Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki żołądek mam

Wy też nie możecie najeść się jedzeniem z McDonalda?

Polecane posty

Gość taki żołądek mam

Duże frytki za 4.99- śmiesznie małe, duża kanapka za 7.99- mała i wychodzę z McDonalda głodna. W McDonaldzie kolejki jak za komuny, obiad niedzielny właśnie tam, ale jak ludzie się tym najadają? Ten chisburger za 3 zł, to już w ogóle jakaś porażka- 2 kęsy i nawet nie czuję, że coś zjadłam. Obiad w McDonaldzie- minimum 20 zł i wychodzę głodna, kebab w pobliskim barze- 8 zł i jestem najedzona do końca dnia. Wy też macie wrażenie, że McDonald jest dla dzieci? że te porcje są właśnie dla nich?

Gość jejejejejeejjeje
Ja się najadam dwoma cheeseburgerami i średnimi frytkami. Nie wiem co ci nie pasuje, skoro "nie możesz się tam najeść" to łaź gdzie indziej :classic_cool:

W Wielkiej Brytanii jeden facet wypowiedział wojnę MC Donald jadł tylko to co oni serwowali i po ok roku był na skraju wygłodzenia xD

Tak tak, zgadza się. A jak już się najesz, to za godzinę głodnaaaaaaaa 100 razy lepsze bary mleczne :D

Gość bywa tak ze
ja najadam sie np cheesburgerem,duzymi frytkami i kawą. poniewaz ich mieso w burgerach jest dosc tluste to mam dosyc az do kolacji. jesli kupie sobie duza kanapke np wiesmaca plus duze frytki i cola to juz zupelnie ejstem ''przezarta'':D , mysle ze tam mzoan sie najesc chyba ze ma sie rozciagneity zoladek.

ja sie najadam 1 hamburgerem :D ( jem tem sporadycznie ) woel gdzie inndziej zjesc jak juz a najlepsze domowe obiady

Ja to się tym najem... na 15 minut. Tak zwane dmuchane żarcie :D

Gość jejejejejeejjeje
Levviatan - no i co on chciał tym udowodnić? Ktoś mu kazał tam jeść, to był jego obowiązek? Bez sensu

heh Pewna osoba w Anglii kupiła hamburgera 10 lat temu i nie odpakowywała go po tych 10 latach odpakowała i wyglądał całkiem normalnie i na nadający się do spożycia xD (ciekawe ile tam jest konserwantów)

Gość gmghlnhnhdklfnklhfnk
ja pracowałam w mcu, i po przyrządzeniu kanapki jeśli nie zeszła w ciagu 10 minut trzeba było wyrzucić. aha, i bułki nie mają takiego terminu ważności, jaki napisała kant duppy ;>

Js jeszcze nigdy nie byłam w McDonaldzie ale słyszałam że tam jest boosko. Tatuś powiedział że zabierze mnie tam na moje 23-cie urodziny. Bede mogła sobie zamowic Hepimila, a może nawet zrobie tam imprezke dla znajomych :) Czy hepimilem da sie najeść?

Gość tymi smieciami nie da się
najeść :o

Kumpela dostała pracę w Macu, gdzieś tam w biurze, nawet nie miała styczności z jedzeniem. Pierwszego dnia jak weszła na zaplecze to zwymiotowała - drugiego już nie poszła wcale :/

Gość gmghlnhnhdklfnklhfnk
smarkula, a w jakim mieście? ja pracowałam w 2 mc (wakacje 2007 i 2008) i wszystko było w porządku, bardzo pilnowali higieny i porządku.

Gość Świetnie
psu bym tego żarcia nie dała... nie tylko dzieciakom... smacznego prowokatorko!

Gość Świetnie
"Levviatan (levviatan@gmail.com) levviatan@tlen.pl W Wielkiej Brytanii jeden facet wypowiedział wojnę MC Donald jadł tylko to co oni serwowali i po ok roku był na skraju wygłodzenia xD " piszesz bzdury... coś piszczy ale nie w tym kościele jedzenie tych świńst nie doprowadza do wygłodzenia, tylko obtłuszczenia, czyli spasienia organizmu, zaburzeń metabolizmu, pogarsza wyniki krwi, a cholesterol podnosi pod chmury WYNISZCZA, ale w sumie człowiek wygląda jak pulpet!

Nie najadasz się, bo sól wzmaga apetyt, a te frytki są na maksa przesolone. Smakuje mi jedzenie z McDonalda, ale rzeczywiście po godzinie na nowo jestem głodna, to przez te przyprawy, konserwanty i chemię.

Gość kiniatko
czy wy ludzie jestescie normalni.pracuje w mc juz 3 lata i nigdy takich bzdor nie slyszalam.jak ktos gada nie pracujac tam ze w jedzeniu jest pelno chemi to mnie wygina.bulki sa wypiekane takie jak kupujecie w piekarni tylko ze mrozone,jajka to te same co w domu nawet nie ma w nich soli i pieprzu,normalna cebula jak ze sklepu,ogorki w cheesach tak samo jak by mama wam konserwowe dala.nie rozumiem.kurczak tez jest normalny tylko inaczej pokrojony i w innej panierce.generalnie to jedzenie nie rozni sie zabardzo od tego swinstwa co jada sie w domu.a idac na kebaba nigdy nie wiesz czy ktos im tam sprawdza to jedzenie.natomiast w mc kontrole sa kilka razy w miesiacu i musza spelniac okreslony standard.zastanowcie sie zanim cos skrytykujecie albo przyjdzcie na dni otwarte wtedy wszystko jest pokazywane i wszystkie niejasnosci znikna...

z Mc toleruje jedynie tortillę i mcChickena( to i tak dużo bo w KFC nie lubie nic) bardzo sporadycznie może raz na 2 mc gdy wracam autem z dalszej drogi. Najadam się tym spokojnie....może dlatego , że wolno jem ;)

Gość krystyna_38
ja nie jadam takiego gówna z mc donalda to jedzenie dla swin a nie ludzi

Gość szynken
A ja kocham Mc! Uważam, że buły są zajebiście smaczne i zawsze najadam się normalnym zestawem. Jak tylko chcę pofolgować, to wybiertam się właśnie tam, choć ostatnio znacznie częściej wybieram Burger Kinga i polecam go wszytskim nienażartym, bo jest nie do przejedzenia!

Gość kjlkjkjlkjl
Do wszystkich osób "nie jem gówna z mc donalda" oczywiście, że nie jecie, bo jak macie grube dupy to wam nawet nie wolno :P ja tam mogę jeśc ile chcę, cieszę się dobrym zdrowiem i ejst fajnie :classic_cool: spaślaki hahaha

Gość dsgsgdsg
skoro wszystko jest super podawane jak w domu to dlaczego w kurczaku znalazłam ostatnio kawałek plastiku??dlaczego zjedzeniu 3 cheesburgerów czuje jakgdyby w moim żołądku było pusto? może ty pracujac tam nie masz nawet pojęcia co trzymasz w rękach? od kiedy to mrożone bułki które pózniej sie piecze ia maja emulgatorów??to nie jest zwykłe pieczywo takie bułki jakis czas temu moznabylo kupic w biedronie nie polecam! ja jadam cheesburgery bez miesa wywalam je to jest jakas paskudna mielonka pewnie wszystko jest tam mielone oczy, żyły, kości jak to mielonka