berta_kasia 0 Napisano Styczeń 19, 2009 ale ja sie czuje taka pelna i ciezka.. fatalnie..:( jakby mi te wszystkie kg wrocily:( jutro wracam do 1300 kcal i bede trzymac ten limit.. teraz sesja, bede jeszcze cwiczyc, powinnam byc ok co? po sesji zmniejsze kalorie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 19, 2009 Napewno będzie dobrze :) Nie przejmuj się tak kochana strasznie , bo to normalne jest ,że czasem człowiek zje więcej :* A w jeden dzień nie wrócą wszytskie kilogramy :)) Trzymaj się dalej dietki i ćwicz :* Ja miałam poćwiczyć na steperku ,ale nie mam sił :( Cały dzień śpie ... nie dam rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 19, 2009 ja tez padnieta ale niestety po takim obzarstwie musze pocwiczyc:( buzia i dzieki za wsparcie ale ja od piatku mam takiego gloda;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Styczeń 19, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! zajechalam rowerek!!! przetarlam pasek!! :(:(:(:( zagnilam meza zeby cos zrobil :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 20, 2009 adziam i co naprawione?:( kochane dzisiaj zjem malo zeby wyrownac rachunek, po wczoraj dalej czuje sie mega pelna:( dzisiaj na sniadanko zjem jogurt, na obiad warzywa chinskie na patelni, a na kolacje jablko.. i koniec..:( musze wyrowna a od jutro bede juz na 1200..:) nie pozwole zeby mi 75 ucieklo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Adziam napewno da się naprawić :**** Ja jestem po śniadaniu i teraz zmykam do szkoły ;) Paaa :* :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Styczeń 20, 2009 czuje sie fatalnie ciezko i w ogole ostatnio sie troszke zapomnialam od dzisiaj znowu podejmuje rozsadna walke wczoraj strasznie mnie ten rowerek zawiodl jak skonczylam jezdzic to bylam niezadowolona bo jechalam na 2 razy i efekt nie ten no i... wczoraj zjadlam stanowczo stanowczo za duzo :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pivonka Napisano Styczeń 20, 2009 hello :D ja tez sie odchudzam cwicze sobie 10 min dziennie mam zajefajny zestaw cwiczen i wystarczy tylko te 10 min oprocz tego dieta 1000 kcal i biore jeszcze therm line 2 i juz schudlam 1 kg :D mam 172 cm wzrostu i waze 62 kg chce schudnac jeszcze 6 kg i napewno mi sie uda :D a co tam u was dziewczyny?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajsa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ja tez wczoraj zjadlam więcej - tak ok. 1600 kcal no ale to jeszcze nie tragedia dzisiaj jestem juz po sniadaniu i nawet po takim wczesnym obiedzie do tego zjadlam dwa herbatniki bez cukru - pyszne dzisiaj zamierzam sie troche poaerobikowac :)) no i oczywiscie brzuszki itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 20, 2009 cholera dziewczyny jestem wsciekla.. znalazlam sobie buty w sklepie, idealne na mnie, za 300 zl z 500 mowie musze je sobie kupic, przymierzylam, wszystko super biore, ona mi mowi ta w kasie ze nie ma ich w systemie ale to zajmie 15 minut i bede mogla zaplacic to mowie ze wroce zaraz i spoko wracam a ona mi mowi ze nie moze mi sprzedac tych butow, ze bede musiala czekac kolo 7 dni o ile sa na innym sklepie bo musi je zamowic... no wysmialam... w drogim sklepie takie jaja!? to po co one na wystawie byly? takie cudowne, idealne na mnie i co?:( zalamalam sie kompletnie..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiutka44 Napisano Styczeń 20, 2009 no włąsnie kiedys tez miałam podobną sytuację z butami. Odchudzanie idzie pełną parą ważę już 2 kg mniej nie wiem jakim cudem skoro teraz nie trzymałam się diety dokładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 20, 2009 kasiutka a w jakm sklepie? ja w Prima Moda, a w ogole dostalas w koncu te buty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Hej ;) Ja nie lubei Primy ... ale faktycznie czesto maja fajne buty :)) U mnie dietka spokoo , ide na zupe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Styczeń 20, 2009 u mnie humor o niebo lepszy bo... kupilam sobie spodnie GAP-a.....rozmiar 10!!!!!! czyli 38... jestem w szoku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiutka44 Napisano Styczeń 20, 2009 Adziam a 10 to nie 40 ? tak się pytam bo nie wiem dokładnie ale tak mi się zdawało. ja w Spring buty dostałam za jakieś 4 dni,m dałam ekspedientce swój numer i zadzwoniła do mnie i problem z głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adek92 0 Napisano Styczeń 20, 2009 witajcie..... czytam od poczatku, podobną waga, wzrost i ten sam problem,........ zaczełam w zeszły piątek Cwicze na orbitreku 60 minut dziennie i zrezygnowałam z węglowodanów...mam mniej wzdęty / okrągły :)/ brzuch jak narazie idzie mi w miare dobrze tylko pełno pokus wokoło , mąz ciagle je słodkosci ....mam nadzieje ze wytrwam bo wygladam fatalnie, ubrania pekają w szwach, niby 38 ale pewnie 40 byłoby ledwo dobre w obecnej chwili :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ja po raz pierwszy zdecydowalam sie tam na zakupy i od razu niemiłe rozczarowanie..