Ania_29 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 hehe, ja faktury wystawialam dzisiaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Hey!!!!!!! U mnie można paść.... Wreszcie jakaś porządna burza, bo umieram :D:D:D:D:D Nie mam czym oddychać. Teściowa wróciła, ale ciuszków przywiozła :-p Miłej nocki, ja uciekam do wanny, bo ledwo żyję tak gorąco :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Cześć dziewczyny. Zaczynam od kawy...kolejny duszny dzień się zapowiada. Różowego śluzu coraz więcej więc coś mi się wydaje, że to @ się zbliża. Tylko dlaczego tydzień wcześniej?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Witam, ja też do kawki się przyłączam. U mnie śluz takjakby zanikł Jeszcze dwa dni temu, mialam mocne brązowe plamienia, tak że nie nadążałam wkładek zmieniać. A teraz odrobinę białego i gęstego. Dziś mój 28 dc, więc powinien już na @ się pojawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Lipiec 1, 2009 hej, a mi gin. nie chce dac CLO tylko na droznosc wysyla :( miala ktoras z Was to badanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Hej! Ania> mój gin powiedział ze jesli do konca roku nie zajde w ciaze to tez droznosc bedzie mi robil.Jestem po cesarskim cieciu i po operacji brzucha wiec moga byc zrosty.Moja kolezanka przez ponad rok nie mogla zajsc w ciaze poszla na droznosc i w pierwszym cyklu zaszla:):) Ja juz chcialam miec ta droznosc zrobiona ale kazal czekac jeszcze. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Witam Was kochane:) A czy to przypadkiem nie jest to badanie które tak cholernie boli? Moja znajoma miała i mówi że ból okropny, ale nie wiem czy to było to samo badanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAPAUCIUS26 0 Napisano Lipiec 1, 2009 wiecie ale to chyba była drożność jajowodów a nie jajników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Lipiec 1, 2009 no jajowodow podobno boli :( i wlasnie dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anczur Napisano Lipiec 1, 2009 witam ja sie bawie na wakacjach jest hmm powiedzmy ze fajnie ostatnio sie zastanawialam czy jak jets martwa ciaza to sa objawy ciazy mdlosci dole piesi wymioty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Lipiec 1, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 karla83 .................25 ................7 (1zCLO) .............02.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 edytka1980............29.................12............. ..chyba15.07.09 marzencia864.........23.................4............... .........18.07.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............26. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1..........18.....24.11.09......Amelka/ Julian Klapaucius26..26.........6............19......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15......19.12.0 9...........? Iwona77.......32..........4.............10.......03.02.1 0 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............7...... luty 2010...Kacper/Blanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Lipiec 1, 2009 ANIA, LAURA jak tam u Was??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Lipiec 1, 2009 brzusiowa, ja to wyczekuje @ z wytesknienieniem, bo mialam cykl bezowul. i im wczeniej dostane @ tym wczesniej pojde na droznosc i tym wczesniej bede miala kolejna szanse i nadzieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Lipiec 1, 2009 ja trzymam kciuki za karle!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Lipiec 1, 2009 poki co oczywiscie :) potem kolejno - majka, dula, itp.itd. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Lipiec 1, 2009 u mnie nadal delikatne plamienia... wstrętna @ pewnie przyjdzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Witam I narazie cisza ...Póki co dałszy ciąg faktur i kawka na pobudzenie:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Lipiec 2, 2009 Witam dziewczynki, dzis kolejny dzien duchoty masakra mam dosyc takiej pogody powoli jaaaaa oszalec idzie :/ hehehe Polak to potrafi :D zawsze bedzie narzekal hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smieska1 Napisano Lipiec 2, 2009 STARAJĄCE SIĘ..........WIEK..........ILOŚĆ CYKLI............... laura33.................33..................2........... .............29.06.09 Ania_29.................29.................5............ ...........01.07.09 karla83 .................25 ................7 (1zCLO) .............02.07.09 majka242............. 29..................24........................04.07.09 dula.....................26..................5.......... ..............07.07.09 edytka1980............29.................12............. ..chyba15.07.09 marzencia864.........23.................4............... .........18.07.09 brzusiowe mamy nick............wiek..ilość starań..tydzień...poród...........imię Frezyjka......29...........1...........23......29.09.09. ..........? czuła..........25...........1............26. ....3.10.09........Oliwka chce dzidzie..25..........1..........18.....24.11.09......Amelka/ Julian Klapaucius26..26.........6............19......2 8 .11.09.........? Koniczyna30..30.........7.............14.....12. 12.09..........? szoja...........29..........3............15......19.12.0 9...........? Iwona77.......32..........4.............10.......03.02.1 0 ...Julka/Dominik smieska1......23.........3..............9...... luty 2010...Kacper/Blanka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Witam, u mnie już po kawce. Aniu dziękuję za kciuki. U mnie 29 dc, śluz nie wskazuje na to aby @ miała przyjść. Temp dalej podwyższona (ale to może być skutek Luteiny, którą będę brała do jutra). Jedyne co mogłoby wskazywać że @ się zbliża to piersi, są mocno powiększone i wrażliwe na dotyk. Staram się nie nakręcać, ale chyba kupię dzisiaj test. Tak sobie planuję żeby zrobić go w sobotę rano, chociaz nie wiem czy wytrzymam do tego czasu...Okropne jest to czekanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Lipiec 2, 2009 i ja też się dołączam do kawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Witam Ja jutro zaczynam 27 tydzień :) Właśnie wróciłam ze szpitala, byłam na spotkaniu z położną, którą biorę na poród :) Cuuudowna kobieta :D:D:D Namawia na poród rodzinny, ale michu pada jak widzi kroplę krwi a także bladzioch :-P się robi jak wchodzi do szpitala :D Także mówiłam, że będziemy we dwie :) Od razu ją uczuliłam, że ma się przygotować na ogólną panikę i krzyki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A co.... Niech kobieta wie :-P U mnie nadal cieplutko, jeszcze dziś skoczę sobie po jakąś sukienkę i spodenki, bo ciuchy się do mnie kleją Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Magda ja jak będe w ciąży i pójde rodzić to mój tez nie będzie przy tym. Jak ja to się śmieję \"słaba płeć\":):) Gotuję pomidorówkę i biorę się za prasowanie bo urosło mi tyle tego, że ło ho ho. Delikatne plamienia znowu się pojawiły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Karla a Ty jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_29 0 Napisano Lipiec 2, 2009 no wlasnie - karla - jak tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Lipiec 2, 2009 halo jest tu ktoś??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brzusiowa czuła 0 Napisano Lipiec 2, 2009 No naturalnie ja :D:D:D:D:D Coś nasz topik umiera :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Dzisiaj rano zrobiłam test i wyszedł negatywny. Czekam aż @ przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Kurcze strasznie mi przykro...naprawdę! ale głowa do góry, nie możemy się poddawać. Dziewczyny a ja już sama nie wiem. Termin mam na 07.07 a od początku tego tygodnia miałam delikatne plamienia. Wczoraj kochaliśmy się z moim i myślałam, że okres dostałam bo już nie było tego trochę. Całą noc bolał mnie brzuch, wiec koło 4 wzięłam tabletkę. Wstaje rano sucho...deikatne plamienie tylko. Ja już głupieję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karla83 0 Napisano Lipiec 3, 2009 Dula trzymam kciuki za ciebie...Kiedyś musi się nam udać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach