Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niesmiala73

o czym rozmawiaja mezczyzni???

Polecane posty

Gość dobra dobra dobra
o telenowelach tez im się zdarza rozmawiać

O właśnie, aż się zdziwiłam raz ich znajomością polskich seriali, ale podobno jak byli na robotach w Holandii to na TVP Polonia o 5 rano tylko jakieś takie bzdety puszczali.

Gość Niesmiala73
o kwiatach??? czyli góry już mamy i teraz kwiaty ;-) czekam na jeszcze

Eeee... o pracy, studiach, książkach, filmach, polityce, wojnach, skutkach zderzenia meteorytu z ziemią, topnieniu lodowców, gotowaniu, jedzeniu, religii, zdrowiu, historii, seksie, planach na przyszłość i \"lachonach\" :P Czyli o (prawie)wszystkim :P

Gość Rybak Dobry
Jak facet siedzi sam to pewnie i o górach typu Tatry pomyśli, czasem coś ugotuje OK, marzenia plany jak najbardziej, oczywiście myśli się też i o kobiecie bynajmniej nie w kontekście obiektu seksu Jak się siedzi z innymi facetami (czyli łacznie trzech i więcej) to głupio spytać "Czytałeś wiersze w przekładzie Barańczaka?" więc się rozmawia o pracy, kobietach (czesem w mało wybredny sposób, ale to nie jest normą!), podróżach, polityce, samochodach, nowinkach jesli jedzeniu to "Zjadłbym coś" ;) Więc dla dopełnienia brakuje nam głosów o czym mężczyżni rozmawiają z wami kobietami...

Gość Niesmiala73
Czyli teoria ze mężczyźni myślą tylko o..... upadła :-)

Gość Niesmiala73
i kto ma????????????????????????????/ :-P

Gość Niesmiala73
Pokash :P

Gość Niesmiala73
oj to nie ja pisalam :-(

Gość Rybak Dobry
czy z żadnymi kobietami nie rozmawiają mężczyżni?

Gość Niesmiala73
No dziewczyny nie rozmawiacie ze przedstawicielami płci przeciwnej???

Eee... ale chyba wszyscy wiedzą o czym rozmawiają mężczyźni z kobietami, bo przecież każdy z nas rozmawia od czasu do czasu z przedstawicielami płci przeciwnej.... o_O ?

Gość dobra dobra dobra
A to ty chciałaś udowodnić to twierdzenie, że faceci myślą i rozmawiają tylko o jednym? Jak tak sobie czytam wpisy, to myślę, że wszyscy maja po części racje... a to twierdzenie jest jak najbardziej prawdziwe...przecież o jedzeniu, sporcie, polityce, itd można rozmawiać w różny sposób, z różnymi skojarzeniami...Dlatego ja uważam, że faceci myślą tylko i wyłącznie o jednym, bo im sie wszystko jednoznacznie kojarzy:)

Gość dziewczyna Raka
stwierdzenie, że faceci gadają tylko o seksie, to jak stwierdzenie, że kobiety nie mają innych tematów, niż ciuchy i kosmetyki...

Gość Niesmiala73
Czy chciałam udowodnić i co tego sama nie wiem :-) jedno jest pewne ze i z mężczyzna i z kobieta można pogadać o wszystkim a czasami i o niczym ,tylko musi to być odpowiednia osoba :-)

Gość Niesmiala73
Rybak dobry a jak Twoje rozmowy z płcią przeciwną ???

Gość Niesmiala73
Proszę o szczegóły :-)

Gość dobra dobra dobra
a dlaczego zaraz ograniczony? jeżeli czujesz się urażony, to przepraszam, ale niektórych rzeczy nie przeskoczysz... a tak na zakończenie...czy jesteś pewien, że jestem kobietą? a moze właśnie jest odwrotnie?

Gość Niesmiala73
o samochodach z kimś kto samochody zna,o kobietach z kimś kto kobiety zna itd.............

Dzięki sumienie k :) Niesmiala73 nie ironizuj proszę Wspólny temat jest najprostszy ale czasem chciałbym wiedzieć co kobiety myślą na dany temat. Podobnie jak Niesmiala73 zagadnęła w tym wątku żeby poznać opinie na temat na który prawdopodobnie nie jest ekspertem :)

Gość Niesmiala73
Rybak Dobry dlaczego myślisz ze ironizuje??? nie rozumiem :-/ chciałam tylko napisać ze dobieramy sobie rozmówce(ców) tak żeby można było pogadać ,sam napisałeś ze jeżeli ktoś nie zna gór to ..........