Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama synka22

która wanienka jest lepsza?

Polecane posty

Gość Mama synka22

Zasatanwaiam się która wanienke wybrac, dodam iz to najczesciaj ja sama bede kapala maluszka wiec musi byc bezpiecznie i wygodnie. Myslalam o tej http://allegro.pl/item525532690_wanienka_ocean_wonders_fisher_price_zabawki_promo.html jednak zastanawiam sie czy z tej maty dziecko nie bedzie sie wyslizgiwało. Druga która zwrocila moja uwage to http://allegro.pl/item523287315_wanienka_wanna_wanny_onda_ok_baby_okbaby.html wydaje sie byc bezpieczniejsza bo uklada sie dziecko w te podporki. Prosze podzielcie się opiniami jakie wanny wy miałyscie i która z tych dwoch bedzie lepsza. Pozdrawiam i dziekuje za zyczliwe opinie.

miałam ondę, ze stelażem, jak dla mnie rewelacja!! spokojnie wkładałam mała, mogłam ją obmyć,mógł to robić sam tata a mała sobie wygodnie leżała ja osobiście polecam

Gość Mama synka22
czy ktoś jeszcze podzieli sie swoimi doświadczeniami?

my mielismy wlasnie onde i u nas sie sprawdzila, bardzo wygodnie sie w niej kapie dziecko

Gość Mama synka22
czy jak dziecko pozniej juz samo siedzi to w ondzie jest mozliwe zdemontowanie tych podpórek?

Gość babeczka truskawkowa
pierwsza wanienka jest dosyc plytka-raczej malo praktyczna,bajera to hamaczek ale masz utrudniony dostep do wody w wanience.chyba ze polewasz dziecko prysznicem.

nie, te podporki sie nie zdejmuja ale jak dziecko siedzi to wlasnie dzieki tym podporkom sie nie slizga na boki jak moja corcia wyrosla z wanienki to przeniosla sie do normalnej wanny, tylko wlozylam na dno mate antyposlizgowa