Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZoŁzA25

wasi faceci spod znaku raka - jacy sa ??

Polecane posty

Gość ZoŁzA25

WADY / ZALETY

to moj wrazliwy nie jest uparty, wredny, ale za to dziwnie cierpliwy, otwarty, opiekunczy, czuly, pomocny,zaradny, ma duze poczucie humoru.

Gość pepsi cola
strzela zajebiste fochy i lubi manipulowac, chujostwo jednym slowem

Gość a mój ukochany raczek
wrażliwy, cierpliwy, opiekuńczy, domator - chętnie wyręcza mnie kuchni, specjalista od codziennych zakupów, czyścioszek!!! A wady... niechętnie dzieli się troskami, nieco zamknięty w sobie, nie lubi zbyt wielkiego towarzystwa... Ale od ćwierć wieku jakoś dogaduje się ze swoją LWICĄ :D

wowowowow ja jestem lwica i myslałam ze facet spod znaku raka to nie dla mnie zaskoczyłas mnie myslałam ze ja z rakiem nigdy sie nie dogadam

Gość popieramx
popieram dziewczyny. ogolnie nie moj typ faceta.

Gość ZoŁzA25
:O

Gość jak ozdyskać
wrażliwy to może i jest,czuły i kochany ale chyba tylko wtedy jak chce mu się ze mną pieeprzyć, inaczej jest zimny,chłodny jak kłoda i ja zawsze musze wszytsko inicjować, nawet sam mnie nie pocałuje ale jest też chamski, nadpobudliwy, wyzywa mnie od dziwek i szmat

Gość nelly rokita
jestem Raczycą znałam jednego Raka -- ogólnie nuuuuuuda na maxa plus jakieś chore jazdy Raczkowe panie najlepiej dogadują się z mężczyznami Bykami:)

Gość uwielbiam Raka

Gość ZoŁzA25
to ten moj to jakis wyjatek...

Gość jak ozdyskać
najwyraźniej... :(

Raki bardzo cenią sobie swoją najbliższą przestrzeń, nie lubią być do czegoś zmuszani. Uważają, że ich opinia jest najważniejsza i jedyna. Poprzez pancerz ciężko poznać ich prawdziwe wnętrze i dotrzeć do nich. Dla przyjaciół i rodziny potrafią poświęcić wszystko i oddać się całkowicie. Mają skłonności do zdolności kulinarnych.

Gość haha nie moge
nie moge, jak wszystk sie zgadza, co tu piszecie:D moj tez tylko mily, jak chce mu sie kontaktu fizycznego, nawet nie chodzi o seks, a tak, to zlewa i ma gdzies, jest ironiczny, ale to akurat jest smieszne:D. ogolnie ostro bylam w nim zabujana, lecz pozniej w koncu odkrylam, ze nie chce zwiazku, tylko chce panne do bzykanka:D i stwarza ogromne pozory. nadpobudliwy, imprezowisz-przynajmniej ciagle o tym gada i zakochany w swojej osobie:)

Gość haha nie moge
zdolnosci kulinarne tez potwierdzam..:O

Hehe:) Potrafią dobrze grać i udawać... Z reguły domator, uwielbia swoje ognisko domowe;)

Gość a może przy okazji
powiecie coś o kobiecie - raku??? Jaka jest i z jakimi facetami (z pod jakiego znaku) najlepiej się dogaduje???

Gość Raczula
wrażliwy,czuły,kochany,ciepły,sympatyczny,jednak jak strzeli fochem to do grobowej deski

Gość a może przy okazji
...miało być (spod jakiego znaku)...

Gość Raczula
moje fochy wytrzymuje facet spod znaku Panny,twardo stąpa po ziemi a ja raczej bujam w obłokach.lubimy czułość,dotyk,przytulaski.wrażliwe na cięte słowa,krytykę.zamykamy się w sobie,wycofujemy czując się niepewnie.potrzebujemy wsparcia męskiego ramienia,uznania,komplementu.lubimy gotować,przywiązujemy dużą wagę do rodzinnej atmosfery.

Gość taka zonka
wrażliwy, dopowiada sobie wiele do poszczególnych sutyacji, nie słucha innych, miły jak chce seksu, lubi wyzywać, samolubny może i domator ale najwazniejsza jest jego rodzina czyli matka ojciec bracia lub sistry reszta jest bleee, ja jako óżna razka jestem nikim, nieufny, uważa się za idealnego lecz nie jest taki bo któż jest idealny. zamknięty w sobie skryty, w moim przypadku otwiera się ale nie przy mnie, traktuje mnie jak osbę do seksu.

Gość malago123
Potwierdzam wpis jednej z poprzedniczek. Mój Rak jet również opiekuńczy, rodzinny, domator, idealny do pilnowania i płacenia rachunków, robienia zakupów. Ktoś mógłby powiedzieć: idealny facet. Ktoś inny: nudny do rozpuknięcia. Ma niestety jedną wielką wadę - potrafi idealnie storpedować każdy pomysł i skutecznie podciąć skrzydła. Na (prawie) każdy mój pomysł ma z reguły tą samą odpowiedź: "to się nie uda". A to dla mnie jak kubeł zimnej wody, wszystkiego się odechciewa...

Gość a może przy okazji
Raczula... dużo by się zgadzało... poznałem jakiś czas temu kobietę - raka...jest niezwykle urocza i ciepła...bije od niej taka...hmmmm... serdeczność ale...zastanawiam się jak długo jeszcze potrzebuje czasu, żeby przestać wreszcie się wycofywać? Ty też się tak cofasz boczkiem??? Od facetów?

Gość taka zonka
tak jak któras poprzednicza jak strzeli fochy lub ktoś zajdzie mu za skórę to do grobowej deski ale nie do wszytskich ahs i zapomniałam pwoiedzieć bardzo dobroczynny jak chcesz coś pożyczyć na wieczne oddanie to idz do raka, każdy dług ci zniweluje ale oczywiście nie dla wszystkich(wybrańcy są) ogólnie lubi pomagać innym w moim przypadkunie mnie

Gość znam raczycę
- wrażliwa panienka celuje w wyrywaniu starszych od siebie dwukrotnie cudzych mężów :O

Gość Raczula
wiesz,nie wszystkie raczyce polują na zajętych prawie-ojców.ja wolę rówieśników lub z maksymalną różnicą 4lata