Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia9867

Sex- wspolną decyzja...

Polecane posty

nie wiadomo, kiedy pojąć decyzję o zbliżeniu seksualnym, ale trzeba żyć tak aby nie stało się tak: Babka naparza dziadka po plechach wałkiem od ciasta.... a za cóż to , pyta dziadek..... a pamiętasz jak zdradziłeś mnie 50 lat temu.... Pamiętam.... A widzisz staruchu , jakby się to teraz przydało.....

Gość jjjjjjjjjjjk
a moim zdaniem, przyczyny tu jest prosta: właśnie ten facet powinien może nie naciskać, ale rozmawiać z Tobą na ten temat i przybliżać Cie do seksu. I nie czaje kolesia, bo albo ma słabe libido albo się za bardzo boi Cie przekonywać bo seks jest bardzo ważny w związku Powinien CI facet wiele wyjaśnić i odpowiedzieć na wszystkie pytania i obawy.

Gość zwss
autorka tematu chyba ma te swiadomosc, ze ryzyko bycia opuszczonym jest czescia kazdego zwiazku i kazda decyzja na to wplywa dlaczego traktwac jej faceta jak przyglupa? zgodzil sie na taka relacje i oznacza to, ze odpowiada mu ona chyba zaden facet majacy do siebie odrobine szacunku nie chcialby , zeby kobieta poszla z nim do lozka bez ochoty i bez przekonania

Gość miałam taką samą sytuację
gdy miałam 18 lat, związalam się z parę lat starszym facetem-byliśmy razem rok- też nie było seksu, bo nie byłam jeszcze na to gotowa...przynajmniej wtedy tak to sobie tłumaczyłam. teraz widzę, że to nie była kwestia gotowości, tylko tego, ze to był nieodpowiedni facet... po rozstaniu z nim poznałam kogoś, z kim kochałam się po paru miesiącach, i nie miałam żadnych wątpliwości, że tego chcę. autorko zastanów się, czy nie jesteś jeszcze gotowa, czy może to nie ten facet... ?

"i kazda decyzja na to wplywa dlaczego traktwac jej faceta jak przyglupa? zgodzil sie na taka relacje" oczywiście, że każda decyzja na to wpływa, ale jedna bardziej, druga mniej prowokuje rozwój wypadków a co do zgody - wybacz, ale jesli dziś, po roku czasu słyszy od autorki "nie jestem jeszcze gotowa i nie wiem, kiedy będę" to on guzik wie, na co się zgadza. I nie wiesz, jakie doświadczenia on ma, tak samo jak autorka - może już 5 razy poszedł na bok tam, gdzie dostał to, czego nie ma i nie wie, kiedy będzie miał w swoim związku. I życze jej powodzenia w dalszym czekaniu na swoją gotowość :D

Gość jjjjjjjjjjjk
dokładnie, to też jest zastanawiające Dziewczyna powinna sobie odpowiedzieć czy Twój facet Cie pociąga

"Dziewczyna powinna sobie odpowiedzieć czy Twój facet Cie pociąga" ale ona już to pisała!!!!!

Gość zwss
może już 5 razy poszedł na bok tam, gdzie dostał to, czego nie ma i nie wie, kiedy będzie miał w swoim związku. tylko po co? chyba jest dla nas oczywiste ze nawet srednio atrakcyjny facet moze miec kontakty seksualne z kobietami jesli jest wystarczajaco rozgraniety i jest tez oczywiste, ze wiekszosc kobiet nie podziela obaw autorki traktujesz jej faceta jak przyglupa dziwisz sie, ze autorka tak go nie traktuje?

Gość heh kaludka
ty dałaś na pierwszej randce - tylko rozkładaniem nóg faceta potrafisz przytrzymać przy sobie rozumiem?? Pewnie ani na urodę ani na intelekt nie poleciałby :P Trudno uwieżyć że są taaaakie laski, że każdy facet jak piesek poczeka ile trzeba bo szkoda takiegoskarba stracić a inne niestety jak nie pójdą do wyrka po krótkim czasie to niczym innym faceta nie są w stanie zatrzymać przy sobie- cóż wyższa wyższość :P:P

Gość heh kaludka
*uwierzyć

Gość zwss
Bo tylko przygłup może trwać rok czasu w związku i nie poryćkać bylby przyglupem trwajac w tym zwiazku gdyby to mu nie pasowalo widocznie wychodzi na tym dobrze

"Pewnie ani na urodę ani na intelekt nie poleciałby" pewnie tak :P I co ja biedna teraz pocznę? :D

Gość jjjjjjjjjjjk
ale ona już to pisała!!!!! On to skoro tak to brak tylko rozmowy, na temat tego jak mógł by wyglądać Twój pierwszy raz Bo jeśli dziewczyna na trzeźwo "bez podniecenia", spontanu myśli o seksie to pewno stwierdza że to nić fajnego do tego strach przed różnymi rzeczami potęguję to i stwierdza "jam niegotowa" ;) A jak coś wychodzi spontanicznie to pewno nawet jak by ona chciała to facet się nie zbliży jak wie że ona nie ma pewności a ona nawet jak by chciała w tym momencie to włączają się jej obawy i nie powie o tym że chce teraz

Gość heh kaludka
skocz :P

Gość jjjjjjjjjjjk
I takie trwanie w sytuacji patowej nie jest dobre bo seks jest ważną częscią związku i jak go brak to zaczyna się coś w końcu psuć

jeszcze jakies mądre rady masz??? Bo nie chcę zmarnować szansy obcowania z takim intelektem :P

Gość jjjjjjjjjjjk
no myślę :P

Gość heh kaludka
klaudka , za to jakie ty mądre rady masz... jak cię czytam to mi się słabo robi - wydaje ci się , ze tak dobrze życie znasz bo doopy szybko dałaś , mącisz lasce w głowie i piszesz że jak też szybko nie do to rogi będzie miałą jak stąd do Kairu- :D:D:D , a jaką masz pewność , że ty takich nie masz?? Łatwe nie znaczy lepsze :P:P

Gość heh kaludka
No , ale jak ktoś tylko doopę może zaoferować...:D:D

"No , ale jak ktoś tylko doopę może zaoferować..." ależ masz byskotkiwe, inteligentne i z klasą riposty

Gość heh kaludka
czyli żadną...spowszedniejesz mu i poszuka lepszych cycków, ładniejszej buźki itp.itd. :P:P no ale jak na anal się zgodzisz to może jeszcze z tobą troszkę się pomęczy - onie wiedzą , że z piękną laską trzeba się liczyć -z jej humorkami , złym nastrojem - z tobą tylko dobrze mu się rucha :P:P

Gość heh kaludka
nie musze błyskotliwie ripostować żeby oddać sedno - ty swoimi błyskotliwymi ripostami maskujesz demagogię, którą tu namiętnie uprawiasz - ja mogę prosto w twarz , bez silenia się na błyskotliwą ripostęnapisać jak to w rzeczywistości wygląda :P:P