Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tryytrtrt

mam problem ze współpracownica

Polecane posty

Gość tryytrtrt

krotko mówiac: jest leniwa, cały dzien gada na gg, parzy herbetki a do tegowpisuje sobie pracuje dziennie 8 godz. a pracuje 7,5 :o a praca jest zespołowa, ja jako bardziej doświadczony pracownik mam przez ten jej olewczy tryb wiecej roboty :( no i teraz nie wiem czy zwrócić jej uwagę, w sumie nie wiem co zrobic , nie ukrywam, ze obawiam sie, ze strzeli focha i bedzie utrudniać skonczenie projektu

Ale przecież teraz i tak nie pomaga :) Powiedz jej żeby się ogarnęła... Tak delikatnie z uśmiechem. A może fochem nie strzeli ;)

Gość tryytrtrt
probuję, mówię, ze trzeba sie zmobilizować, że termin ale nie za bardzo do niej to trafia...

zacznij jej dawac małe zajecia na pocztaek.... zrób tabelke, idz po dane zacznij jej mówic co ma robic małymi krokami.... a jak nie bedzie wykonywac roboty to ja wyrzucic nalezy....

Gość miałam podobny problem
Moja koleżanka, którą zastępowałam zostawiała mi zawsze sterty niewykonanej pracy i szła sobie np na urlop czy zwolnienie (celowo). Raz, drugi, trzeci nadrobiłam za nią, zawsze ocywiście zwracałam jej uwagę. Bez reakcji, totalny olew! No to się któregoś razu wściekłam jak przesadziła na maxa i zgłosiłam sprawę przełożonym, nie pozostawiła mi innego wyboru. No i została zdegradowana do najniższego z mozliwych stanowiska.

Gość jasne nie ma się co cackać
też mam taką łajzę w pracy, mąci, leni się, napierdoli a potem trzeba po niej poprawiać jak ja nie znoszę tego babska i najgorsze, zę nic z nią nie można zrobić bo to krewna szefa jedynie totalnie olewać, ale ona potem zali się, że ją ignorujemy i gnębimy(!) qrwa szlag mnie trafia jak o niej myślę tylko krysia pierdolona:O:O:O

jak to co?? blokada na serwerze na komunikatory i na..kafeterię

Porozmawiaj z nią otwarcie. Jeśli nie zadziała, lub zacznie strzelać fochy - zgłoś to przełożonym.