Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko463

ubranka dla niemowlaków

Polecane posty

Gość sloneczko463

Witam! Czy często kupujecie ubranka dla swoich pociech przez internet? Może macie jakieś sprawdzone adresy niedrogich sklepów internetowych?

W zasadzie kupuję tylko przez net - allegro.pl:)

Gość sowa707
kupowalam na allegro, ale potem trafilam na sklep http://www.agugu.com.pl/ i teraz jestem tam stałym gościem. Korzystam z rabatów, gratisów, i przede wszystkim dobrego towaru. Bo na allegro bywalo roznie... w agugu towar przysylaja mi na drugi dzien, jest spory wybor.

Gość mamajasia30
Allegro jest fajne ale tam czasami trudno znaleźć kilka rzeczy które chcesz kupić na jednej aukcji, wiec trzeba płacić za wysyłkę za każdym razem jeśli nie jest to jeden sprzedawca. Ja większe zakupy robiłam w sklepie internetowym bo tam był duży wybór, np. www.mamitati.pl nawet pierwszą wyprawkę gotową bo była niedroga a wszystko było co potrzeba na moment do szpitala i pierwsze dni po... potem drobiazgi dokupywałam na allegro i w innych sklepach to czego nie mogłam dostac w mamitati... ale to jak już młody był starszy :) polecam.

Gość Herbata z rumem
Ja nie kuouje przez internet, Sprawdzałam ten sklep agugu i tam body kosztuje 10-14 zł!!! W pepco nowe są po 4-6zł...