Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia9867

Sex- wspolną decyzja...

Polecane posty

"Dwie natury to własnie dwulicowość" nie, to po prostu interesująca kobieta, z którą można i konie kraść i iść na przysowiową kolację w zacnym, nudnym gronie sztywniaków ;)

Niunia poprostu nic nie planuj tylko spontan- zacznijscie sie piescic i jesli tylko on jest dobry w te klocki to sama bedziesz sie prosila by wszedl w Ciebie ;) A jak nie to albo nie doroslas do seksu albo on Cie nie podnieca :)

>> z którą można i konie kraść i iść na przysowiową kolację w zacnym, nudnym gronie sztywniaków Ze mną można robić wszystko, ale nigdy bym o sobie nie powiedział, że mam dwie natury. Po prostu jestem tak zupełnie wyjątkowy :)

Gość Niunia9867
Kocham Go i to bardzo. Wląsnie dlatego licze sie z tym wsyztskim inaczej bym olala i miala gdzieś. Wiesz "nieeeegotowa do sexu" nie w sensie fizicznym ale psychicznym... mam jakies obawy, mimo ze czuje sie przy nim fantastycznie. Przecież sex to nie wszystko.. to tylko dodatek..

i nie macie na siebie na tyle ochoty zeby sie skonsumowac nawzajem?:P

Capo, kwestia nazwnictwa i tyle. A że masz jednak nie tak bardzo rozwinętą .... wyobraźnię (że się tak delikatnie wyrażę - chyba Cię przeceniłam jednak ;) ), to czepiłeś się słówek :P

Gość Niunia9867
Mmamyy... ale nie wiem dlaczego nie moge pokonac leku w sobie...Nie ejstem jakas taam "zakonnicą" ale wydaje mi sie że bylaby to wazna decyzja w moim zyciu..powinna byc wyjatkowa i powinnam chyba byc tego pewna nie bacsie ? Jestem chyba niepoprawna, staromodna i zacofana..

"Poprostu nie czuje jeszcze ze chce to zrobic" bo Ty po prostu nie masz temperamentu :) w normalnej sytuacji dziewczyna w tym wieku, będąc rok z facetm, który ją pociąga, chyba by sama szału dostała od tego ciągłego kontrolowania

"to tylko dodatek.." seks to nie jest żaden dodatek, ale to integralna częśc związku - bzdur się naczytałas i teraz sa rezultaty ;)

ja juz nie wiem co lepsze ja z tym nie czekam nigdy poza tym sex to sex, nie ma co z niego robic niewiadomo czego wielkiego:-O no ale to moja opinia

Gość Niunia9867
Nie wplątuj w to temperamentu.. Niektorzy umieją zapanować nad emocjami i cialem. Są moze bardziej przemyslani... Nie kazda panienka wskakuje do łóżka jak ma na to ochote... Niektorzy maja tez uczucia obawy i lęki..

Tamari, calkowicie się zgadzam - nie ma nic gorszego niż robic rytuał z czegoś, co jest naturalne :)

przez rok jestes z kims, kochasz ta osobe i nie jestes gotowa na wspolzycie??? cos tu nie gra chyba......

"Nie kazda panienka wskakuje do łóżka jak ma na to ochote..." ale zrozum jedną podstawową rzecz - Ty nie jesteś "każda dziewczyna, która ma ochotę", ale jesteś od roku jego stałą kobietą, z którą byl zapewne w różnych sytuacjach. Co ty za przykłady podajesz :O

Gość Niunia9867
Tak mysle i mysle teraz... czego ja w zasadzie sie boje... Teraz jest tak fantastycznie...Nie chcialabym zeby cos miedzy nami sie popsulo.. I moze wlasnie dlatego boje sie zaryzykowac? Moze to ze mu sie nie spodoba.. bo ja ejszcze nigdy ...to bylby moj pierwszy raz... Moze boje sie jakiegoś odrzucenia..