Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajny34latek

dziewczyna nie chce zrobić lodzika

Polecane posty

Gość fajny34latek

jak ją przekonać???? mówię że to podoba mi się że uwielbiam to że czuję się spełniony jakby mnie całowała po nim oczywiście wszystko w kulturalnej oprawie jesteśmy razem już 4 miesiące wiem że nikomu innemu nie brała do ust nie jest małolatą - ma 28 lat jak ją namówić ????

Gość butrex
to proste, powiedz, ze jej minety tez nie bedziesz robil :P

Gość fajny34latek
juz nawet zainicjowałem 69 ale jak sie zorientowała to wycofała się KANT DUPY - bardzo śmieszna, sam se rób

Gość pola 24l.
nie uda ci się skoro ona do tej pory tego nie robiła to wątpię żeby miała zachcieć teraz, taki typ

Gość nie ma to
super:P

Gość fajny34latek
powidziała że są inne miejsca na moim ciele które chce calować oczywiście miejsca typu buzia szyja tors, ale niżej nic a nic ja kurde myślę aby wprowadziła się do mnie, no ale jak.........bez loda to nie chcę dodam że sex z nią super

Gość KKKobieta
fajny34latek seks bez lodzika nie moze byc super,wiec nie pisz,ze seks z nia jest super. Jestem kobieta i nie wyobrazam soiebie aby moj facet nie zrobiłby mi minetki i to nie taka na odpał,ale super.I nei wyobrazam sobie sesku bez zrobienia lodzika facetowi.Seks bez pieszczot oralnych to nie seks tylko zwykłe ruchy posuwisto zwrotne. Jak twoja pani nie chce ci robic lodzika,to nie rob jej minetki i zobaczysz,ze szybko sie przekona do lodzika.

Gość fajny34latek
a jakieś inne porady? ostatnio w cucyszki jej wsadziłem mówiła że podoba się jej, ale tak do końca nie wiem czy podobało się jej to. owszem bez lodzika to ruchy posuwisto zwrotne

Gość pola 24l.
nie ma szans

Gość fajny34latek
hmmmmmm no nic to będę musiał poszukać sobie innej dziekujję za porady

Gość umyj się
to Ci zrobi loda

Gość maciekkk
Królowa Śniegu po 40 :-) dopiero teraz dosząłs downiosku,ze oral jest super:-) A poza tym,cos za duzo tych kropek robisz. Tylko 3 kropki sie robi.

Gość tresska
Smiac mi sie chce jak kobiety ludza sie, ze dla facetow liczy sie wnetrze:D Liczy sie to, aby robila lodzika, byla atrakcyjna wizualnie i byla jakos masakrycznie glupia, chociaz i to faceci sa w stanie zaakceptowac jak dobrze obciaga...

Gość tresska
* i nie byla jakos

Gość fajny34latek
do umyj się - żenujące bardzo..... Królowa sniegu, to prawda co piszesz zapewne, wiem że to piękne, widze że czeka nas poważna rozmowa. jesli nie zrobi to bedę musiał zmienić, wiem że życie nie polega na oralu i braniu do buzi, ale z drugiej stronyh czemu mam odmawiać sobie tej wspaniałości ?!?!?!?!

Gość fajny34latek
do tresska - no akurat w tym wieku dla mnie to ważne a że laska jest atrakcyjna to dobrze, chyba nie pokazałabyś się z pasztetem nigdzie co ? kobniety inaczej postrzegają rzeczywistość i my faceci też inaczej myślę że dla nas sfera uczuciowa jest mniej potrzebna jak kobietom, one chcą się przytulać, ok my to akceptujemy, nie ma sprawy, ale dla nas się liczy doznanie realne a w tym przypadku jest to lodzik, nie uważasz tak ?

Gość kaxil
Seks bez lodzika to nie seks, inno ponura egzystencja w łóżku:)

Gość Genowefa 81
już ja bym ci lodzika zrobiła :)) oj !

Gość fajny34latek
Genowefa81 a skąd jesteś :-)

Gość Genowefa 81
konin

Gość fajny34latek
napisz na gg 1384807

Gość po co ziemi kolejny człowiek
może ci cuchnie

Gość Genowefa 81
a ty skąd jesteś :)

Gość Królowa Śniegu po 40
Heh....Wpis o 21:58 nie jest moj....ale podoba mi sie!!!!! Ubawilam sie niezle......poprosze o jeszcze!!!!!! A tak naprawde to nic nie wypluwam.....zachowuje, sluzy mi chyba dla zdrowia....czasem ...robie sobie maseczke..... cere mam super!!!! Z gotowka nie mam problemow....nie dzieki niemu ani jego s... ... zawsze niezle mi sie powodzilo..... Hej Mily Podszywaczu.... figure tez mam niezla..... A...odnosnie kropek.....nie lubie stereotypow dlatego stosuje dowolna ilosc kropek........ Noi faktycznie dopiero po 40 przekonalam sie ze oral jest super!!!! Bo....za moich czasow.....nie byl w modzie!!!!!!

A moze twoj czlonek jest malo atrakcyjny. Sama uwielbiam robic lodzika ale jak facet ma brzydkiego ptaka to mnie bierze na obrzydzenie

Gość fajny34latek
jest ładny, milutki - higieniczny bo obrzezany 18 cm prościutki

Gość kaxil
Jak wygląda brzydki ptak ,znaczy się opierzony:(

Gość Królowa Śniegu po 40
Za moich czasów....... w modzie były..... zawijki, podwijki, bufiaste rękawy.... ale i tak nikt na to nie patrzył bo brali chłopów pod Grunwald :O

Gość kaxil
jest ładny, milutki - higieniczny bo obrzezany 18 cm prościutki, no nie mojsze twoi bracia mordują Palestyńczyków:(