Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxz

CZY TO PRAWDA ZE FACECI ZDRADZAJĄ KOBIETY W CIAZY??

Polecane posty

Gość zxz

?? ponoc facetow brzydza ciezarne i prawie kazda jest w tymsczegulnym czsie zdradzana??

Gość magda322
niewiem czy kazdy ,ale często sie z tym spotkalam , w ciązy albo dopiero co po porodzie ,bo jest niby gruba i malo atrakcyjna

Gość zxz
ale byczków nawaliłam... kurcze bo usłyszałam ze tak jest od znajomego i to mnie przeraza....

Gość zgadza sie
ja jestem juz w zaawansowanej ciazy i wiem ze moj partner mnie zdradza. Planuje odejsc od niego lada dzien

Gość Na plaster
To są świnie i zdradzają.

Gość zgadza sie
To jest okropne co oni z nami robia. zrownal mnie calkowicie z ziemia,zniszczyl nasza rodzine. Odchodze bo nie mam zamiaru byc oszukiwana,oklamywana i zdradzana. Boli mnie to jak cholera ale wiem ze musze byc silna szczegolnie teraz.

Gość Na plaster
Zgadza się----nie bój się dziewczyno i uciekaj od takiego drania.dasz sobie lepiej jeszcze rade sama,niż z takim draniem.Zaoszczedzisz sobie upokorzenia i nerwow.Jak juz jest teraz takim łajzą,to potem bedzie tylko gorzej.Bądz mądra i nie daj soba manipulowac i nie wierz w zadne obietnice. Trzymaj sie dzielnie--powodzenia Ci zycze.

Gość zgadza sie
Na plaster-dzieki za slowa wsparcia. Wiem ze musze byc silna,zwlaszcza teraz.Nie bedzie latwo ale dam rade.Musze tylko wrocic do kraju a reszta sie jakos pouklada. Ach...wyc sie az chce do ksiezyca bo takie nadzieje pokladalam w ten zwiazek a tu masz ci!!! Zostawilam wszystko dla niego w polsce a on mi sie tak odwdziecza. Ja juz nawet nie mam sily plakac. To jest taki okres gdzie kobieta powinna spokojnie go zniesc a tu same nerwy. Oj,styral mi psychike w ciagu paru tych dni ten moj facet.

Gość nocnik_32
A mnei moja żona w ciąży się podobała. Seks jest możliwy nawet czasem do końca. Cycki jakieś takie lepsze......

Gość puknijcie sie w ten chory leb
piprzycie jak pogiete! chore babska! to nie jest powiedziane ze kazdy facet zdradza!

Gość czarnula210
chyba jakis idiota, żaden normalny nie zdradzi kobiety w ciąży jeśli ja kocha,

To jest okropne co oni z nami robia. zrownal mnie calkowicie z ziemia,zniszczyl nasza rodzine. ech te chwiejne nastroje podczas ciaży :p teraz kazdy gest twojego faceta jest trudny dla ciebie do zinterpretowania... minie ci po porodzie :P

Gość czarnula210
kobieto, nad interpretujesz ich zachowanie albo jesteś naiwna,

Gdyby to było regułą, że każdy facet zdradza swoją kobietę w ciąży, to kobiety bojąc się upokorzenia nie chciałyby w ciążę zachodzić i bylibyśmy gatunkiem na wymarciu :P Widocznie trafiacie na samych baranów i tyle. Wszystko zależy od konkretnego człowieka i tyle. Bo jeśli zdradza kobietę, która nosi jego dziecko, to jaką dacie gwarancję, że za 20 lat jej nie zostawi i pójdzie do młodszej, atrakcyjniejszej?

Kant dupy --> a nie pomyślałaś, że niektórzy mają taki charakter, że lubią sobie pogadać? A Ty od razu myślisz, że Cię podrywają :P Mój też taki jest, jak gdzieś czeka w przychodni czy na przystanku to heja w gadkę, obojętnie czy z babką czy z facetem, co nie oznacza od razu, że chce mnie zdradzać :P

Oj tak, spedzilam kilka plomiennych chwil z mezczyzna, ktorego zona byla w koncowce ciazy. NIe poszlismy do lozka. Ale opowiedzielismy sobie historie, na wspomnienie ktorych, do dzis mi goraco!!!

Nie mogę czytać takich topików bo jestem w ciąży, ale oczy jakoś same czytają :P Biorąc na logikę chociażby nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, są różni faceci, psy uganiające się za spódniczkami, ambitni którym w głowie tylko prokreacja albo desperaci łapiący babę na dziecko :) Nie koniecznie każdy każdego musi zdradzać.. Ile jest żon mających dzieci które sypiają z innymi facetami... Posiadanie wiernego partnera to jak gra w rosyjską ruletkę :)

Zona ty sie nie porównuj do Angeliny :p ona nie ma zadnych szans z toba .... przegrywa z kretesem we wszystkim dziedzinach zycia ze tak delikatnie nie wspomne o atrakcyjnosci :P

Gość agagaaaaaaa
niestety, większość...