Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie...................

Czy mogłam się czymś zarazić?

Polecane posty

Dzisiaj będąc w supermarkecie bardzo chciało mi się sikać, nie mogłam wytrzymać już i skorzystałam z ubikacji w supermarkecie, położyłam dużo papieru na deskę i sikałam nie siadając na nią ale teraz ciągle myślę że mogłam się zarazić jakimś syfem :-o nigdy nie korzystam z publicznych toalet i właśnie boję się że coś złapałam.

mów za siebie, korzystasz z toalet publicznych? jeśli tak to mogłabym to samo napisać o tobie

Gość *******........******
Dobre:D:D:D

Gość myślę że....
deski sedesowe w publicznych ubikacjach to poroniony pomysł, gdyż co świaomsi ludzie i tak na nie nie siadają. a siusiając z nad deski oblewają ją moczem i kałem; i wtedy dopiero syf!!!!!!! Lepsza, higieniczniejsza byłaby ubikacja \"rzymska\" = na kucaka!!!!! Wtedy duupa byłaby w powietrzu i żaden syf nie dotknąłby do kutasa czy ciipki. Proponuję wystosowywać pisma do burmistrza w Waszych miejscowościach z niniejszą propozycją. Kto za, niech tu pisze, być może Moderator nagłośni śmierdzącą sprawę z urzędu. Musi być minimum 100 wpisów!!!!!!!!!!!

Gość mydarling
jak moglas usiasc na desce w supermarkecie-przeciez kazdy wie ze tam pelno kily i innych syfow jest;//// grybice masz jak w banku;///

Gość przeciez nie dotyka
uszkodzona blona sluzowa. Na tej zasadzie nie mozna byloby nic absolutnie brac do reki, bo wszedzie s a zarazki, A skora na udach nie rozni sie od tej na dloniach, chyba,ze ktos sie nie bedzie potem myl przez pare dni

Gość myślę że....
należy wyrobić nawyk oddawania stolca, moczu rano, by we własnym domu mieć warubki do higienicznego załatwienia potrzeb fizjologicznych i umycia odbytu. Kto tego nie wyrobi, zawsze będzie podatny na zakażenia w ubikacjach publicznyc!!!!! Ponieważ temat dot. stery intymnej, to proponuję wpisać w google Fizjologia i filozofia seksu i później poszukać Drobnoustroje a higiena somatyczna.

Gość myślę że....
cytat z googli: Ubikacja typu rzymskiego nie posiada miski ustępowej. Załatwianie się w niej następuje kucając. Jest rozwiązaniem dość szeroko stosowanym w krajach o wysokiej świadomości higienicznej... Chociaż w 2005 roku, na pewnym przejściu granicznym, tego typu ubikacje przeraziły mnie (brud, smród i ubustwo). Wniosek: każda ubikacja wymaga systematycznego mycia detergentami. Ciekawa jestem jak jest teraz? Piszcie, jeśli wiecie o jakie przejście chodzi.

Gość 293u29u329
Tak, i na cały dzień ci wystarczy:D Boże co za debil:D:D:D

Gość fodm
Ubustwo? Po jakiemu to? :O

Gość chanelkakakaka
hmm pewnie sie zarazilas głupotą :D

Gość ubustwo ubóstwo
fodm Ubustwo? Po jakiemu to? Sorki, miało być ubóstwo; ale jest to tak mało używany wyraz, że chyba wybaczysz droga polonistko, prawda?

Gość o co biega
293u29u329 Tak, i na cały dzień ci wystarczy Boże co za debil O co Ci durne dziecko chodzi, ubliżasz niewiadomo komu i niewiadomo za co. Takie, jak Twoje, wyrażanie myśli jest właśnie debilne.