Ania_29 0 Napisano Styczeń 18, 2009 o razny toś ty strasznie szyba ;) ja ledwo wstałam i sie wykąpałam ale obiadu ie robię bo do teściowej jedziemy na obiadek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frezyjka0 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Aniu dzisiaj rosołek,na drugie mięsko,surówka ,ziemniaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frezyjka0 0 Napisano Styczeń 18, 2009 My dzisiaj w domku sobie posiedzimy.Aniu widzę że ty nie zaczęłaś jeszcze starań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frezyjka0 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Doczytałam jeszcze CI się @ nie skończyła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vindict. 0 Napisano Styczeń 18, 2009 czesc dziewczyny:) powiem tak noc byla cuuuuuuudowna;)choc pewnie teraz jeszcze bezowocna. My tez dzis siedzimy w domu, gotuje obiadek , prasuje i takie tam. Co u was? jak starania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frezyjka0 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Cześć Vindict Czekam na rezultaty w środę mam dostać @,mam nadzieję że nie przyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frezyjka0 0 Napisano Styczeń 18, 2009 My w tym miesiącu troche saszaleliśmy ,ale było bardzo przyjemnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czula Napisano Styczeń 18, 2009 witam wszystkie staraczki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Styczeń 18, 2009 no ja czekam na koniec @ planuje testy owulacyjne zakupić. Czy mozecie jakieś ploecic? Ktoraś korzystała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czula Napisano Styczeń 18, 2009 ja niestety nie korzystałam Aniu :-( nie mam nawet zbytniej wiedzy na ten temat ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vindict. 0 Napisano Styczeń 18, 2009 powiedzcie mi jak to jest z tymi testami owulacyjnymi. drogie sa na pewno? i czy skuteczne?????????? acha i pewnie od poczatku cyklu trzeba je stosowac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czula Napisano Styczeń 18, 2009 też bym chciała to wiedzieć ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Styczeń 18, 2009 no właśnie - korzystala któraś?? ile jest w opakowaniu i tak dalej? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Co do testów dziewczyny to wymagają one chyba pewnej wprawy no chyba ze zle trafilam niby maja byc dwie kreseczki tyle ze jedna z nich gruba widoczna itd caly ten opis jest nie do konca wiarygodny chyba zmienie rodzaj bo wydalam za szt. 39zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czula Napisano Styczeń 18, 2009 to czyli nie jesteś zadowolona :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Acon lh - ktos je juz mial ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Od tego @ zaczne je stosowac regularnie ale przy tej cenie to bankructwo :) zrobilam 3 co dwa dni w okresie kiedy wydawalo mi sie ze powinna byc owulacja i nie widzialam zadnej roznicy pomiędzy tymi kreseczkami wiec ..... hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Styczeń 18, 2009 1 test za 39zl???? czy za pudełko? paranoja moze na allegro są jakieś tansze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 18, 2009 pudeleczko a w srodku 5 testów masz racje zamówie w necie bo jak tu sprawdzic w ciagu miesiąca co i jak !!! pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 18, 2009 O tych testach rozpisywać sie mozna na maxa fakt ze wykrywają hormon luteinizujący - mam nadzijee ze sie nie przejezyczylam - ktory wyzwala uwolnienie jaja z jajnika wiec jesli test wykrywa LH to mozliwe ze owulacja bedzie w ciagu 24-36 h ojej zabrzmialo jak istrukcja obslugi ale fakt jest taki ze trzeba sie dobrze wczytac w ulotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-szoja- 0 Napisano Styczeń 18, 2009 dziewczyny ja robilam w jednym cyklu testy o nazwie \"clearblue\", zaczelam chyba w 10 dniu cyklu i pierwsze dwa testy nic nie wykryly dopiero trzeci test pokazal dwie niebieskie kreski i ta kreska testowa byla wyraznie gruba, do przytulanek doszlo ale dzidzi i tak nie poczelismy:) pozniej 14 dnia cyklu zrobilam test jeszcze raz i drugiej kreski juz nie bylo, wiec test zadzialal na 100% wykryl ten caly hormon LH o czasie i bardzo wyraznie ale tak jak mowie pozadanych resultatow nie bylo! wiec w sumie trudno mi jednoznacznie powiedziec polecam czy nie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-szoja- 0 Napisano Styczeń 18, 2009 a co do tego kiedy zaczac je stosowac to, w tych ktore ja mialam byla dokladna tabelka kiedy zaczac i bylo to uzaleznione od dlugosci cyklu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Styczeń 18, 2009 hmmm ja chyba sprobuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-szoja- 0 Napisano Styczeń 18, 2009 "porzadanych rezultatow" - mialao byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 18, 2009 Aniu spokojnie robujesz to sama ocenisz chetnie poczytam inne opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani dobra rada. Napisano Styczeń 18, 2009 czesc Dziewczyny, chcialam Wam tylko cos o testach owulacyjnych napisac:) najtansze sa na allegro lub e-bay, nie ma co przeplacac w aptece. ja w pierwszym cyklu zaczelam robic od 9 dc (nie zaszlam:( ) a w kolejnych jz od 12dc, bo rownoczesnie mierzylam temp i wiedzialam juz kiedy mniej wiecej owulacja bedzie. na poczatek polecam robic od 10 dc. no i nie z porannego moczu, tylko z ktoregos kolejnego, najlepiej o tej samej porze. testy pokazuja ze owulacja wystapi dopiero w najblizszym czasie. a najlepiej obserwowac jeszcze sluz:) jak jest jak bialo jaja kurzego to dni plodne sa i czas na przytulanki:D aha, a co do mierzenia temp, bo widzialam ze ktoras z Dziewczyn miala tu takie pytanie, to zeb miec jakis satysfakcjonuacy wynik to trzeba codziennie rano o tej samej porze mierzyc, zanim sie ruszy wogole z lozka, po minimum 3 godz snu:) pozdrawiam i powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nyny 0 Napisano Styczeń 18, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI..........@ labudka82.............26..........nawet nieliczę.............05.01.09 karotenik..............26..................8............ ..........05.01.2009 vindict................32...................1........... ........13.01.2009 evanikaa...............29.................0............. ........15.01.2009 ninam .................31...................3....................1 6.01.2009 frezyjka0 ............29...................1...................20.01.2 009 Meg75.................34...................1............ ........23.01.2009 A.N.N.A.................31..................13.......... ...........25.01.09 Bąblowa A..............24..................1.....................29. 01.2009 nyny..................23....................7........... .... ....06.02.09 szoja..................29...................2........... ........08.02.2009 Ania_29.................29.................0............ ........18.02.2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czula Napisano Styczeń 18, 2009 a no i już mnie w tabelce nie ma :-( :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frezyjka0 0 Napisano Styczeń 18, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI..........@ labudka82.............26..........nawet nieliczę.............05.01.09 karotenik..............26..................8............ ..........05.01.2009 vindict................32...................1........... ........13.01.2009 evanikaa...............29.................0............. ........15.01.2009 ninam .................31...................3....................1 6.01.2009 frezyjka0 ............29...................1...................20.01.2 009 Meg75.................34...................1............ ........23.01.2009 A.N.N.A.................31..................13.......... ...........25.01.09 Bąblowa A..............24..................1.....................29. 01.2009 nyny..................23....................7........... .... ....06.02.09 szoja..................29...................2........... ........08.02.2009 Ania_29.................29.................0............ ........18.02.2009 czula....................25.................0........... ..........?????? Hej dziewuszki co takie pustki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-szoja- 0 Napisano Styczeń 18, 2009 chyba wszystkie dziewczyny pracuja nad potomstwem, dlatego nikt tu nie zaglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach