Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31-latka żona i matka

Komputer rozwala mi więzy małżeńskie

Polecane posty

Gość Mąż i ojciec 32
mee..... to jest takie "życie wewnętrzne"

Gość dziewczyna z komputera
komputer nie jest tu sprawcą rozwalania jest kryjówką, gdzie łatwo uciec Nie będzie komputera, będzie inna kryjówka. Przed czym ucieka - to warto zbadać

Gość mistrzuu
ahaahahahaaa babska naiwnosc nie zna granic lol

Gość Misiek31
w zimie biore deske i znikam na caly wieczor na snowboard bo stok jest blisko, w lecie biore rower i tez znikam na pol dnia, dlaczego? bo w domu sie wytrzymac nie da, ciagle jeczenie zrob to zrob tamto, caly dzien by krowa w domu siedziala a najwieksza rozrywka jej zycia jej pier***lenie z \"psiapsiolka\" przez gg

mąż i ojciec --ale Ty mi tego nie tłumacz ,mam tak samo... tylko powiedz mi czy zastanawiałeś się co będziesz czuł ,jak się będziesz czuł gdy to się skończy?

Gość Hn3
"Jedna moja znajoma w pracy w takiej sytuacji podeszła do komputera odłączyła monitor i huknęła nim o ziemię, zaś mąż zweryfikował swoją postawę" ta weryfikacja polegala na przypierzeniu zonie w ryj i rozwodzie?

Gość Mąż i ojciec 32
mee.... jak się będę czuł? Nie wiem, nie myślę o tym. Ona ma gorzej, bo nie ma chyba nikogo poza tym kontaktem. Bardziej boję się że kogoś skrzywdzę.

Gość T-T
"zawsze mnie dziwiło, jak dojrzałego faceta może fascynować codzienne granie na komputerze." taka sama rozrywka, jak kazda inna. Ja np. nie rozumiem ludzi, ktorzy ciagle chodzą chlac, albo tanczyc. Ale dla kazdego co innego. Tak przy okazji, srednia wieku graczy to ponad 30 lat. Jakby tego bylo malo, to graczami sa ludzie z roznych zawodow, np. lekarze. W dodatku robiono kiedys badania, ktore stwierdzily, ze gracze sa bardziej rozwinieci intelektualnie, maja wieksza spostrzegawczosc, szybszy refleks, sa zdolniejsi manualnie. Ale jak z kazda rozrywka, nie nalezy przesadzac.

mnie zawsze razilo jakie to waskie horyzonty maja niektorzy ludzie oraz to, ze wyrazaja swoje zdumienie a nie probuja zrobic czegokolwiek, by zrozumiec nature rzeczy, ktore ich wprowadzaja w stan rzeczonego zdziwienia

Gość zawsze racja
Zawsze szczery zawsze gotowy do pseudointelektualnego bulgotu. Tym razem ma jednak wyjątkowo rację. Czemu ludzie się dziwią naturalnej kolei rzeczy? Ludzie się wiążą ze sobą jest zauroczenie, chęć budowania wspólnoty. Ale nic nie trwa wiecznie, a ja jest długo dobrze, to łatwo jest zacząć traktować drugą osobę jak wygodny mebel w domu. Stracić chęć ciągle na nowo wtajemniczania tej samej osoby w nasze życie. Potrzeba odrębności plus nowości plus zauważanie braków w swoim partnerze. Łatwiej przecież przychodzi znalezienie sobie czegoś nowego np gier komputerowych itp.

Zawsze szczery zawsze gotowy do pseudointelektualnego bulgotu :-) zauwazylem, ze slowo \"pseudointelektualny\" stalo sie tu wyjatkowo popularne w zasadzie moglbym przeciez napisac to samo o twoim poscie, tylko po co? :-) a zupelnie inna sprawa, ze moje slowa odnosnie samego topiku, ktorego autorka chyba zwiala, napisalem duzo wczesniej, teraz odnioslem sie do wypowiedzi dotyczacej gier komputerowych i tylko tego

Gość zawsze racja
"zawsze szczery zauwazylem, ze slowo "pseudointelektualny" stalo sie tu wyjatkowo popularne" Skoro jesteś taki spostrzegawczy to może zauważyłeś jeszcze, że stało się tak popularne dzięki twojemu wielkiemu wkładowi?

Ale macie problemy. ja mojemu facetowi sama kupiłam PS3, i kilka gier, teraz męczy GTA, i nie mam z tym problemu. To jego relaks, ja w tym czasie czytam, pisze pracę, lub robię sobie zabieg kosmetyczny. Jeśli facet nie ma co z tobą robić, to rzeczywiście ucieka z domu, czy jak twój w komputer. Ale gry można też traktować jako rozrywkę, a potem spędzać czas z ukochana osobą. Można też grać razem:) Ale jeśli kobieta po ślubie, cały sens życia widzi tylko w domu, w obiadkach i sprzątaniu, no to nie dziwne że facet ucieka. sama bym uciekła z takiego piekiełka

Skoro jesteś taki spostrzegawczy to może zauważyłeś jeszcze, że stało się tak popularne dzięki twojemu wielkiemu wkładowi? a konkretnie to chcesz o czyms podyskutowac?:-) jesli tak to zaloz temat :-)

Bo jak baba tylko marudzi i nic pozatym to niech się nie spodziewa niczego, nieważne komputer, rower, czy co tam sobie ktoś wymyśli, byle tylko nie musieć znosić ciąglęgo ględzenia

łeee- nie bede zaśmiecać kafe naszymi animozjami mała mi zawsze szczerego i tak nie pobijesz:)

Gość szczęsliwa 19
autorko masz problem... Zacznij grać z nim. Ja gram :D. Mimo że zawsze preferowałam strategie, to raz na jakiś czas przestawiam sie na piłke/samochody :P

zw dziękujemy za pozwolenie:) ale mi osobiście wisi ono koło tyłka:)

a co- tam o pozwolenie ciebie prosiłam ???:D

zawsze szczery przeszkadza ci coś ?? przecież to forum publiczne:) i właśnie doszłam do wniosku, że tu i teraz chcę sobie popisać o pierdołach:)

jesli cos mi bedzie przeszkadzac to wyraze to jasno, na tym forum nauczylem sie nie dyskutowac z pewnymi osobami, bo to z gruntu nie ma sensu :-)

czyli tradycyjnie komentujesz oczywistość oczywistą ? jakie pasjonujące zajęcie 🌻