Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia9867

Sex- wspolną decyzja...

Polecane posty

nie no, prześwietliłaś mój związek na wylot dosłownie :P ty to chyba jakaś " większa czary-mary" jesteś, co? :D i do tego nic nie masz z warchoła, dosłownie intelekt i siła Twoich argumentów porażają wręcz :P

Gość heh kaludka
heh kochana - demagogia i jeszcze raz demagogia - jak się nie ma kontrargumentów to zazwyczaj zaczyna się demagogiczna gadka o kulturze, klasie itp.itd.- znamy to :P

nie, moja droga, jak się nie ma argumentów, to się właśnie zaczyna być zwykłym chamem obrażającym innych, bo to jest najłatwiejsze. Przeczytaj sobie teraz jak wygląda nasza romowa i sama będziesz wiedziała najlepiej, jaki poziom reprezentujesz. Jesli taki intelekt jak twój ma być w związku na piedestale, to zycze powodzenia i w związku może Ty dajesz dupy, ja sie kocham ze swoim facetem - taka drobna uwaga

Gość heh kaludka
hahaha - nioomylna klaudko - dajesz doopy - zacznij nazywać rzezczy po imieniu, mam jeszcze takie jedno pytanko - rozumiem , że facet , któremy dajesz to nie jest twój mąż?? Napisz kochana , po jakim czasie poszłaś z nim do łóżka ?? I który to twój partner jest??

Gość heh kaludka
no chyba , że sę wstydzisz :P:P

"rozumiem , że facet , któremy dajesz to nie jest twój mąż??" nie ośmieszaj się, kobieto :D Ty mnie chyba tutaj widzisz pierwszy raz, czyż nie tak? jestes żenująca :D (delikatnie mówiąc)

Gość heh kaludka
odpowiesz czy nie?? :P:P To chyba nie tajemnica- tak czytam cię pierwszy raz - myślałaś , że jesteś tu jakaś persona , którą powinnam znać ??:P:P Nie masz odwagi odpowiedzeć na takie proste 3 pytanka?? :D:D

Gość heh kaludka
chcę bliżej poznaćosobę , która sypie mądrymi radami jak z rękawa... ;)

"tak czytam cię pierwszy raz - myślałaś , że jesteś tu jakaś persona , którą powinnam znać ??" nie, po prostu wydając o kimś i jego związku tak odważne (żeby nie "powiedzieć" prostackie i chamskie) sądy, wypadałoby go chociaż odrobinę znać :O - to chyba nie jest aż tak skomplikowany tok rozumowania, żeby nie móc się domyślić, "inteligentna" kobieto :O i owszem, nie jest to tajemnica - te informacje się tutaj o mnie pojawiły nie raz i kto ma je znac, to je zna. Jesli nie było Ci dane ... no cóż, wybacz, Twoja strata :P Nie będę się wywnętrzniac przed kimś, kto nie ma zielonego pojęcia o tym, co pisze i strzela wyzwiskami, jak ślepy do tarczy żegnam pięknie, bo musze zmykać

Gość heh kaludka
taaa, musisz zmykać...jasne - widzisz, najgorzej jest uciekaćprzed konfrontacją - dziwi mnie -skoro to nie tajemnica-dlaczego tak boisz się odpowiedzieć mi na te 3 pytania ?? Heh, pewnie pomykasz na inny topik udzielać cennych rad :D:D:D

"dziwi mnie -skoro to nie tajemnica-dlaczego tak boisz się odpowiedzieć mi na te 3 pytania ?? " ale ja ci wyraźnie odpowiedziałam na to pytanie, i sądzę, że nie chciałabyś, żebym to zrobiła jaśniej i bardziej dosadnie :O i sądzę, że spokojnie nie raz natrafisz na te odpowiedzi bo tutaj są - szukaj, szukaj ... :D

Gość no cóżżż
hehe oczywiście, jak można nie znać Klaudki, przeciez to sława na tym forum:D wystarczy spojrzeć na ilość wyklepanych przez nią postów, żeby wyciągnąć wniosek, że kobita siedzi tu od rana do wieczora, bo jest chyba bezrobotna albo samotna i w ten sposób zabija czas:O pomijam już fakt, że w koło Macieju wklepuje te same rady i używa tych samych sztuczek retorycznych dziwię się, że jej samej się to nie znudziło:P a gdy ktoś zwróci jej na to uwagę, konczy rozmowę tekstem: muszę już zmykać śmiech na sali:D

Gość Wincenty za późno wyjęty
24 letni facet przez pół roku nie wydymał swojej laski, to pewno jakiś poyebany katol z żylakami na kutasie od walenia. :D:D:D :P

Gość no cóżżż
jaki wzniosły komentarz na poziomie... zresztą czego oczekiwać po takim nicku:P

Gość upupoooooo

15:44 Niunia9867 Mam 19 lat. Moj facet ma 24. Jestesmy ze soba już rok czasu i nie uprawialismy jeszcze sexu. On nie naciska i szanuje moja decyzje. Myślicie że jak nie ejstem jeszcze na to gotowa to nie powinnam sie przejmowac ze mu sie chce ? Ja rozumiem Go : hormony... Ale to powinna byc nasza wspolna decyzja chyba... Mmay tam jakieś male zycie erotyczne ale to zapewne nie umywa sie do sexu.. Czy przyjdzie keidys taki czas, taki moment ze poczuje, ze bede pewna ze chce zacząć to robic ? To zalezy z jakiego powodu nie jestes gotowa. Moze chcesz poczekac do slubu? Moze uwazasz, ze jestes za mloda? Boisz sie konsekwencji? To rozumiem. Natomiast jesli nie odczuwasz pociagu do swego faceta, to chyba jest problem. Prawda?

16:34 [zgłoś do usunięcia] Niunia9867 Tak mysle i mysle teraz... czego ja w zasadzie sie boje... Teraz jest tak fantastycznie...Nie chcialabym zeby cos miedzy nami sie popsulo.. I moze wlasnie dlatego boje sie zaryzykowac? Moze to ze mu sie nie spodoba.. bo ja ejszcze nigdy ...to bylby moj pierwszy raz... Moze boje sie jakiegoś odrzucenia.. A jesli to ta obawa, to za 5 lat bedziesz sie mniej bala tego odrzucenia? A moze po 30? Czy tez uwazasz, ze facet leci tylko na Twoje cialo i jak je zdobedzie, powie "pa,pa"?