Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miodowlosa

W jakim wieku można rozpocząć współżycie seksualne?

Polecane posty

Gość ja mam zachcianki
trzeba miec troche oleju w głowie, a tego brakuje nastolatom. wiec odradzam

Gość babay
wlasciwie teraz w tych czasach robia to wszyscy nawet 14 -latkowie. ja tego NIE popieram. osobiscie ja mialm 19 lat jak pierwszy raz sie kochalam (obecnie to moj maz)

popieram"ja mam zachcianki"-podstawa to myśleć nad tym co się robi!!!

Czy to nie jest karalne? Hmm, nie bardzo rozumiem... boisz się, że cię aresztują czy co?:P A ogólnie to współżycie powinno się zaczynać w takim wieku, gdy jest sie gotowym ponieść wszystkie konsekwencje swojego wyboru.

wg mnie nie wiek jest wyznacznikiem dojrzalosci ja zaczelam wspolzyc dosyc szybko- z perspektywy czasu wydaje mi sie ze o wiele za szybko-mialam wtedy 16 lat i 2 miesiace dokladnie ale to bylo z moim obecnym mezem, ktory byl jedyny w moim zyciu :)

Proponuje taki wiek aby być gotowym na pojawienie się ewentualnego owocu tych miłosnych uniesień żeby później nie było " buuuu mam 15 lat i jestem w ciąży co zrobić" ;)

Gość ja mam zachcianki
Niech dzieci nie pchają sie do seksu. do książek! to zabawa dla dorosłych, którzy potrafia ponieść odpowiedzialność, bo pewnie wiesz, że dzieci bocian nie przynosi. Najpierw szkołe skoncz. Ja miałam 20 lat i dziewictwo straciłam z moim obecnym mezem, a wtedy jeszcze narzeczonym.