basia29 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Cześć dziewczynki. Ja też już sobie kawkę robie i mam nawet ciast snikersa. Zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 oj to ja poproszę:))snickers pycha!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Witam !!!wszystkie dziewczyny, dzieki komuś kto kawę wymyslił bo bym chyba była dzisiaj nie zdatna do życia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Jestem i ja! Kawka się przyda bo od rana nie piłam bo do badania krwi musiałam być na czczo. Własnie weszłam do biura. Wiecie co ale jaja:):) Nigdy nie miałam krwi pobieranej ( a przynajmniej nie pamietam) i mnie normalnie ręka boli:D histeryczka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 no ja tez!i to nie tylko dzisiaj ale codziennie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Dula za dzielność;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Dula, robisza sobie jakies badania? Ciekawe jak tam Karla z tą drożnością jajowodów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Cześć dziewczynki Ja zapraszam na kawę z mleczkiem i ciasteczko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Grupę krwi chcę znać bo nie wiem jaką mam i podstawowe badania na tarczycę ( tak dla pewności) Troszkę się stresuje przed wynikami. Jutro mają być o 10. Karla a Ty jak tam?? Dziewczyny dzisiaj wieczorkiem zapraszam na szampana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Majka Ty wiesz, że to dzięki Tobie się zmobilizowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 wiem:) kochana a z jakiej okazji szampan? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Dula Ty masz dziś imieniny, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaa imieniny))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 wszystkiego najlepszego;) spełnienia wszystkich marzeń:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Dula, wszystkiego najlepszego, zdrówka i oby sie spełniło to najważniejsze marzenie o którym każda z nas marzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kruszynka173 Napisano Wrzesień 16, 2009 ja również tobie Dula życze wszystkiego co naj.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Dziękuję dziewczynki. Chyba dzisiaj sobie urządzę z mężem małe przyjęcie:):) Jak mi się nic nie chce to szok. Ząb mnie pobolewa a mam tam włożone lekarstwo, mam miec plombowany w czwartek i aż się boję dlaczego boli. lenia mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Majka a Ty się nie możesz tak denerwować( odnośnie wczorajszego dnia)Szkoda życia na nerwy ( to mówię ja nerwus nr 1 u mnie w rodzinie:D ) A z tą głową to mam to samo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość editg26 Napisano Wrzesień 16, 2009 Dula Ja również dołanczam się do życzeń, wszystkiego naj... :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edith26 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Dula Ja również dołanczam się do życzeń, wszystkiego naj....:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka8686 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Dula ja również życzę Tobie wszystkiego co najlepsze oraz spełnianie wszystkich Twoich marzeń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 taki jestem nerwus:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dula 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Ja mam to samo, już kiedyś myślałam nawet nad tabletkami na uspokojenie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 Ja też jestem nerwus okropny, dobrze ze mąż ma spokojniejszy charakter. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
basia29 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 A mysle ze jak teraz nie moge zajść w ciążę to zrobiłam sie jeszcze bardziej nerwowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 mój też jest spokojny i on mnie w domu wycisza, ale co mnie tez wnerwia to to ,że jak się kłócę to on potem ma ciche dni:( i nie ma z kim pogadać ani przytulić i zawsze pierwsza przyłażę do niego nawet jak nie moja wina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majka242 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 cwaniak mój wie ,że pierwsza przyjdę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach