krop.ka 0 Napisano Luty 25, 2009 wogóle cisza na tym forum jakaś straszna ostatnio. z ta komórka jajową pocieszeniem jest to, że zdrowe plemniki żyją nawet 3 doby w odpowiednim śluzie ;-)) no, nic, ja też idę w kimono, dobranoc wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 26, 2009 cześć wszystkim z rana. widzę że ostatnia chodzę spać i wstaję pierwsza :-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Luty 26, 2009 Cześć dziewczyny JA dzisiaj mam wolne. Muszę jechać do hurtowni po lusterko do autka a potem na przegląd bo mam do 3 marca, ale wole jechać wczesniej jakby coś było nie teges:) Wczoraj przytulanki były a dzisiaj wstałam od razu z bólem głowy. Co ja z tą głową mam....nie dość, że kręgosłup to jesczze głowa. Dziękuje za dobre rady! teraz czas na kawkę pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 26, 2009 no a ja czekam na @, dzisiaj juz 26., a 27. powinnam dostać, z tym, że tak jak już pisałam - wszystko mi sie poprzesuwało, owulkę miałam jakiś tydzień później, więc pewnie @ też mi sie gdzieś o tyle przesunie. z wyliczeń mi wyszło że powinnam tak naprawdę @ dostać koło 4-03. w ciązy raczej nie jestem, nawet testów wyjątkowo nie robię, bo wiem, że nie jestem - zupełnie nie czuję się na ciążę. zero objawów. więc wiem, że @ przyjdzie i teraz tylko czekam. nawet juz kupiłam w aptece te globulki na śluz które przepisał mi lekarz. od nowego miesiąca staranka według instrukcji lekarza :-)) na @ też się nie czuję, ale ja rzadko kiedy mam jakiekolwiek objawy przed @. nagle mam i już ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 26, 2009 ja mam 9 dzien cyklu. dzis znow starania. mam nadzieje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 26, 2009 Witam! Właśnie wróciłam do pracy z laboratorium, pierwsza część badań za mną co mnie kosztowało 284 zł :( teraz poczekamy 3 tyg i kolej na część drugą :) mam nadzieję tańszą :) jutro będą wyniki. Grupę krwo odebrałam dzisiaj mam 0 RH - (minus) chyba dobrze dla kobiety nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 26, 2009 no to trzymam kciuki. no, to sporo kaski kosztuje, no, ale czego się nie robi dla dobra sprawy.... ja wczoraj oddałam krew na cytomegalię i toxoplazmozę, wyniki mam za 2 tygodnie. a między 3 a 5 dniem cyklu mam oddać krew drugi raz na ogólne badania plus jeden hormon. brrrrr a chyba @ jednak przyjdzie wcześniej, bo coś mnie zaczyna brzuch pobolewać, chyba że to od żołądka to też możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 26, 2009 Słuchajcie ja się chyba załamię :( poczytałam sobie w necie o tym konflikcie serologicznym i oczywiście się okazało, że on mnie może dotyczyć, ponieważ ja mam RH minus i to do tego 0, natomiast mój mąż ma RH plus B. Wprawdzie nie wykryto u mnie żadnych przeciwciał i rzadko występuje podczas pierwszej ciąży, ale to trzeba mieć pecha jak coś może być nie tak to ja to wszystko mam, słuchajcie zaczyna mnie to drażnić już :( jakaś paranoja!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 26, 2009 aled> dzięki za dobre słowa, mam nadzieję że u Ciebie wyniki też będą w normie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 26, 2009 Klapaucius - tak cię może wydawac ale to wcale nie prawda, wszyscy maja jakies swoje problemy. jak nie z tym to z czym innym. a problem serologiczny to teraz nie problem. z tego co wiem to jeden zastrzyk i po kłopocie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 26, 2009 ale, prawdę mówiąc, problem serologiczny mnie nie dotyczy więc się nie wgłębiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 26, 2009 dziewczynki, od którego dnia cyklu mierzycie temperaturę? czy robicie przerwę podczas @? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 26, 2009 a mi wrozka wywrozyla niebawem ciaze i ze bedzie dziewczynka.powiedziala ze do maks 4 miesiace ;) zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 26, 2009 wiecie co? tyle dziewczyn jest w tabelce a prawie nikt nie pisze.... cisza totalna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 26, 2009 aled ja pracuje w ciagu tygodnia ;( chcialabym ale nawet niemam kiedy.po pracy padam.... weekendy znajduje czas.moze inne tez tak maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Luty 26, 2009 hej, ja mam duzo pracy, a malo czasu :( robilam test i kurna jedna krecha :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 26, 2009 Sorki ale ja też pracuję , staram się wpadać do was jak tylko mogę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krop.ka 0 Napisano Luty 26, 2009 ojej, ania, tak mi przykro! szkoda.