Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgontarz25

ciąża

Polecane posty

Gość kgontarz25

nie mogę zajść w ciąże staramy sie z mężem od pół roku i nic nie wychodzi.Nawet mieżę sobie temperaturę i nic cały czas mam taką samą tzn.takie skoki 36,6 lub 36,8 nie mogę sobie wyliczyć kiedy mam dni płodne bo mam nieregularny okres.co do obserwacji śluzu to też mam jakieś zastrzeżenia i nie wiem co ja moge w takiej sytuacji zrobić pomocy!

Najlepiej iść do lekarza i poprosić, żeby zapisał coś na wyregulowanie cyklu. Na własną rękę możesz sobie kupić wiesiołek i castagnus.

Spokojnie! :) Jedni mają dziecko raz,dwa.A jeszcze innym zajmuje to sporawo czasu. Nam się udało po 9 miesiącach starań. Wiem,wiem łatwo jest mówić nie przejmować się itd.Ale im więcej myślimy na ten temat to może być blokada.Trzeba trochę odpuścić.Kochać się rzadziej by nasienie było bardziej drogocenne :P

jak minie rok to wtedy się dopiero martw ja zaszłam w 7 miesiącu od starań z tym że ten ostatni sobie ze wszystkim odpuściłam i nic nie wyliczałam i obserwowałam

Gość babay
to twoje pierwsze dziecko???czy kolejne?

Gość Luunaa
sa w internecie liczniki dni płodnych, ale skoro masz nie regularny cykl to moze byc ciezko. my z mezem od kwietnia próbowoalismy i dopiero w pazdzierniku sie udało za tydzien zaczynam 12 tc, głowa do góry w koncu sie uda