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Kasiutka - hmm moze angielska jest inna? pewnie w polsce to rozmiar 12 ja mam napisane na spodniach 38 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiutka44 Napisano Styczeń 20, 2009 adziam... nie wiem po prostu się pytam :P bo mi się inaczej zdawało ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pękającaa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Hehehe , ja się tam nie znam na rozmiarówkach ;) Co tam u Was kochane ? Jak się trzymacie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Styczeń 20, 2009 ;) u mnie jako tako :) moje menu : Sniadanie – kromka ciemnego chleba posmarowana cienko maslem + 100g bialego twrogu(poltlusty) II Sniadanie - Platki owsiane + 180ml mleka + banan Obiad – zupa jarzynowa (ziemniaczek, kalafior, brokul, cebulka, marchewka, pol piersi kurczaka) Batonik truskawkowo-jogurtowy z platkow owsianych (Alpen) + po cwiczeniach bedzie pomarancza cwiczenia : 8min abs + 200x skakanka (4min) + 8min arms + 10min hula hoop = 30min cwiczen - to juz za mna a przede mna - godzina cwiczen jeszcze:) do pozniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 20, 2009 a oto moj jadlospis: sn. jogurt gruszkowy obiad: warzywka na patelnie- pol opakowania tych chinskich paskow, 2 kanapki czarnego chleba i buraczki tarte z chrzanem kol: 2 jogurty homogenizowane+ 3 paletki ryzowe dla rozgrzania zrobilam sobie zupke pieczarkowa z proszku:) mysle ze ok:) do 1200 sie zamknelam:) przede mna 30 min na orbim, abs na brzuch i 3 x 8 pompek:) przestalam wierzyc w 75 za 2 tyg ale zaczynam patrzec na swoj wyglad a nie na wage i juz:) bo zeswiruje- wypije za duzo wody i juz czuje sie obrzydliwie ciezka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Slonko :) a ja wierze caly czas w Twoje 75 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 21, 2009 kochana adziam zawsze na duchu podniesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Styczeń 21, 2009 berta_kasia :) wierze w to poniewaz cwiczysz, jesz i jestes pozytywnie nastawiona:) poza tym juz masz 76:D oczywiscie ze podniose na duchu! ale tylko wtedy kiedy w to sama wierze :D wstawac spioszki!!! ja od 5 na nogach z piecioma pobudkami w nocy (zábki corci ida) i za mna juz 30 minut cwiczen, prysznic i sprzatanie domku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajsa 0 Napisano Styczeń 21, 2009 za mna juz sniadanie i spacer ps. nie moge sie doczekac wazenia w sobotę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiutka44 Napisano Styczeń 21, 2009 oo ja dziś wstałam o 12 :))) leniuchuję sobie równo :)))) na śniadanie o 12 ;p kanapeczka (chleb pełnoziarnisty)z wędlinka Obiadek 14 godiznka 3 paluszki rybne i surówka no i i chyba dziś już nic do jezdnia chyba ze jabłko o 17 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pekającaa Napisano Styczeń 21, 2009 Hej dziewczyny :) Ja od 6 na nogach ,ale naszczescie bez pobudek ;)) Dzisiaj zjdłam dużo jakoś eh , dzien dobroci hehee : - 2 kromki WASA i jajko gotowane - 4 mandarynki - Zupa jarzynowa z ryżem - KAWA ( moje pragnienie hehe ) - 200 ml maślanki truskawkowej ( przyszna i tylko 52 kcal w 100 ml ) No i nachodziłam się sporo :) Jeszcze steper ;)) COdziennie robie tak około 800 powtórzeń ... na wiecej sił nie mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 21, 2009 ja to dzisiaj mam dzien typowo jogurtowy, ciagle jogurt za jogurtem i nauka..:P o 20 orbitrek, narazie odpuszczam sobie absy itd, skupiam sie nad aerobami!:) po sesji wezme sie kompleksowo za wszystko:) narazie aeroby zeby spalic tluszcz!:) ja dzisiaj jeszcze zaliczylam spory spacer:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berta_kasia 0 Napisano Styczeń 21, 2009 dzis 40 minut na orbitreku, po raz pierwszy tyle zaliczylam:) hehehe moge jesc tyle ile potrzebuje bo cwicze:) najlepsze jest to ze w ogole nie ciagnie mnie do slodkiego- kompeltnie- od 4.01 nie jem i jest super, nawet na planuje przestawac po diecie, jedynie moze jakies batoniki typu corny czasem siegne:) podchodze do tego zdrowo, do czerwca chce miec 6 z przodu glownie za pomoca sportu, braku smazonego, braku slodyczy, slodzonych napoi i poznego jedzenia, i to powinno wystarczyc:) zreszta nawet jak osiagne swoje cele a wem ze tak sie stanie i kazdej z nas sie uda to i tak bede dalej cwiczyc i odzywiac sie racjonalnie, po prostu do czerwca chce zaczac wygladac normalnie i nie wstydzic sie swojej wagi:) wiec mam 4 miesiace na jakies 7 kg mysle ze zdrowo i rozsadnie, choc jesli uda sie szybciej to z pewnoscia bede zadowolona:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach