Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alle

czy to może ciąż?

Polecane posty

Gość dziewczyna bez okresu
alle na razie tylko tak sobie tylko o tym myslałam ,mam nadzieje ze jednak będzie wszystko ok zrób -poczekaj na nas ,nie bądź taka:P

zrób-kupiłaś...? dziewczyno...-pewnie,że będzie dobrze może już jest i się przekonasz o tym jutro!

Gość zrób zrób
kupiłam i zrobiłam.... szybciutko pokazała się druga krecha ale jasniejsza niż kontrolna. Jutro rano powtarzam. Tylko żeby mi tu nie było żadnych gratulacji póki co, bo będę się cieszyć, jak będe pewna ;-)

Gość zrób zrób
też robiłam pretestem ;-) ja byłabym niecałe dwa tygodnie po szaleństwach (nie mam pojęcia kiedy mogło nastąpić domniemane zapłodnienie ). No nic, pożyjemy, zobaczymy. Czy mi się uda czy nie, to alle i dziewczynie życzę powodzenia :-)

zrób zrób nie gratuluje ale stawiam ,że jesteś...! Mi bole okresowe się nasilają i czuje że dostane temperatua wacha się między 38 i 39 więc spada...i chyba zbliże się ten okropny okres a testu nie kazałam kupowac mojemu męzowi jak nie dostane to kupie sobie jutro rano sama Pozdrawiam...

ciekawe ja dziewczyna bez okresu-czy też się skusiła!!!

witam was dziewczynki:) nie miałam juz wczoraj wieczorem czasu pisać i nie miałam humoru bo dostałam po południu okres ,coś czułam ze tak ędzie jak zaczął mi się nasilać ból brzucha .... znowu sie zawiodłam,ale będę się dalej starać..... trzymam za was kciuki napiszcie czy już robiłyście ...a i jakie badanoa powinnam zrobić? pozdrawiam

I co dziewczyny jak tam Wasze testy ja dopiero zrobie ok. 11 jak dojadę do pracy.

Dziewczyno nie martw się! Musisz iść do lekarza przedstawić sprawe i on Ci powie jakie masz badania wykonać! Ja nadal nie mam okresu-w nocy dostałam ostrych boli i byłam pewna,że dostałam ale narazie cisz...temperatura rano 37 i już nie wiem czy to jest wywołane stresem ale przekonam się ok 11 o co w tym wszystkim chodzi!

alle--powodzenia :) a coś mi sie zdaje ze zrób zrób wyjda dzisiaj też dwie kreseczki:) teraz muszę sie porozglądac za dobrym lekarzem ,bo do nich też szczęscia nie mam ...wypisuja mi tabletki bez wczesniejszych badań itp...

Wrocław a Ty?

Poznań! Myślała może ,że jesteś też z moich okolić to bym Ci poleciła fajnego lekarza!!! Zrób -na 100% ma dwie krechy jak wczoraj wyszedł pozytywny ...! Poszukaj na forum może jakieś dziewczyny polecają dobrego lekarza z Wrocławia

Gość zrób zrób
No witam. Znów to co wczoraj czyli druga słaba ale widoczna gołym okiem i pokazała się szybciutko. W tym tygodniu dam sobie spokój. Może przy weekendzie odważę się znów powtórzyć test z nadzieją że druga wyjdzie mocna. Dziewczyno, ja miałam robione badania chyba na wszystkie hormony, bo dośc długo nie zachodziłam. Alle, mam nadzieję, że u Ciebie będą dwie grube różowiuchne krechy :-)

zrób- jestem tak wystraszona przed robieniem tego testu,że szok! To jest istana masakrija -wyczekiwanie na ten okres;0-nikomu nie polecam! Stawiam ,że jesteś w ciązy moja koleżanka robiła 4 testy i w każdym wychodziła ta 2 kreska słaba a była w ciązy!

zrób-ta druga już nie musi być taka gruba-wystarczy mi słaba ta druga kreska...;)

Gość zrób zrób
alle, chciałabym w to wierzyć, ale nie ma jeszcze 100 procentowej pewności. A co do Twoich obaw to doskonale je rozumiem :-0 z niecierpliwościa czekam na Twój wynik :-)

zrób-wiem wiem ,że masz obawy-ja będe wierzyła za Ciebie!

Gość zrób zrób
ostatnia @ zaczęła mi się 16 grudnia, więc nawet gdybym była to i tak za wcześnie na jakies potwierdzenia. Nie wiem co mnie podkusiło żeby zrobić ten test :-0 Właściwie wiem - Ty! :-D Gdybym nie przeczytała o twoich objawach, pewnie byłabym teraz o wiele spokojniejsza, a tak dałaś mi jakąś nadzieję ;-)

A to miło! Czymam za Ciebie kciuki!!! A i tak już wiem swoje... ;)

Uciekam do pracy odezwe się ok.18 jak wróce bo nie wiem czy uda mi się z pracy napisać! Zyczę miłego dnia!

Gość i ja tez czekam na bejbii
Cześć kobietki;) Mam małe pytanie - moje cylke trawają 30 dni , ostatni okres dostałam w pierwszy dzień swiat BN . kiedy miałam dni płodne i według was który był "najlepszym" żeby zajść w ciązę? Czuję senność cały czas, piersi czasami mnie bolą, sutki si enie powiekszyły .tylko to cholerne spanie. Boje sie zrobienia testu i rozczarowania :(

Gość zrób zrób
nikt Ci tutaj nie powie kiedy miałas dni p[łodne. ja swoje rozpoznaję po śluzie. Teoretycznie dni płodne przypadają w połowie cyklu, ale u mnie sie to nie sprawdza, więc Tobie tez nie radzę się tym sugerować. A na test jest stanowczo za wczesnie. Ale trzymam kciuki :-)

Gość ja też czekam
Wykańcza mnie to czekanie. Jutro mam 28 dc, więc jutro powinnam dostać @ Ale dziwnie się czuję i wyglądam. Wszyscy mi mówią, że jestem taka zmarnowana. Mnie sutki pobolewają ale nia jakoś tak mocno, raz bolą, raz nie. Brzuszek jak na okres, tylko chwilami skórcze. Jak ja bym chciała nie dostać@ Oczywiście już nie wytrzymałam i w poniedziałek zrobiłam test, 25 dc, był negatywny :(

widzę coraz wiecej starających się ..:) ja jak tylko skończy mi się okres to dalej bede sie starac ze zdwojoną siłą ;) miłego dnia