Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chimera*

Mężczyzno to do Ciebie

Polecane posty

On chce w ten sposób skusić faceta i złapać w swoje łapki i już go nie wypuścić :P

Gość Chimera za dużo gadasz
to skutecznie odstrasza każdego normalnego mężczyznę Zostają tylko ci, kórzy mają problemy z potencją (bo gadać mogą ZAMIAST) oraz mający problemy psychiczne

Zasadniczo, znajomośc zmierza do konsumpcji. Zwykle.

tak za wielki słowotok :D:D trzeba krótko:P " jak powiesz mi kocham do rozłoze nogi na 13.50" :P

Dop******lam dziś każdemu dziękuję Ci za słowa uznania, jesteś jedna z niewielu tu osob (a nie znam ich więcej) która czyta ze zrouzmieniem :) A Wy przesmiewcy, wicać, ze niewiele wiecie o normalnych zdrowych związkach, wypełnionych miłością i szacunkiem Czy w większości jestescie z rozbitych związków, lub je takie stworzyliście? :(

sory, ale koleś o jakim piszesz w pierwszym poście nie jest w stanie stworzyć normalnego związku no chyba że z innym facetem :classic_cool:

Ajron-san widocznie te słowa nie są kierowane do ciebie skoro ich nie rozumiesz :(

Cimero - prawdę mówiąc, nie przeczytałam tego, co napisałaś. Tylko pierwsze zdanie.

brum, jeżeli jesteś kobietą to nie musiałas czytac :) Ajronie, czy ty nigdy się nie wzruszasz, brak ci jakiejkolowiek wrażliwości i takich uczuc jak płacz, które różnia nas od zwierząt ?

Gość justyyysia
moze mi ktos powiedziec jak sie dobze zabespieczyc przed cionzą?

justyyysia nie współżyć z facetem 100% pewność idź się ucz dziewczyno a nie sex ci w głowie

Ajronie, rózne są dramaty ludzi, mężczyzni tez je miewają, nie jest tam napisane co może byc przyczyna męskich łez. Ale to że napisałam tam, że będę Ci przynosiła codziennie świeże bułki i prasę, tego już nie komentujesz, ważasz za rzecz oczywistą i naturalną.

Ajron przeczytałes to?:P normalnie szacuneczek 🖐️

Hej Brumka :) Vicia :) Dla mnie wystarczy rozłożenie na 17.35 :classic_cool: Chimera - to było ,kurde, ślicznie napisane :) W trochę innych okolicznościach byłbym skłonny zaryzykować :) Aczkolwiek nie ryczę na ulicy :)

od deski do deski :classic_cool: a i tak uważam, że płakanie na ulicy jest pedalskie no chyba, że ktoś by mi przyyebał samochodem :O ps - nie jadam bułek, a na poranne czytanie prasy w domu nie mam czasu :classic_cool:

Gość tak wlasnei to bylo piekne
i tez zgadzam sie z chimera, taki mezczyzna to nie cipa, tylko prawdziwy przyjaciel,moze w kocnu sie znajdzie...

Ajronie, dlatego Ty bys mi zupelnie nie odpowiadał :( Nie ten poziom wrażliwości

hola, hola, to że nie jadam bułek i nie czytam z rańca Faktu nie oznacza jeszcze, że nie jestem wrażliwy :D

No właśnie - taki mężczyzna to przyjaciel. Nie partner, nie kochanek, tylko przyjaciel. Z tego co się nauczyłem to taki jest Wasz - kobiet - ideał. Ale nie chciałybyście takiego na codzień. Chcecie zobaczyć jak facet wzrusza sie i płacze, ale jak już to zobaczycie to przestaje być dla Was samcem alfa :) Mimo to nadal podtrzymuję twierdzenie, że ślicznie to było napisane :)