Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabellllinkaaa

sex po imprezie- problem

Polecane posty

Gość podpowiem bo pytasz
to nie jest ironia! To doświadczenie faceta po latach życia! Jak chcesz powaznie na ten temat porozmawiać to daj znac.

Gość podpowiem bo pytasz
a potem sexik co ty na to?

Gość izabellllinkaaa
caly czas chcialam powaznie porozmawiac ale tu tylko obelgi choc napisalam ze mialam jednego faceta w zyciu a ten wyskok byl mi naprawde potrzebny bo wiele sie wydarzylo w moim zyciu zleo ostatnio.....

Gość izabellllinkaaa
przespalam sie z kolesiem ktorego poznalam na imprezie

Gość izabellllinkaaa
książe smutny a skad mozesz wiedziec?

Gość izabellllinkaaa
książe smutny raczej nie mam ochoty sluchac kolejnych obelg

Gość izabellllinkaaa
książe smutny a nie mozemy tu porozmawiac?

izabellllinkaaa - Ty jesteś taka tępa, czy tylko taką udajesz? "caly czas chcialam powaznie porozmawiac ale tu tylko obelgi choc napisalam ze mialam jednego faceta w zyciu a ten wyskok byl mi naprawde potrzebny bo wiele sie wydarzylo w moim zyciu zleo ostatnio." A kogo to obchodzi, ilu miałaś to tej pory facetów? Zrozum wreszcie, co jest NAJWAŻNIEJSZĄ kwestią w Twoim "problemie"! Tu nie chodzi o to, że się przespałaś z nowo poznanym facetem na imprezie! Tu chodzi o to, że Ty teraz snujesz dalekosiężne plany z nim związane! I w dodatku pytasz się o instrukcję postępowania teraz. I to jest właśnie idiotyczne. :(

Gość tretretretre
na imprezie tez kiedys poznalam faceta przespalam sie z nim tej samej nocy. teraz jestesmy malzenstwem.

Gość izabellllinkaaa
Wredniak Paskudny nie snuje dalekosieznych planow tylko chcialabym sie z nim spotykac...uwier nie widze nas jako staruszkow z gromadka wnuczat...poza tym nie zycze sobie bys mnie obrazal...jesli nie masz nic do powiedzenia to nie udzielaj sie wcale

Gość yesyesyes
Dobra ta piosenka, szkoda tylko że wcześniej jej nie słyszłaś bo nie byłoby sprawy ale może on też jej nie słyszał więc będzie dobrze:) Zdaj relację po spodkaniu, co i jak, tak z czystej ciekawości:D

izabellllinkaaa - \"nie snuje dalekosieznych planow tylko chcialabym sie z nim spotykac\" - no przecież to wiemy wszyscy - ale i ON też się chce z Tobą spotkać, więc w CZYM problem? Mieliście się spotkać w ten piątek - no i jak to wyszło? Masz na tyle odwagi, żeby nam tu o tym napisać? Wylądowaliście w łóżku? Gdzie uprawialiście seks? :)

Gość izabellllinkaaa
Wredniak Paskudny mysle ze powinienes zajac sie wpierw swoim chorobliwie zlym nastawieniem do ludzi anizeli tym gdzie ktos uprawia seks... a wiec nie spotkalismy sie wcale...

Gość izabellllinkaaa
no zapewne nie jak jedyna frajda dla Ciebie jest dogryzanie ludziom na forum w necie

Gość paaaaaaapaaaaaaapaaaaaaaa
zwiazek z mojim facetem tez sie tak zaczol od sexsu po imprezie, taka chwila slabosci moze spotkac kadego wiec sie nie lam moze naprawde mu sie podobasz... ja jestem z mojim facetem juz 2 lata uszy do gory i powodzenia

Gość izabellllinkaaa
paaaaaaaaapaaaaaaaaaaa moj raczej sie nie zacznie...hehhe bo to nie jest jakis normalny zwykly facet:)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ale to nic odkrywczego- u nas w kraju monogamia jest zakazana:P

Gość PAN_Co_MA_PLAN
lecisz na niego jak stara wytarta dziwka bez grzmocenia . Podoba ci sie bo co , bo moglby miec kazda inna i nie martw sie najpierw cie wygrzmoci stary kawaler , znudzi sie a potem znajdzie sobie inna naiwna dupe, ot co dla mnie jestes kurwa i tyle!

Gość gość
Może ktoś ma chętny na wirtualny seks? Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sextelefon.co.pl/12.html Mam 18 wiosenek, uwelbiam szpileczki i pończoszki, moge być w stringach lub bez. Masz ochotę na rozmowę ze mną? Zadzwoń!

Gość M31wwa
Chętnie poznałbym dziewczynę która po drinku dałaby się bliżej poznać ;) Nie jestem chamem ale jak się fajnie razem bawiło i się sobie podoba ;) to czemu sobie żałować :) Każdy myśli ze tylko faceci wykorzystują :( Kobiety tez tak robią