Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffghuiuiuuzuz

zwiazek z facetem ktory ma dziecko

Polecane posty

Gość ffghuiuiuuzuz

czy cos takiego w ogole ma sens? poznalam go jakis miesiac temu, wczoraj mi wyznal ze ma syna (3mies) czy jest ktos w podobnej sytuacji, nie wiem nawet co myslec -zaskoczylo mnie to, ale jednoczesnie zalezy mi na nim...

Gość ffghuiuiuuzuz
podnosze

Gość mezczyzna1
opuszczam

Gość Wszystko ma sens i opinie
ludzi na tym forum nie oddadzą Ci rzeczywistosci! Czyli albo się uda,albo się nie uda! To normalny związek!!! Tak jak każdy inny. My Ci nie odpowiemy czy ma sens,bo każdy w związku jest inny:) Ja jestem w związku,mój facet ma dziecko 12letnie! Ja sama jestem młodsza od mojego faceta 11 lat... I dwa lata juz Nam wspólnie minęły:) Jego synek mnie lubi! Takze u mnie ma sens! A jak u Ciebie...nie wiem, Wiesz warto spróbować!:)

Gość ffghuiuiuuzuz
wszystko ma sens--- dzieki... no wlasnie on tez jest 10 lat starszy pomadto, nie wiem czy zwrocilas uwage ze to dziecko ma 3mies....

Zwróciłam,a jest on kawalerem? żonaty?rozwodnik? Moze gdy powstał ten maluszek w brzuszku Jego byłej to jeszcze między Nimi się układało.. Treaz gdy maleństwo ma 3 miesiace minął rok tak?Bo 9 miesiecy byla w ciazy! Moze sie zmieniła,moze cos zaczelo sie psuc.Moze sie odkochali? Jak to jest nie wiem,Ty napewno coś o tym wiesz:) No i jak to się stało,że chcesz z Nim byc? Spotykacie się?:)

Gość ffghuiuiuuzuz
tak, jest kawalerem... chce z nim byc, bo to bardzo dobry czlowiek, to mnie w nim ujelo... w sumie masz racje lacznie to rok... powiedzial ze im sie nie ukladalo juz na poczatku... chcialabym z nim byc ale nie czegos takiego sie nie spodziewalam ... pierwszy raz w tyciu cos takiego mi sie przytrafia... spotykamy sie sporadycznie, ale ostatnio nas cos polaczylo, tak mi sie wydaje

Gość nie ma co***

No to warto spróbować!!! Dlaczego nie? Jeśli jest Wam dobrze w swoim towarzystwie,czujecie coś do siebie! To .......naprawdę warto! A że jest dzidzia...nio niestety tak Bozia chciała! Pamiętaj nic w życiu nie dzieje się bez przyczyny! Bog we wszystkim co robi ,co zrobił ma swój cel! Może własnie ma też na celu Was połączyć?:) Zeby tylko był dobrym ojcem! Bo wiesz...to Jego dzidzia. I nie zabraniaj mu spotkań ,odwiedzin itd... Nie maleństwa wina ,że przyszło na świat!!! Bardzo ważne żeby tata ingerował w zycie swojego dziecka. Co jest ozywiscie niczym złym:) Nauczysz sie zyc tak,ze bedziesz w pelni akceptowała Jego dziecko;)

Gość ffghuiuiuuzuz
nie, no w zyciu nie bede mu zabraniac, dziecko juz jest i tyle, nie jest niczemu winne choc nie powiem ze ta sytuacja mi odpowiada... zobaczymy jak sie to dalej potoczy, moze zbyt wczesnie zaczelam sie przejmowac tym wszystkim....

Tak więc życzę powodzonka!!!! ;) A tak apropo mogę wiedzieć ile masz lat?:)

Gość nie warto
jeszcze nie jesteś bardzo zaangażowana więc lepiej uciekaj dzieciaty i o 10 lat starszy...masakra a potem będzie przebywac z dzieckiem u tamtej dziewczyny, i co myślisz że nie będą ze sobą sypiać? gdy dziecko ich łaczy? I alimenty będzie latami płacić, nie lepiej sobie znaleźć faceta odpowiedzialnego który nie sieje na boki plemnikami? jak zostaniesz z tym facetem to tylko stracisz czas, a w tym czasie wszyscy fajni faceci znajdą fajne partnerki, a ty potem nawet szans nie będziesz miała, bo kto będzie chciał taką po starym i dzieciatym? Życie jest za krótkie aby tracić czas na chore związki które będą trudne i duszące. Nie warto

