Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedlugo coraz blizej

triki maturalne

Polecane posty

matura-->angielski-->jutro znacie jakies triki maturalne z angielskiego ? ja znam jeden np. jesli jest rozumienie ze sluchu i ktos za cholere nie kapuje o czym gadaja i trzeba zaznaczyc prawda czy falsz to zaznaczyc wszystko na prawde a napewno polowa bedzie todbrze -- tak nam pani z komisji w szkole powiedziala teraz wy wpisujcie jak cos znacie

Ja znam najlepszy trik -> UCZYć SIę... sama swoją maturę wspominam tragicznie, napisałam niemiecki rozszerz. na jedyne 67% ( a chciałam studiować germanistykę). Dziś wiem, że niski wynik był rezultatem mojego niedokładnego uczenia. póki masz czas ucz się. a zdasz b. dobrze

ja ze sluchanek przewaznie nic nie kumam :P ale nie zaznaczam tez wszystkiego po kolei bo to bez sensu według mnie :) jak usłysze cos to probuje sobie to z czyms skojarzyc :)

Gość kdlaskdakakfd
Ja tez ze sluchanek nic nie kapuje prawie :P juz niedlugo coraz blizej -- hmm wydaje mi sie ze to jakis kit z tymi odpowiedziami ze polowa bedzie dobrze :O

a wy nic nie znacie nic wam nauczyciel nie mowi?

Oglądajcie filmy w oryginalnych wersjach językowych, bez lektora. Ewentualnie z napisami. Super sposób na poznanie języka angielskiego, ze słuchu:)

Gość kdlaskdakakfd
Nie .. :O