Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgsdgfsdgsd

czuje sie przy nim głupia

Polecane posty

Gość tgsdgfsdgsd

Może nie głupia, ale...bardzo prosta:) On jest ode mnie 7 lat starszy, przystojny, ale przede wszystkim oczytany, inteligentny, elokwentny. Potrafi o wszystkim pieknie mówić, najzwyklejsze rzeczy ubierac w niezwykłe słowa. Peszy mnie to troche, niby czuję sie dobrze, ze TAKI facet zwrócił na mnie uwagę (i nie, nie z powodu sexu, mozecie byc tego pewni), ale z drugiej strony czuje sie taka malutka i głupiutka. Jak myślicie, od czego ta elokwencja moze zalezec? Bardzo duzo czytam, a mimo to, nie mam takiego zasobu słownictwa, takiego kwiecistego stylu jak on...

Gość wiononka..
ciekawy wątek:) elokwencję ma się zdaje się po genach:) mozna czytac i nic..:)

Gość jnsklmx
a moze nie potrzebnie ..., czy daje Ci ku temu jescze wieksze powody, okazuje Ci to , jakos poniza moze nieswiadomie, czy wylacznie chodzi Ci o jego barwny jezyk - i czy zawsze go uzywa , nawet gdy jestescie sami ??? Moze porozmawiaj z nim szczerze, powiedz, ze ejst Ci zle, jesli ejst tak madry ,do tego kocha i jest wyrozumialy to rozmowa z nim powinna Ci poprawic humor i upewnic ze sie mylisz i nie potrzebnie sie tego boisz

Gość koza z papieroskiem
fajnie jest jak facet ma coś dopowiedzenia oprócz (do zrobienia)

Gość tgsdgfsdgsd
Właśnie nie daje mi do tego powodów, śmieje sie z moich zartów, czesto dyskutujemy, czesto mówi, że z nikim mu sie tak dobrze nie kłuci jak ze mna:D ale potrafię odróżnić to w jaki sposob on sie wypowiada, a w jaki ja. Ja w normalny, przecietny, jak co drugi człowiek. On - jest bardzo elokwentny, mówi w magiczny wrecz sposób, i to nie jest karykaturalne ani wymuszone, tylko swobodne. On po prostu taki jest. I tu nie tylko o ten jego styl wypowiadania sie chodzi - o cała jego inteligencje, mimo, ze nie jest to typowy kujon, a bardziej dusza towarzystwa. Jego wiedza mi imponuje, a zarazem peszy:O

Gość o jejeeeeeeeeee
czytam to i jakbym to ja napisala slowo w slowo.......................mam dokladnie takie same odczucia jak ty

Gość niech cie nie peszy
nie kazdy ma dar wymowy, a on ma przynajmniej przy kim "rozpostrzec pawi ogon" i obie strony zadowolone. Niech cie nie oniesmiela, bo moze tylko tobie sie to az tak podoba, moze to twój typ i tyle. Mnie na przyklad mecza faceci za duzo i gładko mówiacy, wolę tych tajemniczych milczkow ( o ktorych wiem skadinąd, ze niegłupi).

Gość wiononka..
a podaj jakis przyklad jego wypowiedzi:)? inteligetni faceci z tym czyms to rzadkosc tak n aprawde:)

Ludzie po prostu tak mają... Jedni nie umieją sklecić zabawnego zdania (vide ja), inni co drugie słowo powodują u rozmówców ataki śmiechu (vide Piotr Pręgowski). Jeszcze inni niby nie mówią nic nadzwyczajnego, ale wszystko jest niewidzialnie podszyte poczuciem humoru i inteligencją. Tak po prostu jest. Każdy jest inny. Jakbyśmy wszyscy byli tacy sami to ten świat byłby parszywie nudny...

Gość koza z papieroskiem
i to jest prawda

Gość czytanie książek naprawde
pomaga w tej kwestii. Sprawdziłam na sobie. Jak przygotowywałam się do matury, to poslugiwałam się bogatywm, kwiecistym słownictwem. Minęło parę lat, kontakt z książkami się zawęził i nie potrafię nawet ułożyć dłuższego sensownego zdania. Więc jak masz czas to czytaj, czytaj, czytaj.

Gość dkkdkd
Niestety - skończy się fascynacja erotyczna, zaczniesz go irytować swoim ograniczeniem.:(

Gość tgsdgfsdgsd
wiononka - trudno mi teraz przywołać jakis cytat; nie ucze sie jego słów na pamiec:) klamka - nie, ani nie wydawca, ani nie Bartek Wróblewski:) czytanie ksiazek - widzisz, ja studiuje dziennikarstwo, wiec nie tyle co chce, co musze naprawde duzo czytac - a nazwac mnie elokwentną nie mozna...chociaz moze to tez kwestia wieku - mam 20lat, on 27, tez dziennikarz, tyle ze o 7 lat bogatszy w doswiadczenie, przez 7 lat wiecej zdarzył sie nauczyc i poznac; chociaz jesli ma sie to w genach to tez byłaby prawda - jego ojciec równie ładnie sie wysławia jak on

Gość tgsdgfsdgsd
chwalic sie nie mam czym:D