Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

kto czeka na odpowiedz z rekrutacji

Polecane posty

wiecie co? dałam ogłoszenie na portalu miejskim ze moge sie zaopiekowac dzieckiem dzisiaj dzwonila baba ...gadamy gadamy.....i kurwa stracilam zasieg! chcialam oddzwonic ale dzwonila z pracy jak sie okazalo:o jakiego ja mam pecha hahahahahah:D

Gość to ja ja ja
Najgorzej jak juz jestes np po drugim etapie i przed toba tylko decyzja a tu nic, cicho glucho. TO jest szczyt chamstwa Powinni jednak cos z tym zrobic, taka olewka przez firmy powinna byc ukrocona.

Gość agarda
koszmar z tym czekaniem,kazdy dzwiek telefonu przyprawia czlowieka o palpitacje czy to oby nie przyszly pracodawca....a oni maja to gdzies i wybieraja kogos innego...hmmm..tylko kto jest tym kims innym skoro wy wszyscy łacznieze mna wciaz czekacie na TENtelefon

Gość agarda
ale to ja bym chciala byc ta jedyna buuuuu......;)

Ja też czekam na odp :-O wczoraj jedna odp na nie dziś modle sie zeby nie było kolejnej :-( zeby było zabawniej dodam że jestem mgr prawa plus 3 języki obce plus odbyty staż i co i albo slysze że mam za wysokie kwalifikacje albo ze niestety wybraliśmy kogos innego i tak w kółko od 4 miesięcy :-(

Gość TyzKobita
w koncu ktos sie odezwal, ale ze p*pka, bo krzyknelam nieco mniej, niz obeznie zarabiam. no ale obecnie sie "przebranzawiam" i jest szansa na rozwoj. kurde zaluje, ze powiedzialam mniej- moglam powiedziec tyle samo i byloby dobrze. :/ Kurde, az tak mi zalezy na zmianie.

Gość TyzKobita
ide na rozmowe, ale cholera ze tez mniej powiedzialam. :/ trudno wyzyc za ta kwote, a jeszze chce mieszkanie wynajac. hmmm, chyba na sucharach bede leciec. obecnei pracuje w czyms innym, glupim i nudnym, ale szukam od maja!!! meczac sie niemilosiernie