dzien typowo jogurtowy, ciagle jogurt za jogurtem i nauka..:P o 20 orbitrek, narazie odpuszczam sobie absy itd, skupiam sie nad aerobami!:) po sesji wezme sie kompleksowo za wszystko:) narazie aeroby zeby spalic tluszcz!:) ja dzisiaj jeszcze zaliczylam spory spacer:D

dzis 40 minut na orbitreku, po raz pierwszy tyle zaliczylam:) hehehe moge jesc tyle ile potrzebuje bo cwicze:) najlepsze jest to ze w ogole nie ciagnie mnie do slodkiego- kompeltnie- od 4.01 nie jem i jest super, nawet na planuje przestawac po diecie, jedynie moze jakies batoniki typu corny czasem siegne:) podchodze do tego zdrowo, do czerwca chce miec 6 z przodu glownie za pomoca sportu, braku smazonego, braku slodyczy, slodzonych napoi i poznego jedzenia, i to powinno wystarczyc:) zreszta nawet jak osiagne swoje cele a wem ze tak sie stanie i kazdej z nas sie uda to i tak bede dalej cwiczyc i odzywiac sie racjonalnie, po prostu do czerwca chce zaczac wygladac normalnie i nie wstydzic sie swojej wagi:) wiec mam 4 miesiace na jakies 7 kg mysle ze zdrowo i rozsadnie, choc jesli uda sie szybciej to z pewnoscia bede zadowolona:)