Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiadomość

wróżka

Polecane posty

ja bylam.wrozyla z 3rodzajow kart i sprawdzilo sie wiele,polecily mi ja przyjaciolki ktorym tez powiedziala duzo o zyciu terazniejszym i o ty co sie zdarzy.tez sie spelnilo.:)

to jak wiesz ze sprawdzona a nie zadna naciagaczka to idz.ja nie zaluje bo powiedziala mi wiele rzeczy ktore dzialy sie ze mna w tamty czasie,rzeczy ktore wydarzyly sie w przecigu ok.4tyg.od wizyty u niej i takie ktore sprawdzaja sie np.dopeiro po jakims czasie.bylam rok temu w listopadzie i nie zaluje ani troche.jak znajde prace to pojde znow;)

ide pierwszy raz , wiec mam troche stresik, ale znajduje sie w tym momencie w wyjatkowo zawiklanej sytuacji zyciowej i chyba potrzebuje jakiego kolwiek spojrzenia na przyszlosc ;), bo zwyczajnie nie wiem jak dzialac, wiec nie robie nic, choc cos powinnam.moze jakos to mi pomoze,tym bardziej jest to wrozka do ktorej chodzila jeszcze moja babcia ,a teraz czasem mama.takze tego ze moze byc naciagaczka to sie nie obawiam. dzieki za otuchę ;) rzeczywiscie pojde.chyba nawet w przyszlym tygodniu.

Gość agusiaaaaaaaaaaaaa
byłam ze dwa lata temu u takiej jednej wróżki, czytała przyszłość z linii papilarnych. Wszyscy ją polecali,że niby taka dobra.Nic mi sie nie sprawdziło ani jedna jej bajeczka. zapłaciłam za to 70 zł ale byłam głupia. Natomiast moja koleżanka była u takiej jednej, która stawiała tarota.I rzeczywiście 80% tego co mówiła sprawdziło się .

Ja byłam :) Zapłaciłam 20zł i sprawdziło się prawie wszystko :) Mówię "prawie" bo jeszcze nie wiem czy mam syna czy córę w brzuchu :P Ale faktem jest, że poszłam raczej z ciekawości, dla rozrywki niż po jakieś konkretne rady.

Gość Tarocistka Kunegunda
uppupupupu

Gość Uzdrowiona D
Ja wczoraj byłam u wróżki. Po 2 miesiącach zalewania się łzami, braku normalnego snu i chęci do czegokolwiek... Ta kobieta wyłożyła przede mną całe moje życie, przypomniała mi, kim jestem, pokazała, ile mam i ile jeszcze przede mną... Przez całe 40 minut przeżywałam ciężki szok, płakałam, nie mogłam wydusić z siebie słowa. Wiedziała o mnie wszystko i mówiła o tym moimi słowami! Teraz znów patrzę oczami dziecka, przestałam się bać, jestem jak nowo narodzona... Modliłam się o cud i tak się stało. Dziękuję Bogu, że spotkałam tę kobietę. Jeśli nie chcecie wierzyć we wróżki, wierzcie w anioły zesłane, żeby pokazywać drogę :]

Gość wruszka
zna przeszłość ale przyszłość to nie i strzela u mnie to za pierwszym razem sie sprawdziło w pułowie a za 2 razem to to wogule

Gość słuchajcie
ja przypadkiem odkryłam świetną wrózkę na portalu wróżby online jak chcecie odpowiada i smsem WRO.448 pytanie na nr 73868 ale precyzyjna, jestem wciąż pod wrażeniem

Gość gość
Interesuje się tematami ezoteryki Osobiście byłam realnie u wróżki w roku 2007 i sprawdza mi się wszystko :) Nie żałuje :)

Gość to jest grzech i trzeba sie
z tego wyspowiadac

Gość tamtanie
WROZKA ZINAIDA PRAWDZIWA WROZKA I JAK NA RAZIE JEDYNA CO SIE SPRAWDZILA,BARDZO JESTEM WDZIECZNA ZA POMOC,JAKA OTRZYMALAM I POSWIECENIE,BARDZO UTALENTOWANA WROZKA JAK DLA MNIE I PSYCHOLOG SWIETNY. wrozkazinaida@wp.pl

Gość tamtanie
a ja mam juz przepowiednie na 2013 rok,jestem po wrazeniem,bo wszystko uklada sie w calosc,bardzo madra przepowiednia zwazywszy na moje zycie,wierze w sprawdzalnosc,tym bardziej,ze u wrozki zinaidy jednak mi sie te analizy jej pokrywaja z rzeczywistoscia,to osoba z doswiadczeniem i darem,mialam czekac z wrozba,ale mnie podkusila kolezanka,tez juz ma na 2013 ,wrozka zinaida mi sie wydaje taka prawdziwa dobra wrozka

Gość ciekawa jestem ile bierze?
??

Gość kopakabana
Nie idź. Nie wiesz skad te osoby posiadły wiedzę. Jest powszechnie wiadome, ze obok zycia cielesnego jest tez zycie duchowe. Wrozbiarstwo wchodzi w to mistyczne, duchowe zycie. Nie masz wiedzy skad ono się bierze...bo oczywiscie normalny czlowiek nie jest w stanie przewidziec przyszlosci. A skąd myslisz ze ta ich wiedza pochodzi? Chyba nie od Boga. Zastanow sie. Zapewne wydaje ci sie to dobrą zabawą, ale jednak takie rzeczy zbrukaja Twoją duszę. Wiem o czym mówię z doświadczenia. NIE IDŹ JESLI TWOJE ZYCIE NIE JEST CI OBOJĘTNE.

Gość gość
Nigdy nie wierzyłem we wróżki, dopóki nie spotkałem Anielskiego Jasnowidza Urszuli. Wszystko co mi przepowiadała okazywało się prawdą. Gorąco polecam www.pokrewnedusze.pl/wrozka15.htm.

Gość gość
wrozka fallona jest niesamowita! jestem w szoku!!!! mozna sie z nia spotkac lub zadzownic i napsiac. jest nieomylna! Naprawdę najlepsza ze wszystkich u ktorych bylem tel. 517533873 wrozkafallona.blox.pl/

Gość gość
Jeśli chodzi o same wróżbiarstwo polecić mogę Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) ma on celne wróżby i przepowiada na dłuższy okres czasu.

Gość gość
a ja moge polecic z czystym sumieniem wrozke ewe ze strony www.wrozka-ewa.com zawsze jestem pelna podziwu jej wiedzy i umiejetnosci,za kazdym razem wyczerpujaco odpowiada mi bez zadawania zbednych pytan na moje pytania,zawszwe czuje sie w pelni usatysfakcjonowana.