Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaaa

czego pragna faceci w lozku? piszcie faceci!!!

Polecane posty

gryska wystarczy poczytac opinie Panów MS napisał ze na laski nie patrzy bo ma laskę koło siebie ;) uwazasz ze skąd ma tą opinię? sam z obiekcji?:) ja sadze ze to widzi nie tylko on inni Panowie mijający jego kobietę tez to widzą:) ot cała filozofia oni uwielbiają oataczac się tym co zazdroszą im inni męzczyzni :)

Gość apropo tej jajecznicy...
to mozna zrobic jajecznice beltajac wczesniej jaja? Co to za jajecznica? Ja lubie bialko sciete mocno, a zoltka mniej i cala procedura smazenia na tym polega, zeby jak najdluzej nie przekluc jaj na patelni ;)

Ktoś tu ubolewa, że nie ma konkretów czego pragniemy - może dlatego, że każdy z nas jest ciut inny? :) Nie każdy lubi stawiające się suki, którym trzeba przylać po tyłku smyczą i złapać za włosy aby zmusić do OzP :classic_cool: xlzmasbc - nie zamierzam wdawać się w zwierzenia jak długo z kim i dlaczego jestem :) Fakt faktem, że oceniamy rzeczywistość na podstawie własnych doświadczeń :) Co nie oznacza, że te doświadczenia muszą być takie same :)

A wiesz Vicia, że coś w tym jest? ;) Czasem z przyjemnością patrzę jak stoolejarze się gapią na moją partnerkę... :classic_cool: Niech się gapią, tyle ich :D Apropo - czyTy nie piszesz przypadkiem o sadzonym? :)

Gość sunnn
Mało_stanowczy--------a`props a nie Apropo

ja tam uwazam,ze wiekszosc facetow to zwykli erotomani gawediarze co to duzo gadac potrafia,duzo by chcieli,co to oni moga zrobic....a jak trafi im sie kobieta,ktora wie czego chce biedni nie potrafia sie wywiazac ze swych deklaracji jesli miedzy ludzmi jest uczucie oboje staraja sie sobie dogadzac,choc i miedzy takimi zdarzaja sie osoby zapatrzone tylko na branie i nie dawanie nic od siebie jesli jednak zdarza sie sex bez zobowiazan wiekszosc i to zdecydowana wiekszosc patrzy tylko na swoja przyjemnosc a te ich fanatazje...trojkaty itd-to mnie smieszy najbardziej niech taki jeden z drugim najpierw sprostaja jednej kobiecie,a pozniej marza o wiekszej ich ilosci:D

Gość sza ba da
Autorko – a pytasz…bo? Twój mężczyzna nie jest zadowolony z seksu z Tobą? Czy zwyczajnie chcesz żeby było wciąż lepiej i lepiej? Czego oczekują? – każdy być może szuka czego innego, zastanów się czego oczekuje Twój mężczyzna…słuchaj jego ciała ;) Kochanka z pewnością nie może być pruderyjna, zawstydzona, musi znać siłę swojego seksapilu :)

Gość sza ba da
początkująca kafeteriuszka - podobami się Twoja wypowiedź

Gość egoistkka
A dalczego kobiety ciagle martwioa sie czego faceci potrzebuja w łzku.Jakos mało czytam tematow załozonych przez facetow z pytaniem czego kobiety pragna w łóżku. kobiety to takie głupiutkie sa(sama jestem kobieta,ale myslaca wiecej o sobie niz o facecie)ubieraja sie dal faceta,dogadzaja facetowi a o sobie rzadko mysla.

Gość sza ba da
;) zawsze mnie zadziwia, że ktoś chce się podszyć akurat pode mnie

pytam z ciekawosci. mam udane zycie intymne niczego nam nie brakuje. po prostu interesuje mnie czy faktycznie faceci wola takie "wyzwolone" kobiety.

Gość sza ba da
"wyzwolone" - co mas zna myśli mówiąc wyzwolone? bo nie sądzę, że pragną dziwki....kobiety która ma bujna przeszłość seksualną....nie o to chodzi w tym powiedzeniu (moim zdaneim) z pewnościa chca miec kobietę bezpruderyjną....która ma wyobraźnie, która będzie się znim kochac przy świetle, w wqnnie i na podłodze....nie może być wulgarna (chyba, że czasem, albo że akurat tego to kręci)

no wlasnie szukam potwierdzenia tego co napisalas bo tez tak uwazam. to czysta ciekawosc a nie szukanie sposobu zeby bylo lepiej pytajac sie facetow z kafe:D

Sza ba da - doprecyzuję trochę :) Chcemy kobiety, która miała bardzo ubiegłą przeszłość seksualną a przy nas stała się demonem seksu :) Bez względu na brak logiki w takim podejściu oczekujemy tego od każdej naszej partnerki, nawet po wieloletnich związkach z kilkunastoma partnerami :P

Gość sza ba da
mało stanowczy - no właśnie sądzę, że właśnie tak jest ;) każdy chce "dziewicę" ...i żeby przy nim stała się demonem seksu, i oczywiście nie zapominała o braniu do buzi ;)

Gość szurum burum
mój pragnie doprowadzać mnie do orgazmu :D bardzo go to podnieca

Gość ZIomEX
Ja majbardziej lubię lizać cipke mojej dziewczynie.To ją rozpieszcza i mnie też.Aż jak to napisałem to mam ochotę to zrobić.

Gość gay
drugiego faceta

Gość gość
faceci kochając się myślą tylko o swoim orgaźmię,kobieta na drugim planie,albo wcale

Gość gość
Kazdy facet pragnie kobiety umiejacej zachowac sie seksy, umiejacej dawac i brac. Takiej, ktora w jednej chwili doprowadzi go pieszczotami i masazem do obledu,a za chwile da sie sama piescic az do krzyku. Takiej, ktora w czasie od pierwszych doswiadczen do chwili obecnej rozwinela sie jako obiekt seksu, opanowala takie czy inne techniki, czuje i chce dzialac na faceta a rownoczesnie umie oddac sie czerpac z tego przyjemnosc. I co jeszcze wazne : otwarta na wszystkie praktyki seksualne - aby powiedziec, ze cos mi sie nie podoba trzeba tego sprobowac - i to nie raz - konstruktywnie i z inicjatywa.

Gość gość
:) każdy facet jest inny. Pytasz swojego o jego pragnienia i ci powie. :)