Gość polopirynaaa
znam dziewczyne ktora zwiazala sie z facetem z dzieckiem i teraz sa szczesliwym malzenstwem. wszystko mozliwe trzeba tylko chciec:)

Gość ffghuiuiuuzuz
wszystko ma sens > mam 20 lat, wiesz problem w tym jak kogos poznaje i juz mi sie spodoba to nie wiem ile ma lat i ile dzieci ... wyglada na 25max... nie warto> mimo ze to nie jest do konca to co pragnelam uslyszec to w glebi duszy wiem ze masz racje i to mnie boli... ja jestem mloda, nie wiem czy jestem gotowa na cos takiego, przeciez nie wiedzialam od poczatku.. nie wiem czy znajde dobrego dfaceta, bo wszyscy traktowali mnie dosc przedmiotowo... wiecie, pirwszy raz os takiego

nie warto a ,że tak zapytam byłaś w takim związku? Słyszałaś opinie o dziewczynach,kobietach które były z mężczyznami ,którzy mają dziecko? Nie mierz wszystkich facetów jedną miarą...bo jak widac sądzisz,że jeśli facet ma dziecko i nie jest z kobietą,z którą je ma tzn .że szmaciarz ,debil itd...ze z Jego winy tak sie stało. Nie przesazdaj co? :) Nie wybierajmy autorce co ma robić. Bo i tak serce i rozum podpowiedzą jej co zrobić:) Ja życze jak najlepszego wyboru:)

Gość ffghuiuiuuzuz
poplopiryna > ale na pewno nie w moim wieku.... tego sie boje....

Gość ffghuiuiuuzuz
wszystko ma sens >>> dziekuje Ci za cieple slowa, staram sie, ale nie chce czegos zmarnowac... a decydowac nie potrafie, i nigdy nie potrafilam ..

Tak apropo ja mam 21 lat ,mój facet 32! I żyjemy normalnie...Jak inni Boże...Poznalismy się jak ja miałam prawie 19 lat!!! Przeciez Jego synek był już duży wtedy;) Teraz juz ma 12 lat!!! Uwielbiamy się strasznie!!! Nawet smieje sie do mnie "mama" czasami hehe:) Aj tam wkurza mnie gadanie,ze za młoda,że za głupia!!! Miłość nie wybiera..oj nie!!!

Gość ffghuiuiuuzuz
no wlasnie! no widzisz jestesmy w podobnym wieku... wiesz ja pamietam jak go pierwszy raz zobaczylam i to wszystko, ale ta wiadomosc mnie zwalila z oblokow zakochania, nie wiem.... to naprawde madry dobry czlowiek ktory kocha swojego syna... ja to cenie, sama jestem z takiego malzenstwa, gdzie moj ojciec ma inna kobiete, a ona byla zawsze fair w stosunku do mnie i ja to bardzo cenie... eh zobaczymy yulko problem w tym ze jezeli chcialabym sie wycofac to lepiej wczesniej, kiedy nie jestem zaangazowana zbytnio

Narazie muszę niestety uciekać,zajrzę tu za jakis czas. I popisze troszkę;) Buziaki! 3maj sie cieplutko!

Gość ffghuiuiuuzuz
dzieki , trzymaj sie cieplo i wszystkiego dobrego

Gość polopirynaaa
no nie w twoim ale miala troche ponad 20 jak sie poznali wiec ajk widzisz wszystko mozliwe

Jestem jestem,ale nie wiem czy jest autorka;)

Gość gość
Do wszystkich dziewczyn zaczynających swoja przygodę z dzieciatymi uciekajcie gdzie pieprz rośnie póki jeszcze się nie zaangażowałyście....

Gość gość
facet z dzieckiem powinien być z matka swojego dziecka a nie szukać nowej dziury do ru\chania, bo tamta się znudzila. Ja bym takiego nie chciala. Brzydzą mnie faceci, ktorzy porzucili matkę z dzieckiem. Oczywiscie co innego gdy bylo odwrotnie, ale to bardzo rzadkie przypadki, zazwyczaj to facet porzuca kobiete bo mu sie znudzila

Gość gość
Mi akurat żona powiedziała ostatnio że jej sie znudziłem po 7 latach małżeństwa i mając dziecko, ale powód był inny ale to nieważne, wracając do tematu że ma dziecko to nie znaczy ze zły człowiek.

Gość gość
dobry czlowiek nie porzuca matki z dzieckiem, no chyba że to ona go nie chciala