Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnił mi się Bóg

Co oznaczał ten sen ??

Polecane posty

Gość śnił mi się Bóg

Widzialam w nim Boga...poprostu było to takie swiatło bardzo jasne. I czułam przy tym wielki strach ktory mnie paraliżował doslownie....w nocy obudzilam sie zalana potem i zapłakana. To było strasznie...Bałam się w tym śnie ale jednocześnie starałam sobie tłumaczyć ze to Bóg a on jest dobry i nie powinnam sie go bać..mimo to strach dalej mnie paraliżował...to było straszne :(

Gość eldakar66
Jak trwoga to do Boga. ;P

Gość Kacpruch
Miałaś ostatnio jakieś niepokoje?

Gość śnił mi się Bóg
no raczej nie....nie mam żadnych problemów...tyle że rzadko chodze do kościoła...może to przez to ??

Gość Kacpruch
A może masz właśnie jakiś przypał z tym, że nie chodzisz... Czujesz się winna? Dręczy Cię to? Myślisz, albo myślałaś, żeby się tam udać??

Bóg zawsze nader ważny sen; złagodzenie wewnętrznych napięć i depresji uwielbiać go: umocnienie wiary ujrzeć i rozmawiać z nim: radość i błogosławieństwo chwalić go i wielbić: szczęście i błogosławieństwo po wsze czasy

aska, snów tak się nie interpretuje, trzeba znaleźć kilka haseł i poszukać co mają wspólnego. W tym przypadku Bóg, światło, strach, paraliż...

Gość śnił mi się Bóg
Własnie mam wyrzuty sumienia z tego powodu ze nie chodze do kościoła..a nie chodze bo mieszkam w miejscu gdzie sa strasznie wredni ludzie..kiedys chodziłam i cały czas ploty slyszałam na swoj temat....przestałam chodzić. ale teraz jak moge to jade z moim chłopakiem do kościola do jego miejscowości...pozatym w mojej miejscowości mamy ksiedza ktory wycztuje na ambonie ludzi ktorzy nie chodza do kościoła...i nie mam przez to ochoty go ogladać...