Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosiaaa2287

przegralam Cie...zycie.

Polecane posty

Gość tosiaaa2287

jest mi tak zle, ze nawet nie mam ochoty pisac dlaczego:( Boze dlaczego jest tak ciezko:( dlaczego nigdy mi sie nie uklada:( a robie na prawde wszystko zeby bylo lepiej, ehhh:(

Gość tosiaaa2287
1.mam chlopaka, jestem z nim 4 lata, nie wiem czy to milosc czy przyzwyczajenie, on jest maminsynkiem, ciezko oj ciezko bo walcze od samego poczatku. Zrywalam z nim pare razy ale nie moglam sobie z tym poradzic i dawalam mu kolejne szanse...jest co raz gorzej...:( 2.nie mam wyksztalcenia, pracuje za granica, podcieram dupy starym ludziom, nie mam perspektyw na przyszlosc :( 3.w domu zle, po prostu zle...:( 4.mam wiele marzen nie do spelnienia...:( 5.boli mnie to ze na swiecie tak sie dzieje....:( 6.mam kaca :( 7.nie mam piwa na kaca :( najchetniej to zajebalabym sie jeszcze dzisiaj..:( i poszla spac.... 8.nie mam ochoty zeby zyc, na prawde ja nie mam ochoty na zycie.:( 9, mam nerwice i nie wzielam tabletek z domu...nie lapie oddechu:(

Gość tosiaaa2287
wiem ze ludzie maja jeszcze gorzej ale nie bede sie przeciez cieszyla z moich problemow bo ktos ma gorzej....kazdy, nawet najmniejszy problem prowadzi do depresji...ja na prawde nie mam juz sily:( nie wiem co robic..

Gość duuuupaaaaaa
a ja 1.nigdy nie mialam chlopaka 2.nie mam przyjaciol,nie dogaduje sie z ludzmi 3.uzeram sie z ta pierdolona matematyka i chuja umiem 4.w domu zle, po prostu zle... 5.mam wiele marzen nie do spelnienia... 6.boli mnie to ze na swiecie tak sie dzieje. 7.nie mam ochoty zeby zyc, na prawde ja nie mam ochoty na zycie. 8.boje sie zyc 9.jestem zyciowym nieudacznikiem,nic nie umiem zrobic 10.jestem pierdolnieta i chyba psychiczna ... 😡

Gość duuuupaaaaaa
11.w zasadzie na co dzien o tym nie mysle,ale akurat dzisiaj mam doła

Gość tosiaaa2287
chcialabym najbardziej tak najbardziej poprawe 3 pierwszych punktow...:(

Gość duuuupaaaaaa
żałosny podszyw :O

Gość tosiaaa2287
:o

Gość tosiaaa2287
8 i 9 punkt w tej chwili tez :(

tosiaaa2287 nie sluchaj tego gadania, ze 'inni maja gorzej'. masz swoje problemy i sa dla ciebie wazne i skoro nikt nie przejmuje sie twoimi zmartwieniami, to czemu ty masz sie przejmowac zmartwieniami innych

ja też mam przejeb** zycie, nie umiem już sam sobie poradzić, jest coraz gorzej, źle zaczęło się kiedy on odszedł, na początku się trzymalam, ale widze ze teraz mnie to dopadło, w domu jest tragicznie, powinnam sie wyprowadzic, ale nie mam gdzie..moja matka chyba chce mnie psychicznie wykonczyc, we wtorek ide do szpitala na operacje, prawdopodobnie bede bezpłodna, nie mam przyjaciol, mam dwoch tak naprawde, na jdenym sie zawiodłam a na drugin 0 nie iwem jak to znim jest, to facet..nie mam marzen, rzuciłam studia, miałam jescze sile zeby o nie walczyc, ale teraz juz nie, chciałabym sie nie obudzic z narkozy !

Gość alesja
ja tez tak czasem mam ze nie chce mi sie zyc,ale wtedy uswiadamiam sobie ile tak naprawde mam i ze inni chcieliby miec moje problemy.Jak czuje sie tak beznadziejnie to siegam po alkohol wtedy czuje ulge;oczywiscie alkoholiczka nie jestem ale to moj sposob na odstresowanie..no i zawsze sobie postanawiam ze zaden facet nie zasluguje na moje lzy,bo skoro mnie krzywdzi to znaczy ze jest nic nie wartym frajerem!

Gość tosiaaa2287
ja sie nie potrafie cieszc, wiedzac ze u mnie w domu jest placz :(

Gość alesja
ja staram sie cieszyc wszystkim dobrym co mnie spotyka,ale po prostu jestem bardzo wrazliwa i jak przychodza porazki to bardzo je przezywam:(

mnie najbardziej boli, ze nie mam znajomych. kiedys mialam duzo, ale jestem zywiolowa i spontaniczna, a im sie nic nie chcialo i nasze drogi zaczely sie rozchodzic. i w ogole rozne takie ch.ujowe sprawy

a ja nie lubie takich filmow ze wspanialomyslnym happy endem. bo zaczynam sobie robic zludne nadzieje blablabla a potem znow szara rzeczywistosc :O ja tez nigdy nie mialam chlopaka i to mnie najbardziej martwi :( ale z drugiej strony tez prawdopodobnie nie bede mogla miec dzieci, coz choroby nie wybiraja :O