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Luty 26, 2009 Ja do testu jeszcze sobie poczekam. Lusterko wymienione, autko po przeglądzie:)Facet na koniec mi powiedział, ze widzi, ze i autko w świetnim stanie i włąścicielka:):) No co za komplement:D Dzisiaj mam gości, brat mojej mamy ( kawaler) wpadnie na obiadek, gdzieś po 16. Mięsko wstawione do piekarnika, zmieniaczki czekają na wstawienie. Mam chwile luzu bo pewnie zaniedługo i wujek przyjedzie i Mój wróci. Pogoda paskudna brrr, nawet mój pies nie za chętnie biega po tej chlapie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Luty 26, 2009 Ania29> przykro mi dula> ale smaczka mi zrobiłaś mniam mniam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-szoja- 0 Napisano Luty 26, 2009 hej laski, ja tez pracuje do 17 lub 15 zalezy od tygodnia, a jak juz po pracy cos napisze to nikogo nie ma! wszytskie gotuja, piora lub odpoczywaja! Aniu szkoda, ze tylko jedna krecha, ale działamy dalej!!!! ja w sumie w tym miesiacu jakos tak \"lajtowo\" do tego podchodze, dzis 14dzien cyklu a przytulanki byly tylko raz! czekam na wiosne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-szoja- 0 Napisano Luty 26, 2009 Aled - ja robie przerwe na mierzenie temp. podczas okresu, a zaczynam jakos 7-8 dzien cyklu. Klapaucius - też słyszałam ze ten cały konflikt serologiczny to juz nie problem na dzien dzisiejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Luty 26, 2009 dieki za pocieszenie! nie ma sie co zalamywac, musz pojsc do gina na wyregulowanie i tyle konflikt to nie problem juz teraz, ja tez mam 0 rh- ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 26, 2009 a ja obserwujac sluz mam wrazenie ze jutro maks w sobote owulka jak marzenie ;) dzis do dziela przepraszam ze wam sie wyzale ,wiem ze to temat o ciazy...ale niemam komu powiedziec. mozecie z ignorowac chodze w nerwiona od kilku dni jak jasna holera po pierwsze wszyscy roodza dzieci,sa w ciazy badz wlasnie zachodza.ciagle slysze do okola kiedy ja.czy juz sie staram itp wkur... mnie to bardzo.niechce nikomu mowic ze zaczelismy sie starac itp ewentualnie dopiero pozniej ze juz jestem. a tu ciagle w pracy slysze ze jestem w ciazy bo zla chodze, od mamy ze jestem bo ciagle spie itp ciagle slysze ze jestem. a ja nie jestem ;( po drugie pracuje w zagranicznej firmie,chcialam wracac juz do kraju a tu kryzys na maksa.i niema po co wracac.w pracy coraz gorzej.rasisci ze hoho. ja mam stanowsiko ze z dwoch stron po dupie dostaje. od jednych ze polka czyli gorsza ,ciezkie prace duzo godzinod drugich ze polka czylinikt mnie nieslucha !!! wymagaja z jednej strony olewaja z drugiej.zupelnie juz sobie z tym nieradze.poprostu zalamka. ryczec mi sie chce. niemoge wziasc urlopu bo mam tylko 5 tyg na rok.a do konca roku tyle czasu a kilka razy jeszcze musze jechac do polski. jak bede w ciazy to juz wogole niewiem co z ta praca i z moim zyciem. mam jakis kryzys i jestem wsciekla i poprostu nie radze sobie ;( sorki ze napisalam to wszystko ale dusic juz nieumiem w sobie. ;( od tej atmosfery w pracy i w zyciu niemam sily na przytulanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 26, 2009 moj maz ma AB rh + a ja A - czy mamy konflikt i co to takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Luty 26, 2009 chce dzidzie dobrze że to napisałaś, bo nie można dusić tego w sobie. Każda z nas ma stresa i napięcie tym, że nie wychodzi. Ja już tez mam dosyć swojej pracy i chętnie powiedziałabym szefowi że jestem w ciąży. Chciałabym zobaczyć jego minę w tym momencie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 26, 2009 dzieki ja sie obawiam bo nie dokonca wiem jakie mam prawa. co bede mogla a co nie/ nie ma jak polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chce dzidzie 0 Napisano Luty 26, 2009 az sobie piwko otworzylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Luty 26, 2009 No kurczę to nie masz za wesołej sytuacji...ale zawsze jest jakieś wyjście, nie można się załamywac!!! W jakim kraju jesteś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Luty 26, 2009 chce dzidzie moze zbliza sie przesilenie wiosenne bo ja dzis tez zlapalam podlamke :( - przez ten test... postaraj sie moze pogadac z kims zaufanym na temat Twoich praw w ciazy, poki co czysto teoretycznie, a z czasem ... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach