Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orbita

Randki internetowe...dranie

Polecane posty

Gość Orbita
:) Faktycznie zemsta jest slodka. Piszemy teraz sobie...tylko ze on nie wie ze ja to ja:) Inny wiek, wzrost, kolor wlosow itd. Nie skonczy sie to dla niego dobrze...

Gość do Orbita
Dziewczyno olej go! Miałam z nim przyjemność się poznać, wiem na 100% ze chodzi o tego samego faceta. Jego inicjaly to RS, prawda? Jest z Wawy? Imię córki na L, a byłej żony na J? Na Sympie siedzi od min. 2006r, wtedy byl w separacji jak go poznałam. Facet ma bardzo wielki urok osobisty, prawie ideał. I tez byłam pod wrażeniem i to długo, bo nawet nieraz sobie go wspomniałam sporo później. Na szczęście seksu nie było i i tak przestał się odzywać. Teraz wiem, z tego co pisałaś, że na pewno by nie czekał, zobaczył, że szybko mu nie dam to zerwał kontakt. Wg mnie on ma trochę nie tak z głową, jakieś straszne problemy emocjonalne, dużo mi opowiadał o sobie, az sama byłam zdziwiona, bo czułam się jak jakiś psychoanalityk. I widzę, ze on tak szuka przygód od zawsze, gra na litość i bierze naiwne kobiety na te swoje chore gadki o byłej żonie, które raczej nie są tak do końca prawdziewe. To chyba niezły psychol jest i popapraniec. Ale fakt, ze potrafi zaczarować . Nie łam sie! Olej go! Głowa do góry! :)

Gość ciekawe..hmm
czy to faktycznie o tego samego chodzi

Gość Orbito....
gdzie jesteś? Ciekawość nas zżera...

Gość Orbita
do Orbita...kur...az mi poprostu zoladek podskoczyl. K...to on, jezu...odezwij sie jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!Wszystko sie zgadza :( Chce z Toba porozmawiac!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Gość Orbita
WSZYSTKO SIE ZGADZA, INICJALY...CORKA................ODEZWIJ SIE KOLEZANKO

Gość Orbita
Gadki, tzn. ze zone mial to prawda. Nawet moglabys sobie zobaczyc zdjecie jej...;/

Do dziewczyny, ktora miala do czynienia z tym osobnikiem. Zalozylam konto pocztwe: orbita_cukrowa@o2.pl Odezwij sie do mnie, jesli jeszcze sie tu pojawisz....Prosze.

Jestem tu, jestem :) Od razu wiedziałam, ze o niego chodzi, a im więcej pisałaś to tym bardziej. Wiem, że zona istnieje i to nie blef. Tez ją oglądałam na n-k (jest jeszcze na grono.pl). wtedy jak go poznałam, to nie miał jeszcze rozwodu i opowiadał, jak mu żona utrudnia kontakty z córką i w ogóle takie rzeczy na nia gadał, ze aż się w głowie nie miesci. Ale skoro teraz piszesz, że sad mu ograniczył prawa do córki, to chyba nie bez powodu, a raczej musiały być poważne powody. On ma coś z głową, to pewne. Ja nie jestem z wawy i wiesz, on proponował przeprowadzkę do wawy, że niby ma 2 mieszkania i jedno mi odda do używania, hihi. A Ty piszesz, że w tym czasie miał dziewczynę, która go rzekomo zdradzała. A ja myslę, że on ma ich nawet kilka naraz i każdej pieprzy jakieś banialuki, jaki to on pokrzywdzony, nieszczesliwy i zdradzany. To jakis psychopata. A na Sympie jest na pewno długo, zmienia nicki i nie zawsze pokazuje się w wyszukiwarce. Ale ok, nie ma co nad nim dumać, bo to chore wszystko. Mam nadzieję, ze jakoś przechodzi Ci zauroczenie do tego osobnika?;) A moze nadamy na Kafe nowy topik pt:\"Zbajerowane przez R... Sz......\" , hihi? Ciekawe ile byłoby wpisów :D A w ramach małej zemsty mozesz np zalozyc nowe konto na sympie, przeslac mu fotke jakijs laski (znalezionej na n-k bo tam mozna kopiowac fotki) napisac mu ze mieszkasz np w opolu czy poznaniui, pisac namietne wiadomosci i umówic sie na spotkanie. Na pewno pojedzie :)

Gość podajcie linka do jego profilu
zeby inna sie nie nabrala :(

Gość lali1977
Prawde mowiac dziewczyny same sie tym oszustom daja wkrecac,dam wam przyklad mojego faceta,a raczej ex...Mieszkamy w Irlandii,tu za moje oszczednosci i jego kredytkupilismy dom,mialo byc pieknie,to miala byc ostatnia szansa ktora mu dalam,bo niestety nasz zwiazek to byl koszmarny toksyk,z rekoczynami wlacznie.Jakies 4 miesiace temu odkrylam ze ma profil na polish dating,z dnia na dzien robil sie coraz gorszy,szarpal mnie wyzywal,gnoil bez powodu,nie dalam rady i sie wyprowadzilam.po tygodniu okazalo sie jaki byl powod,przyleciala do niego dziewczyna z holandii,ktorej nawkrecal bzdur o wielkiej milosci.Dziewczyna uciekla ,nie bede sie rozpisywala,ale bylo dramatycznie...on znow zaczal swoje podchody do mnie,kleczal ,blagal,przepraszal,wyznawal milosc,a ja znow znalazlam maile do kilku dziewczyn z tymi samymi wyznaniami co do poprzedniej....faceci na portalach randkowych bawia sie w tzw.polowania,kreci ich to ze sobie pisza,wymyslaja,i to ich uzaleznia,wiecie co jest smiesznego? ze otwarlam mojemu ex profil na pd gdzie ma ksywke extremexxxx wraz z jego prawdziwym opisem i jego prawdziwa natura,a one nadal wysylaja mu buziaki,to jakis obled,dziewczyny same pchaja sie,a potem jest placz,moze warto jest przyjrzec sie delikwentowi.poznac jego srodowisko,bo kazdy moze mowic i pisac o sobie to co dusza zapragnie,a tak naprawde tak jak w przypadku mojego ex moze to byc dreczyciel,psychopata i zwykly oszust

Gość oferm ma
nie wiedzieć czemu przypomniały mi się słowa hr. ponimirskiego: "z czego się śmieję? nie z czego a z kogo. z was się śmieję głupcy!! to wy sami postawiliście to bydle na piedestał, wy!!!!" powiedzcie więc drogie panie - dlaczego teraz narzekacie? przecież jesteście wolne i wyzwolone i nikt was do niczego nie zmuszał i zmusić nie może.

do Orbita, wyslalm Ci wiadomosc prywatna....napisz co myslisz o tym:) Do oferm ma ...poczekaj az sam/sama sie natniesz, a gwarantuje Ci ze to mozliwe:)

Racja , w necie można pisać wszystko, stworzyc z siebie idealnego faceta, ale w tym przypadku mozna bylo pewne informacje sprawdzic, bo facet nalezy do tych z najwyzszej półki i z wyglądu, zachowania, srodowiska. I gwarantuje, że nie ma takiej, która nie poddałaby się jego urokowi. Jako przyklad podam swoją przyjaciółke (byłą), która jak zobaczyła z kim się umówiłam, to tak się napaliła, ze napisała do niego i za moimi plecami umówiła sie z nim na spotkanie (jechała 300km)! Niestety nie byla w jego typie, a on sam mi powiedzial o tym. Zresztą jestem wdzięczna Orbicie, że zalożyła ten topic, bo w pewnym sensie jakos mi ulzyło. Po tym jak na ostatnim spotkaniu do niczego między nami nie doszło, a potem on przestal się odzywac, nie wiedziałam o co chodzi, co zrobilam nie tak, czułam się jak nic nie warta idiotka. Przeciez jak sie nie chce to nie spedza sie z kims kilkunastu godzin i to naprawdę niezapomnianych. Mimo, że do niczego nie doszlo, to czulam sie wykorzystana. Teraz widze to tak, że on raczej szukał i szuka niezobowiazujacych znajomosci, a im wiecej tym lepiej. Natomiast zwierzanie sie, budowanie atmosfery intymnosci, poczucia ze spotkało sie pokrewna duszę itp. świetnie mu idzie. Wiec tez nie najezdzajcie na Orbitę, że on ją teraz olewa, bo za szybko się skusiła na sex, bo to nie jest przyczyną. Po prostu, jak sadze, facet lubi korzystac z życia, ale niestety kosztem zauroczonych kobiet.

Gość dziewczynyyyyyy
podajcie linka zeby ostrzec inne dziewczyny ktore moga na niego trafic

\"do Orbita\" zajrzyj do skrzynki.....:) No widzisz...on tezprzestal sie do mnie gwaltownie, bez zapowiedzi odzywac. Mielismy podobne zainetersowania...nie moge wszystkiego tu pisac niestety. Odezwij sie do mnie Do orbita prywatnie. Musze juz isc spac, naprawde dzisiejsze wiadomosci, Twoja wiadomosc, ktora przeczytalam rano wstrzasnela mna, wpadlam w histerie...mam nadzije ze mi przejdzie. On z gornej polki...ta okazalo sie jak to wyglada. Rozmawialam z kumplem, jego zdaniem to psychopata....nie wiedomo jak bylo z jego zona, moze ja bil...kurcze jest teraz tak ze czlowiek zamienil sie we wlasny negatyw. Pewnie obie bysmy mogly sobie sporo poopowiadac. ....

Podawanie linka czy nicka nic nie da. On jest kuty na cztery lapy, nie robi tego pierwszy raz TYLKO OD KILKU LAT.....Wyrzucil zdjecia z profilu. Kont moze miec kilka...liczy sie w zasadzie tylko to co bedzie opowiadal jak sie spotakcie z nim. Poza tym jest wysoki, bardzo inteligentny.

Moja odpowiedz jest jeszcze dluzsza...bedziesz miala co poczytac:D