Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAGA......

Obrzydza mnie branie do ust penisa czy ktos tak ma?

Polecane posty

Gość Słowo westchnienia
Uwielbiam zadowalac mojego mężczyznę oralnie. Jego westchnienia, trzymanie mnie za głowę, jego jądra pełne i ciepłe.. celebracja tej chwili. Skupienie się tylko na tym aby wystrzelił z rozkoszy wprost w moje usta.. to prawda, ze każdy rodzi się z odruchem ssania, ważne aby ten odruch pielęgnować;) Ogólnie to ja jestem k***solubna:classic_cool:

Gość gość
Jestem mezatka od czterdziesu lat....i biore do buzi .Maz sie myje, ja tez i moj maz lize c**eczke a ja k***ska. Sperme wylalam czasami, teraz maz ma jej malobwiec tryska w szparke albo na moja reke. Zapamietajcie malzenst ktore naprawde sie kochaja i sa wierne sobie jest b.malo.

Gość gość znawca
Mój gonzo jest pielęgnowany i smarowany wieloma kremami a jeżeli wiem że będzie używany to mam specjalne zioła zapachowe i jest moczony w nich godzinkę a przed samym stosunkiem gonzo smarowany jest czekoladą smaruję partnerka ja wkładam jej do pochwy czekoladę i zaczyna się zabawa, Odlot niesamowity i nikt nikomu nic nie obrzydza , jeżeli jest higiena to ciała można całować pieścić gdzie popadnie i jak się chce , spróbujcie a będzie wam dana rozkosz nieziemska . Warunek żadnego wstydu przed partnerem .