Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pękająca

Moje odchudzanie

Polecane posty

wlasnie wrocilam z uczelni i dopiero teraz cos zjem od jogurtu o 8:/ no ale nic nie mialam do tego glowy:P na obiad 200g łazanek- pyszne! i kanapka ciemnego pieczywa:)

Berta też bym zjadła łazanek Eh nie wiem co mi jest ,ale to nie jest zbyt normalne. Moze to przez Ther Line 2 ,ale juz mi sie naszczescie skonczyło Dzisiaj zjadłam : 2 Wasa z serkiem smarowanym 4 mandarynki Zupa Jabłko 2 Wasa z jajkiem 2 ogórki kiszone Dużo ?? :(( Bo mam wrażenie ,że dużo ehh Siedziałam cały dzień i tak jakoś wyszło ... Jakoś brakmi już motywacji. To już dwa tygodnie hehe mojej diety ... dopiero.

ja juz dzisiaj skonczylam jadlospis:D sn: jogurt obiad: 200g lazanek i kanapka czarnego chleba jablko, surowka z kiszonej kapusty z kanapka czarnego chleba i na kolacje zjadlam jogurcik morelowy:) dzisiaj 17 dzień diety hehe:) mysle do 1300 sie zmiescilam a dzisiaj tyle straesu przezylm, ze kalorii polecialo hoho a jeszcze cwiczyc bede:) mysle ze malo zjadlas, popatrz jak malo kalorii:) narobilas mi ochoty na mandarynki paskudo:D jutro ide kupic sobie jakies jogurty i owoce: jablka, mandarynki bo nie mam co jesc:D i jutro chyba tez kupie sobie lazanki na obiad:)

Gość Kasiutka44
ja wczoraj kupiłam 2 kg mandarynek i siedzę i szamam :):) Ja dziś zjadłam jak co dzień kanapeczkę z szynką ;p fasolkę po bretońsku :) i później jakieś owocki a wczoraj jakoś dałam sobie luzy bo mama zrobiła pączki z karmelem normalnie mniam... zjadłam nawet jakos nie jestem na siebie zła, bo wiem ze będę trwać z swoim postanowieniu i wy Moje Kochane mi w tym pomożecie :):):):*

Ciesze się ,że swietnie sobie radzicie kochane :*** mandarynki są pyyszne :)))) Haha Mnie naszedł taki straszny wilczy apetyt ,ze mam ochote na wszystko ,ale nie poddaje się :(( Musze walczyć z tym ... eh , jest mi ciezko od kilku dni. oooojjjj pączki Już dwa tygodnie nie jadłam nic słodkiego . Myślicie ,że w najbliższym czasie moge sobie pozolić na odrobine czegoś słodkiego ? Ja dzisiaj zjadłam : - Buła mała 7 siaren z plastrem sera żółtego - około 220 kcal - Ryba z foli - 170 kcal - Jabłko - 70 kcal - Bułka mała 7 ziaren z serkiem - 200 kcal Mój mózg mówi : Jeść , jeść hehee :)) Ale dzisiaj już chyba sobie odpuszcze.

a ja wczoraj zjadlam ziemniaka z gotowana nozka kurczaka makaron z serem bialym i cukrem galaretka z kurczakiem 3 pomarancze ...albo dwie...nie pamietam ;) 2 pierniki i chyba jogurt jeszcze... :) pokacowy stan :P

ja przez ta sesje to dzisiaj dzien konia mialam:D sn: 2 grahamki i jogurcik snII- 6 mandarynek i 2 bułki zbójeckie obiad: 20dkg łazanek + 3 pierogi babuni podw: 2 jabłka, 2 kanapki ciemnego chleba kol: 100 g bananów suszonych i 2 ananasy suszone:P hoho troche sie uzbieralo co?:D niedługo @:) a do tego sesyjny stres:P spoko jak zwykle dzisiaj pocwicze i bedzie lepiej:D

ale tak postanowilam ze nie ma co musi byc 75 6.02 wiec wracam do 1100kcal od jutra opierajac to glownie na jogurtach i owocach a takze utrzymuje plan cwiczeniowy:) buzka

