Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ważka Grażka

Jak będąc w ciąży czuć się kobieco....???

Polecane posty

Gość Ważka Grażka

Jestem w piątym miesiącu ciąży. Mówiąc wprost czuję się jak słonica. Wstydzę się rosnącego brzucha. Przytyłam do tej pory z 15kg, dupa urosła mi o połowe, uda jak balerony, w dodatku całe pokryły się celulitem. Nie potrafię się zaakceptować, a gdzie następne 4 miesiące, w których urosnę chyba do wymiarów wieloryba. To wszystko sprawiło, że od 4 miesięcy nie kochałam się z mężem, wstydzę się, nie czuję się prawdziwą kobietą, która mogłaby być obiektem pożądania :( Pomocy.

Gość od momentu ciaży
przestaje sie być kobieta - od tej pory będziesz tylko mamuśką z cycem.:classic_cool:

Gość Ważka Grażka
Proszę o porady poważne osoby, które były w podobnej sytuacji Pryszczatym onanistom proponuję odrobić zadanie domowe, a podstarzałym imponentom i impotentkom może do kościoła o rozum się pomodlić.

Gość animowana bonita
chyba zostalo ci jedynei maksymalnie prrzystopowac. zrezygonwac w 100% ze slodyczy, chleba i jeść maksymalne ilości warzyw i owoców.. jest szansa, że przytyjesz max do 20kg i wtedy zrzucisz do po porodzie - o ile bedziesz na diecie i zaczniesz ruch. Teraz zreszta tez mozesz isc na basen, lub kupic sobie cwiczenia na plytce dla ciezarnych.

Gość animowana bonita
"i wtedy zrzucisz TO po porodzie" mialo byc

Gość roznie bywa..
kurcze, a ja wlasnie w ciazy super kobieco sie czuje :)

Gość miaauuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hej a mozna wiedziec ile wazysz...bo co innego przytyc 15 kg i wazyc na przyklad 65 kg a co innego wazyc 85...ja jestem w 4 m-cu i waze 68 i tez nie czuje sie za dobrze....ale mam to gdzies:)

cos mi tu wyglada na to ze topik załozyła ta sama osoba,ktora udzieliła głupich odpowiedzi:D Jakies kompleksy kochana,z poczeciem? czy co? czy cegiełka spadła na główke?

Gość Ważka Grażka
aktualnie ważę 75 kg przy wzroście 176cm Do przedmówczyni -----> nie udzielam odpowiedzi na własne pytania, można wiedzieć po czym stwierdzasz, że tak robię???

Gość animowana bonita
ja przytylam jakby co 3,5kg, a jestem w 4 miesiacu i czuje sie jak grubasnica straszna... gdyby nie praca, to bym z domu nie wychodzila... chyba kwestia psychiki :(

Gość animowana bonita
jak sie poczuc kobieco - nie poradze ci, bo sama mam z tym mega problem........... chociaz po mnie tych 3,5kg nie widac nawet, bo wysoka jestem :(

Gość Ważka Grażka
no właśnie to wszystko leży w psychice i miałam nadzieję, że ktoś mi poradzi jak zmienić sposób myślenia :( Mąż uważa, że jestem atrakcyjna, lecz ja oczywiście wiem lepiej i nie wierzę w jego zapewnienia. Najbardziej martwi mnie ta niechęć do seksu, ja mogę bez niego żyć, martwię się o męża. Przecież facet nie może żyć bez seksu :( A ponoć po porodzie ma być jeszcze gorzej :(

Gość tralalalalala
Widzę, że nie tylko ja mam takie problemy...Do początku 6 m-ca przytyłam aż 10 kg, porobiły mi się straszne rozstępy, a jedyne co dołożyłam do jadłospisu to owoce i jogurty, których wcześniej prawie nie jadałam. Czuję się okropnie, nie lubię się nawet przebierać przy mężu. A co do sportu, to ciężko go uprawiać, kiedy problem stanowi chodzenie!!! Mam bóle krzyża a podczas chodzenia ciągle łapie mnie kolka, moja pani doktor stwierdziła, że jest to kolka jelitowa spowodowana uciskiem na narządy wewnętrzne. Więc czekam na koniec tej cholernej ciąży!!!

Gość Ważka Grażka
-------> tralalalala a jak u was z seksem???

Gość do wazka
my po porodzie nie kochalismy sie przez poltora roku!!!!!!!!!!!!!!!! nasze dziecko dalo nam tak w kosc, tak fatalnie spalo w nocy ze wieczorem padalismy jak muchy, glowa do poduszki i spanko! a teraz...majstrujemy drugiego :-D

Gość ___chimerka___
Ja w ciąży czułam się mega kobieco z tym, ze 14kg w calej ciązy przytylam, do tego zero opuchlizn i rozstępów i te piękne wielkie cycki i mały zgrabny brzuszek do konca. Non stop moglabym chodzic w ciązy!

Gość ___chimerka___
z seksikiem lepiej niz wczesniej, tak mnie zszyli, ze musimy uzywac srodkow poslizgowych

Gość
Ja kupiłam fajne ciązowe ciuszki... nie chodze w jakis wielkich szmatkach.. ale i tak to nie to co przed ciąża..jestem w 7 miesiacu przytyłam 7 kg... lekarz mówi,ze rzyrost jest raczej nieduży... mam nadz ze wiecej niz 12 kg nie przytyje;)...seksik.. jest:) Mój luby zachwycony moimi kształtami;) Ale ja wiem swoje... po porodzie max dietka;)

Gość henk1
Ważka Graszka, gratuluję.Wiem,że to najpiekniejsze uczucie jakie może osiągnać kobieta w swoim apogeum.Bądz dumna bo nie jesteś sama.

Gość henk1
sorry za zniekształcenie,ważka grażka,

Gość a ja na pewno
legalna blondynka tylko taki jest problem z dietka poporodzie ze jak np. karmisz to maszwilczy apetyt,ale ja nie narzekam jadlam wiecej niz maz a i tak w 7 miesiecy 24 kilo schudlam

Gość a ja na pewno
a w ciazy czulam sie okropnie i pare pierwszych miesiecy tez,bo w ciayz to chociaz fajny brzuszek jest a potem flak jakis czas ja drugiej nie planuje, jak patrze na zdjecia to mam odruch wymiotny,przytylam ponad 20 kilo w ciazy

Gość marudze na wośp
e - chrzanicie! ja przytylam w ciazy 10kg i co?? i i tak nie moglam na swoj wielki brzuchol patrzec!! waga nie ma nic do rzeczy - tez chce mi sie wymiotowac jak widze na fotach swoj brzuchol - fuj!!