Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaaa

czego pragna faceci w lozku? piszcie faceci!!!

Polecane posty

Gość pytajkaaaa

jak dla facea wyglada najlepszy sex. czego oczekuja od partnerki? czego pragna w lozku?

Gość post z 1056 jest najlepszy
:D :D :D

Gość pytajkaaaa
no tak tylko ja pytam facetow ktorzy jeszcze moga:D

Gość GrySka
Mało_stanowczy a jak dziewczyna jest dziwką w łóżku , damą w salonie i kucharką w kuchni to co niby nic wiecej nie trzeba? bzdura faceci sami nie wiedzą czego chcą, dlatego wiecznie zdradzają

Gryska, oczywiście że nic więcej nie trzeba. A zdradzamy niby z kim? Z kolegami z wojska? Problem polega na tym, że może jedna kobieta na 100 jest właśnie taka jak napisałem. Tych nie zdradzamy :P

Gość GrySka
Dziewczyna z kafeterii nie wierz nigdy na 100%, faceci mowią to co kobieta chce usłyszec, skąd wiesz o kim mysli jak sie bredzluje gdy Cię nie ma ? przeciez nie powie Ci ze mysli o Twojej kolezance czy sąsiadce z naprzeciwka :P a jak sie kochacie to tez nie masz pewnosci co mu chodzi po łepetynie

Gość GrySka
Mało_stanowczy wiec ja jestem tą jedną na 100 a jednak faceci jakos się mnie nie trzymają moze masz dla mnie jakąs radę co powinnam jeszcze zrobic zeby ten stan rzeczy zmienic?

Gość xlzmasbc
Dziewczyna z kafeterii oj naiwna,naiwna ,naiwna:-) Takze i faceci ktorzy myslą o swoich dziewczynach,kobietach sa naiwni

Gość pytajkaaaa
pytalam CZEGO nie KOGO a to roznica. chyba ze traktuje cie w lozku jak przedmiot:/

Pewnosci na 100% nigdy w niczym miec nie mozna i nie nalezy sie oszukiwac, ze moze byc inaczej, ale jesli chodzi o nasz zwiazek, ktory przeszedl rozne etapy jestem w zasadzie pewna, ze nikogo poza mna nie pragnie , on za mna szaleje ;)..... mmmmmmm fajnie tak sie rozmazyc o sexie o 12 w poludnie :)

Gość xlzmasbc
Dziewczyna z kafeterii i co z tego,ze twoj zwiazek przeszedł rozne etapy.Myslisz,e dzieki temu twpoj facewt nie mysli o innych kobietach,tylko o tobie :-)zejdz na ziemie kobieto:-)

Gryska, jesteś pewna, że jesteś damą w salonie? Potrafisz się zachować w każdej sytuacji? Czy Twój facet zarzucił Ci kiedyś, że np. flirtujesz z innymi? Na pewno jesteś dziwką w łóżku? Powiedziałaś swojemu partnerowi "rżnij mnie jak sukę bo na nic innego nie zasłuużyłam"? Potrafisz naprawdę dobrze gotować? Napisz jak smażysz jajecznicę a powiem Ci czy jesteś kucharką w kuchni :) Oczywiście jest jeszcze możliwość, że trafiałaś na jakichś...niedorobionych :)

Gość GrySka
jesli tylko mysli o innej a nadal jest z Tobą to jeszcze pół biedy nigdy sie tego nie dowiesz ale jak zacznie to wcielac w zycie to malo fajnie sie robi :o

no ja tam jakas super kucharka nie jestem,za dame rowniez sie nie uwazam,to co w sypialni zostawie dla siebie:D i co z tego?? jak wszystko zepsula chorobliwa zazdrosc mojego faceta:( i po co sie starac? jak z czasem i tak wszystko jest na prozno:(

Gość Pan Jaweł
Oto moja lista prirytetów: 1) ssanie pindola i lizanie nabiału 2) sięganie ozorem w głąb tyłczora 3) dzikie wrzaski typu: "no dalej dźgaj mnie tym swoim mutantem, uuuchhh!" 4) rozsmarowywanie sobie nasieniana sutkach przy wtórze zwierzęcego ryku zadowolenia Ogólnie lubię raczej wycofane, romantyczne intelektualistki w okularach i golfie

Gość GrySka
Mało_stanowczy bedąc z kims inni faceci dla mnie nie istnieją. w łóżku raz jestem grzeczną dziewczynką a raz dziwką zaslugującą tylko na ostre rznięcie.moglabym usmarzyc jajecznicę jaką sobie tylko zamarzy czy to na boczku czy z pomidorami ,cebulką ,szczypiorkiem, jajko sadzone,omlet, a oprócz tego wiele innych i co? i nic taka karma trafiam tylko na drani juz nie raz patrzylam w lustro czy nie mam na czole napisane : jesli jestes draniem to bierz mnie

Gość pytajkaaaa
nie wiem co gorsze chorobliwa zazdrosc czy zupelny brak zainteresowania. liberalny facet:/