Berta , nie zjadłaś nic zakazanego w zasadzie ;)) Jak bedziesz sie trzymać 1100 kcal to uda się schudnąć :*** Ja właśnie sobie robie sok z marchwi ;))

hej dziewczyny , nie bylo mnie dwa dni - ogolnie dietowo niezle sobie radzilam :)) dzisiaj sie wazylam po tygodniu opdchudzania - jest 2 kg mniej, cudownie po prostu, oby tak dalej wlasnie jem sniadanie: dwie kromki chleba razowego z serkiem i jablko + kawa oczywiście mam tez już za sobą krotki ok. 20 min. spacer

Kajsa - GRATULUJE ! :**** Ciekawe ile ja schudłam ,ale zważe sie dopiero w tedy , gdy bede czuła taką potrzebe hehe :)) Ja zjadłam bułke małą "7 ziaren" z plastrem szynki :)) I hebratka czerwona pyszna :))

czesc kochane ja dzisiaj zjadlam 3 jogurty jogobelli, 1 activie i talerz zupy:) takze zmiescilam sie w 1100:) do tego 4h opracowywalam zagadnienia na egzamin, jestem taka wyczerpana tym ze hej..:( zjem chyba dzisiaj jeszcze jakies jablko, bo przeciez jeszcze musze miec sily na cwiczenia:P a co tam u was, jak mija sobota?:) ja tez sie zwaze dopiero 6.02:) chyba ze dam rade 5 lutego rowno po miesiacu:) jaaa a ja juz tyle slodyczy nie jem, prawie 20 dni, jestem z siebie taka dumna:D i az do swiat nie bede jadla, a na swieta zjem sobie kawałeczek ciasta:) ba no do swiat to z 4-5kg by sie zdalo zgubic:D

Heeej :* Jak sobię radicie ? Ja dobrze ,ale narazie nie mam czasu siedzieć na internecie :) Pozdrawiam :**

boze jaka ja jestem glupia.. mam jutro bardzo wazny egzamin, strasznie sie stresuje, przez to duzo zjadlam, pierozki, lazanki, jogurty itd ale najgorsze jest to ze poszlam do kibla i wymuszalam wymioty.. no glupia torba ze mnie.. juz mialam bulimie i taka glupota mnie naszła, az jestem wsciekla na siebie.. sesja minie to sie zabiore spokojnie za wszystko bede cholernie duzo cwiczyc i na pewno zobacze w czerwcu 6 z przodu.. kopnijcie mnie w tyłek..:(

Slonko!!! nie rob tak ! nie nie nie nie nie nie nie i jeszcze raz nie... trudno stalo sie stres, egzamin no przeciez swiat sie nie zawali ja tez czasem zjem cos niedozwolonego i duzo ale nie mam wyrzutow sumienia nie pozwol by one zawladnely Toba po egzaminach bedzie spokoj wszystko bedzie dobrze no! glowka do gory :D

Gość Kasiutka44
hej dziewczynki jakoś tak dano nie pisałam ;p u mnie jako dieta nie za bardzo idzie ;/ nie wiem czuje się zamiast coraz lzejsza to ciezsza i jescze na dodatek wagi nie mam, bo się zepsuła.

przyznam sie ze wczoraj przesadzilam z jedzeniem - w dodatku nie cwiczylam - no poza spacerem, bo jestem przeziebiona i własciwie cały dzień w łóżku przeleżałam ale dzisiaj od nowa zbieram sioe do dietowania

berta-kasia ..teraz doczytalam twojego posta PO PROSTU TAK NIE RÓB jeśli jednego dnia zjesz za duzo to nastepnego zjesz mniej, albo pocwiczysz troche dluzej

Gość Kasiutka44
dziewczynki gdzie jestescie !? mnie nie było dłuzszy czas nie miałam w ogóle dostpeu do neta. jak wam idzie odchudzanie pewnie juz niezłe laski z was :D:*