Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kastka

inaczej mialo byc/

Polecane posty

Gość kastka

6 Lipca uprawialismy seks z zabezpieczeniem, 26 bez zabezpieczenia tylko kilka wejśc, okres dostalam 4, normalnie, w sierpniu piecing czy jakos tak, raz ja jego raz on mnie, sperme wycieral husteczka, okres przyszedl normalnie, pozniej tylko seks z zabezpieczeniem, okresy do dzisiaj normalne, od 3 miesiecy coraz mocniej przy okresie boli mnie brzuch na dole, bardzo malo jem od 3 miesiecy, 2 razy zemdlalam bo nie jadlam 2 dni. Jak sadzicie co to ?

Gość wróżka ci mówi
że to ciąża i w dodatku trojaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kastka
skoro byly okresy, obfite to raczej nie ciaza, ale te mocne bole ? Jezu skoro macie takie cos pisac to nie piszcie w ogole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mowia, że te bole to dlatego, że okres pokwitania.

Gość wróżka ci mówi
przekwitasz może już? Masz koło 50 lat?

Gość bum bum bum
jak juz cops to moze petting hmmm??to miałas na mysli :D

Gość ekati
kobieto jeść zacznij....

Gość kastka
Czyli to raczej nie ciaza, skoro normalne okresy sie pojawiają ?

Gość no już ci ktoś napisał
ciąża i to wieloracza:-o Sorry ale brak słów na to co piszesz. Idź sie zbadaj do gina a nie zadajesz bez sensu pytania. A na forum to wróżki siedzą:-O

Gość kastka
jak brak slow, chce uzyskac rady, mam normalne okresy, wiec to nie ciaza?

Gość to niestety ciąża
CIĄŻA

Gość kastka
Jezu, nie mozna na was polegac, nie ma tutaj jednej normalnej osoby ktora by mi normalnie odpoiwiedziala, a nie stroila se zarty? ;/

Gość to niestety ciąża
CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA vCIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA CIAŻA CIĄŻA v pytasz więc ci piszę: ciąża!!!! I już więcej nie pytaj. Tak jesteś w ciąży.

Gość janekfranek is-ka
bliźniaczej, przez tą chusteczke.

Gość radze ci
poczytac troche o antykoncepcji i zaczac sie zabezpieczac, a nie zadawac durne pytania. to wlasnie jest najlepsze na seks to gotowe ale zeby cos sie dowiedziec to juz nie, a potem ciaze se wmawiaja

Gość kastka
chce jedna sesowna odpowiedz i stad znikam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kastka
czy ciaza jest mozliwa, skoro sa normalne obfite okresy z bólem.

Gość kastka
chodzilo mi wlasnie o taka odpowiedz. Odrazu po napisaniu przezemnie tematu. Krotko i na temat, dziekuje ci bardzo !!!